NL · vakantiegevoel.nl

Samen staan we sterk!

Ook in deze tijd staan we voor u klaar

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Ook in deze tijd staan we voor u klaar
Roompot Vakanties logo

Ook in deze tijd staan we voor u klaar
Bekijk de webversie.

Zoek & boek Zomervakantie De Roompot zekerheden
Samen sterk
Samen sterk
Al meer dan 50 jaar staan we voor u klaar. Ook nu, als alles anders is. Met het delen van verhalen van onze ambassadeurs, de Roompot Club en Koos Konijn hopen we dat u thuis van het vakantiegevoel kunt genieten. En dat u samen herinneringen kunt ophalen. Want door onze ervaring weten we: samen genieten, dat is het mooiste wat er is. In onze video nemen we u graag mee in ons verhaal.

Pas goed op uzelf én op elkaar, #SamenSterk
Bekijk video
De Roompot Club
De Roompot Club
Vorige week heeft u er al kennis mee kunnen maken, deze week gaan we gewoon door. Met livevideo’s op Facebook staat het team van Sport & Animatie meerdere keren per week voor u en de kinderen klaar om te dansen, te knutselen en te bakken. Alle video’s vindt u terug op YouTube.
Koos Konijn
Koos Konijn
Op Spotify zijn de leukste avonturen van Koos Konijn en zijn vriendjes te horen. Ga mee op avontuur en luister samen met de kinderen. Bijvoorbeeld voor het slapengaan, dan slapen ze als een roos!
Roompot Ambassadeurs
Roompot Ambassadeurs
In deze onzekere tijd is het belangrijk om ook te ontspannen. Neem een momentje voor uzelf, zak even onderuit op de bank en kijk de vlog van de Huismuts. Zij verbleef afgelopen jaar op Vakantiepark Schaijk.
Klaar voor nieuwe herinneringen?
Klaar voor nieuwe herinneringen?
We hopen met z’n allen dat we deze zomer weer nieuwe vakantieherinneringen kunnen maken. Met de Roompot zekerheden hoeft u zich geen zorgen te maken, u kunt net als altijd gebruikmaken van onze omboekgarantie. Bovendien profiteert u van korting tot 30%.
 
Vooruitkijken naar de herfst
Vooruitkijken naar de herfst
Geniet van al het moois dat de natuur te bieden heeft in de herfst. Maak samen nieuwe verhalen en herinneringen tijdens het kastanjes zoeken, uitwaaien aan de kust of wandelen door het bos. Wees gerust, bij het boeken geniet u altijd van de Roompot zekerheden.

 
De Roompot zekerheden
Informatie over het coronavirus
Uw vakantieplezier is erg belangrijk voor ons, maar uw gezondheid en die van onze medewerkers staat uiteraard voorop. Roompot neemt daarom extra maatregelen die uw goede gezondheid beschermen, risico’s vermijden en u ontzorgen. Op onze informatiepagina houden we u op de hoogte over het laatste nieuws rondom het coronavirus.
Algemene voorwaarden   |   Privacy   |   Service & Contact   |   Uw gegevens   |   Afmelden
U heeft zich aangemeld met het e-mailadres: -.
Deze mail is verstuurd door:
Roompot Recreatie Beheer B.V. Schuverweg 2 Goes, Zeeland, 4462 HK, NL

Recent emails from Hogenboomvakantieparken.nl See more