Hotels.com [NO]
Hotels.com [NO]

SALGET AVSLUTTES I KVELD – dette har du åpnet: opptil 50 % rabatt!

Email sent: Feb 13, 2020 6:48am

Is this your brand on Milled? You can claim it.

★ ★ ★ ★ ★
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
★ ★ ★ ★ ★
Overnattingssteder Tilbud Pakkereiser og fly Kundeservice
Hemmelige priser
 
Vis på Internett
Hotels.com

BEKYMRINGSLØS BESTILLING

Bli medlem av Hotels.com™ Rewards og få 1 bonusovernatting¹ for hver 10. natt du gjennomfører

Gratis avbestilling på de fleste overnattingssteder

Vårt prismatch-løfte

BESTILL NÅ

Hemmelige priser: Lave priser som ikke er tilgjengelige for alle

Vis tilbud

Si opp abonnementet?

Personvern

Registrer overnattingsstedet ditt

 

Priser og tilgjengelighet

Prisene inkluderer alle andre skatter og avgifter, og kan bli endret eller trukket tilbake uten forvarsel. Alle priser, vist som laveste tilgjengelige pris per natt med mindre noe annet er spesifisert, var korrekte da denne e-posten ble sendt ut. Faktiske priser, tilgjengelighet og antall bestillinger på en bestemt dato, et bestemt reisemål eller tilbud i løpet av de siste 24 timene kan ha blitt endret siden denne e-posten ble sendt ut eller siden du sist besøkte siden vår, og kan variere hele tiden, inkludert rett før du fullfører en bestilling. Se nettsiden for de mest oppdaterte prisene.

*Vilkår og betingelser

Gå til nettsiden for å se tidsfristene for bestilling og reise. Salget avsluttes 13.02.2020. Reiseperioden kan utløpe allerede én måned etter at bestillingen blir gjennomført. Rom og priser avhenger av tilgjengeligheten på bestillingstidspunktet. Rabatten er kun tilgjengelig på deltakende overnattingssteder og kan avhenge av et minimum antall overnattinger. Rabatter avhenger av tilgjengelighet, og kan opphøre uten forvarsel. Ytterligere begrensninger og datoer tilbudet ikke gjelder kan forekomme. Fullstendige betingelser og vilkår gjelder.

Hemmelige priser

Hemmelige priser er tilgjengelige for brukere av appen til Hotels.com™, medlemmer av Hotels.com™ Rewards og personer som kan låse opp de hemmelige prisene på nettstedet gjennom å abonnere på e-poster fra Hotels.com™. Hemmelige priser vil vises der hvor du kan se banneret «Din hemmelige pris» i søkeresultatene. Kun tilgjengelig på utvalgte overnattingssteder og datoer. Fullstendige betingelser og vilkår gjelder.

¹Du må betale et innløsningsgebyr på $5 for hver bonusovernatting du løser inn, med mindre du løser dem inn i Hotels.com™-appen. Maksverdien av bonusovernattingen tilsvarer gjennomsnittsprisen per natt for de ti betalte nettene du har samlet, ikke inkludert skatter og avgifter. Verdien av bonusovernattingen kan ikke brukes på eventuelle skatter og avgifter. Saldoen i kontosammendraget oppdateres etter at oppholdet er fullført. Bonusovernattingene og/eller de samlede nettene dine vil utløpe dersom det ikke har vært noen aktivitet på Hotels.com™ Rewards-kontoen din de siste 12 månedene. Underlagt fullstendige betingelser og vilkår.

Vennligst ikke svar på denne epost-meldingen. E-posten er sendt fra en adresse som vi ikke følger med på. Dersom du har spørsmål kan du ringe oss på 24 15 99 99.

Denne e-posten ble sendt til: -

© 2020 Hotels.com, L.P. Med enerett. Hotels.com og Hotels.com-logoen er varemerker eller registrerte varemerker for Hotels.com, L.P. med hovedkontor i
5400 LBJ Freeway, Suite 500, Dallas, TX 75240, USA

EID:AH.F48.132.02.2020.02.13.NO

                                                           

Other emails from Hotels.com [NO]

Hotels.com [NO]
Feb 21, 2020
☺ Nylig oppdaget! 50 % eller MER – vi tilbyr deg disse utvalgte tilbudene
Hotels.com [NO]
Feb 19, 2020
✔ Vi tuller ikke! Få opptil halv pris | Vi mener det!
Hotels.com [NO]
Feb 17, 2020
Du kan få opptil 50 % rabatt
Hotels.com [NO]
Feb 15, 2020
Spar opptil 50 %
Hotels.com [NO]
Feb 13, 2020
SALGET AVSLUTTES I KVELD – dette har du åpnet: opptil 50 % rabatt!
Hotels.com [NO]
Feb 12, 2020
✔ Slipp alt du har i hendene! Vi mener det: Få opptil halv pris!