Kahvikaveri.fi
Kahvikaveri.fi

Kahvikaverin specialty kahvi -30%

Email sent: Jul 22, 2021 9:05am

Specialty kahvi on muutakin, kuin käsiteltyjä kahvimarjoja, se on ihmisten omistautumista, joille laatu on tärkein prioriteetti. Erityisissä olosuhteissa kasvatetulla kahvilla on täysin ainutlaatuiset maut, jotka ylittävät odotuksesi. Erikoiskahvin (specialty coffee) laadukkuus ja sen ainutlaatuinen makumaailma tekevät jokaisesta kahvitauosta todella erityisen. Ota aamu vastaan kupillisella aromaattista ja eksoottista kahvia - KahviKaverin specialty kahvit nyt 30% alennuksella.

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Jos et näe kuvia, paina tästä

Kahvikaverin specialty kahvi -30%

Specialty kahvi on muutakin, kuin käsiteltyjä kahvimarjoja, se on ihmisten omistautumista, joille laatu on tärkein prioriteetti. Erityisissä olosuhteissa kasvatetulla kahvilla on täysin ainutlaatuiset maut, jotka ylittävät odotuksesi.

Erikoiskahvin (specialty coffee) laadukkuus ja sen ainutlaatuinen makumaailma tekevät jokaisesta kahvitauosta todella erityisen. Ota aamu vastaan kupillisella aromaattista ja eksoottista kahvia - KahviKaverin specialty kahvit nyt 30% alennuksella.

Kampanjoita ja tarjouksia ei voi yhdistää. Rajoitettu erä. Kampanja on voimassa 03.08.2021 asti.

KahviKaveri Oy

Ruusulankatu 8, Helsinki


https://www.kahvikaveri.fi/

Olet saanut tämän uutiskirjeen, koska tilannut sen tai olet ostanut meiltä
Peruuta tilaus

Other emails from Kahvikaveri.fi

Kahvikaveri.fi
Jul 19, 2021
Kuinka kytt kahvikonetta lylaitteellasi?
Kahvikaveri.fi
Jul 15, 2021
2 kahvipakkausta yhden hinnalla!
Kahvikaveri.fi
Jul 12, 2021
Tule kanssamme kahvikupilliselle Afrikkaan!
Kahvikaveri.fi
Jul 8, 2021
Opi uutta kahvimaailmasta
Kahvikaveri.fi
Jul 5, 2021
Nauti puhtaudesta