DK · kitchenone.dk

10% rabat på ALT fra Vargen & Thor - Nyt hos os!

Den perfekte kop ☕ Tilbud på populære kaffemaskiner!


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 
 

Vargen & Thor er fantastisk smukke og praktiske køkkenredskaber – stegepander, gryder og kasseroller, der skaber eftertragtede kontraster i køkkenindretningen med deres design. Et blik på de kulsorte pander fra Arvet serien er nok til at forstå, hvor smukt de vil passe ind i hvide og lyse køkkener. Her er der virkelig tale om iøjnefaldende gryder og pander. Bestikket og spisepindene er blevet beskrevet som velafbalancerede, og er det ikke lige præcis, det du vil have? Ja, for de ligger rigtigt godt i hånden!

Vargen & Thor stræber efter at skabe produkter, som du har lyst til at bruge i mange år fremover. De vil bevæge sig forbi brug-og-smid-væk trenden, og for at opnå dette producerer de køkkenknive, krydderikværne, bestik, gryder og pander, der ikke kun har et tiltalende design, men hvor funktion også er inkluderet i regnestykket.

til Vargen & thor
 
 
 

KOGEGREJ DER IMPONERER

Lavet til at holde og give dig den bedste madlavningsoplevelse. Nyd lækre, veltilberedte middage i mange år fremover med Vargen & Thors kasseroller, gryder og stegepander.

 
 
Vargen & Thor Modell M1 sauterpande Ø28, rustfritstål

Vargen & Thor Modell M1 Sauterpande 28 Rustfrit Stål

Denne Model M1-sauterpande med låg er den perfekte tilføjelse til dit køkken. Med en diameter på 28 centimeter og en højde på 5,8 centimeter, når låget er på, har du masser af plads til at tilberede lækre retter. Det er en klassisk sauterpande uden belægning, og ydersiden er af stål og har Vargen & Thors klassiske hamrede mønster samt et varmesikret håndtag af forkromet rustfrit stål.

829 kr.    Førpris 925 kr.

Bestil
 
 
Vargen & Thor Pixel gryde 4 liter, rustfrit stål

Vargen & Thor Pixel Gryde
4 Liter Rustfrit Stål

Pixel-gryden fra svenske Vargen & Thor er en større gryde med låg, der kan rumme op til 4 liter. Med en diameter på 24 centimeter er den ideel til større portioner og tilberedning af mad til hele familien. På ydersiden har den en poleret overflade af rustfrit stål med et hamret mønster, der er kendetegnende for mange af Vargen & Thors gryder og pander.

710 kr.    Førpris 789 kr.

Bestil
 
 
 

VELAFBALANCERET BESTIK

Vælg og vrag mellem spisepinde og unikke bestikserier som Bambini, Frost, Jaws, Kito, Nord og Norma. Svært at vælge? Tag dem, der appellerer til din personlige smag. Hvis du passer godt på bestikket, holder det i generationer.

 
 
Vargen & Thor Bambini bestiksæt 16 dele, poleret stål

Vargen & Thor Bambini Bestiksæt 16 Dele
Poleret Stål

Bestiksættet Bambini fra svenske Vargen & Thor er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet, som fås i farverne Luce gold, Nero edition, børstet stål og poleret stål. De forskellige designs giver dig mulighed for at matche dit bestik med din personlige stil. Materialevalget sikrer ikke kun holdbarhed og lang levetid, men giver også et elegant og stilfuldt udtryk til dit bord. Sættet indeholder 16 dele, som består af 4 gafler (20 cm), 4 knive (22,9 cm), 4 skeer (19,5) og 4 teskeer (13,5 cm).

799 kr.    Førpris 899 kr.

Bestil
 
 
Vargen & Thor FROST bestiksæt 16 dele, Nimbus

Vargen & Thor FROST Bestiksæt 16 Dele
Nimbus

Bestiksættet FROST fra svenske Vargen & Thor er fremstillet af rustfrit stål af høj kvalitet. Der findes flere forskellige farver, at vælge blandt. De forskellige designs giver dig mulighed for at matche dit bestik med din personlige stil. Materialevalget sikrer ikke kun holdbarhed og lang levetid, men giver også et elegant og stilfuldt udtryk til dit bord. Sættet indeholder 16 dele, som består af 4 gafler (21 cm), 4 knive (23 cm), 4 skeer (20,5 cm) og 4 teskeer (14,5 cm).

599 kr.    Førpris 709 kr.

Bestil
 
 
 

KVÆRNENE SOM MINDER OM LIVET PÅ HAVET

Her snakker vi virkeligt om velproportionerede krydderikværne. Du kan nemt justere kværnens finhed og få det ønskede resultat, når du skal krydre og smage din mad til. Designet bærer tydelige spor af sejler- og søfartslivet på den svenske vestkyst, hvor virksomheden har sine rødder.

 
 
Vargen & Thor Axia salt- og peberkværn, mat sort

Vargen & Thor Axia salt- og peberkværn, mat sort

Salt- og peberkværnene i serien Axia fra svenske Vargen & Thor kommer i et sæt med to styk. Med en højde på 17 centimeter er disse kværne perfekte at stille på spisebordet. Designet er enkelt og elegant, med rene bløde former, der leder tankerne hen på det maritime liv og skaber en smuk kontrast til enhver borddækning. Axia-kværnen har en velproportioneret drejeenhed, der gør kværnen nem at betjene.

399 kr.    Førpris 425 kr.

Bestil
 
 
Vargen & Thor Axia salt- og peberkværn, guld

Vargen & Thor Axia salt- og peberkværn, guld

Salt- og peberkværnene i serien Axia fra svenske Vargen & Thor kommer i et sæt med to styk. Med en højde på 17 centimeter er disse kværne perfekte at stille på spisebordet. Designet er enkelt og elegant, med rene bløde former, der leder tankerne hen på det maritime liv og skaber en smuk kontrast til enhver borddækning. Axia-kværnen har en velproportioneret drejeenhed, der gør kværnen nem at betjene.

399 kr.    Førpris 425 kr.

Bestil
 
 
 

Hos os finder du alt til at brygge den perfekte kop kaffe. Espresso-maskiner, kaffemaskiner, kaffekværne, mælkeskummere og meget mere. Vi har omhyggeligt udvalgt et bredt sortiment af produkter med ekstra høj kvalitet, så du altid kan føle dig tryg og tilfreds med dit køb hos os!

til kampagnen
 
 
Smeg ECF01WHEU Retro 50'er espressomaskine, hvid

Smeg ECF01WHEU Retro 50'er Espressomaskine

Lav stærk espresso eller cremet cappuccino i denne klassiske manuelle espressomaskine fra Smeg i retrolook. Espressomaskinen presser espressoen ved 15 bar og har indbygget steamfunktion, så du kan hælde dampende varm mælk i din friskbryggede espresso. ECF01WHEU kan brygge op til 2 kopper ad gangen og leveres med to filtre med plads til malede bønner til henholdsvis én og to kopper kaffe.

1.999 kr.    Førpris 2.599 kr.

Bestil
 
 
Smeg BCC01TPMEU espressomaskine

Smeg BCC01TPMEU Espressomaskine

Denne Smeg automatiske kaffe-/espressomaskine er som skabt til personen, der værdsætter kaffe af høj kvalitet, men som ønsker at få det på nemmeste vis. Det bliver ikke meget nemmere! Vælg bl.a. en americano, ristretto, espresso eller en helt almindelig sort kaffe. Tryk blot på de brugervenlige knapper, og den vil brygge en frisk kop kaffe til dig. Når maskinen har været urørt i mere end 20 minutter slukker den automatisk.

3.800 kr.    Førpris 4.800 kr.

Bestil
 
 
Sage SES878BTR Barista Pro Espressomaskine Sort

Sage SES878BTR Barista Pro Espressomaskine Sort

Lav den perfekte kop kaffe på baristaniveau med den innovative Barista Pro espressomaskine fra Sage. Den integrerede kaffekværn sørger for den ideelle mængde kaffe for den bedste smag og aroma. Med ThermoJet opvarmningsteknologien er kaffen klar til at blive brygget indenfor tre sekunder, så den perfekte kop kaffe er klar på ingen tid.  Ydermere har espressomaskinen LCD-skærm, så du nemt kan indstille dosering alt efter, om du ønsker en caffe latte, en kop filterkaffe eller espresso. Den medfølgende 54 mm filterholder har en kapacitet på 19-22 gram, som resulterer i kaffe af høj kvalitet med fuld smag. Derudover sørger maskinen for, at vandet har den helt rigtige temperatur +/- 2° C. Den kraftfulde mælkedyse giver dig mulighed for at skabe den fineste latte art.

5.499 kr.    Førpris 7.499 kr.

Bestil
 
 
Sage SES980BTR The Oracle Espressomaskine Sort

Sage SES980BTR The Oracle Espressomaskine Sort

The Oracle espressomaskinen fra Sage giver dig det bedste på alle fronter, når det kommer til kaffe - et klart valg for kaffeelskeren. Espressomaskinen blev testvinder i Berlingske livsstil januar 2016, så du er sikret en fantastisk maskine. Den integrerede kaffekværn har 45 indstillinger, så du nemt kan vælge den rette dosering og dermed opnå fuld smag og aroma. Ydermere har the Oracle en dobbeltkoger i rustfrit stål med tredobbelt opvarmningssystem, så du kan brygge espresso og skumme mælk på samme tid for den meste friske kaffe. Derudover sørger de automatiske funktioner for de sværeste dele af processen såsom kværning, dosering, og skumning af mælken, men du kan nemt skifte over til manuel og styre slagets gang selv, hvid dette ønskes.

11.499 kr.    Førpris 15.999 kr.

Bestil
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.