NO · kikkertspesialisten.no

KikkertSpesialistens nyhetsbrev spesial

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

KikkertSpesialisten AS (etablert 1981) er en av Norges ledende kikkertforhandlere.
Leica Geovid 10x42 HD-B
Er du på jakt etter kikkert med avstandsmåler, og stiller krav til høy ytelse både på kikkerten og avstandsmåleren? Da bør dette være et interessant produkt. Meget høy optisk ytelse, overlegen rekkevidde på avstandsmåler og meget god ergonomi er dette et kompromissløst produkt.


Leica Geovid 10x42 HD-B
Pris kr 31 660
 
Zeiss Terra ED 8x32
Turkikkert av meget god kvalitet. Dette er en kompakt følgesvenn for både korte og lange turer. Ideell for jakt også. Fra velrenommerte Zess. I dette tilbudet gir vi med en slik Zeiss-kikkert til de som kjøper Leica Geovid 10x42 HD-B. Kun 5 stk Geovid + Zeiss tilgjengelig i denne kampanjen, så her er det førstemann til mølla. Dette er også et eksklusivt tilbud til våre nyhetsbrevmottakere, da dette tilbudet ikke vil kjøres andre steder, heller ikke på nettstedet vårt. Tilbudet gjelder så langt lageret gjelder.


Zeiss Terra ED 8x32
Normalpris kr 4 200
Gratis sammen med Geovid 10x42 HD-B
GÅ TIL GEOVID 10x42 HD-B 3000
 
Ekspertens tips
Har du fått med deg vår adapter for mobiltelefon? Ikke det? Ta en titt på videoen under så forstår du hvorfor jeg er så begeistret for denne adapteren. Den er meget enkel og rask i bruk, den universell og tar mobiltelefoner i alle størrelser – også de største iPhone-utgavene. Snurr film!
 

Joakim Skomsvoll
KikkertSpesialisten AS
 

 


 
Facebook
Instagram
YouTube
Du mottar denne meldingen fordi du har meldt deg
på nyhetsbrevet til kikkertspesialisten.no

Innstillinger | Videresend til en venn | Meld av nyhetsbrevet