DK · kitchenone.dk

30% på alt fra NOD - Kun i dag!

Kampagnepriser på vinglas og vinudstyr


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 
 

Benyt lejligheden til at finde julegaver allerede nu med vores Christmas Deals!

til christmas deals
 
 
 

Hver dag frem til juleaften åbner vi en kalenderlåge med en ny superdeal!
Men skynd dig, tilbuddet gælder kun én dag!

 
 

Det skandinaviske mærke NOD vil gøre køkkenet til et inspirerende sted med masser af plads til madlavningsglæde, spændende samtaler og mindeværdige smagsoplevelser. Deres produkter er både stilfulde og funktionelle, skabt for at gøre din tid i køkkenet mere lækker, nemmere og sjovere. Produkterne
er fremstillet i materialer af høj kvalitet med et gennemtænkt design.

til nod
 
 
Riedel Superleggero Chardonnay vinglas 1-pak

Riedel Superleggero Chardonnay vinglas 1-pak

Vil du nyde en god hvidvin med stil og kvalitet? Så har du brug for Riedel Superleggero Chardonnay vinglas 1-pak, det ultimative glas til alle hvidvinselskere. Dette er et elegant glas af høj kvalitet, som er skabt til at fremhæve smagen og aromaen af hvidvin. Vinglasset har en stor skål med en bred åbning. Formen gør det muligt for drikken at ånde, hvilket forstærker vinens aromaer.

299 kr.    Førpris 349 kr.

Bestil
 
 
Zwiesel Enoteca Rioja rødvinsglas 69 cl, 2-pak

Zwiesel Enoteca Rioja rødvinsglas 69 cl, 2-pak

Enoteca Rioja rødvinsglas 69 cl er Zwiesels bedste glas til mange af de spanske vine. For eksempel passer det perfekt til vine lavet på tempranillo-druen, hvis frugtagtige smag er tydelig i disse glas. Kuplens bredde kombineret med den koniske åbning er fantastisk til at fremhæve vine med frugtagtige aromaer, frisk struktur og velafbalanceret syre.

499 kr.    Førpris 629 kr.

Bestil
 
 
Holmegaard Cabernet vinkaraffel

Holmegaard
Cabernet
vinkaraffel

Servér din vin i denne flotte karaffel fra Holmegaard, der er designet til at forbedre din vinoplevelse og få det fulde potentiale frem i dine gyldne dråber. Karaflen egner sig ikke kun til iltning af de mere kraftige årgangsvine med stor styrke, men også til de yngre hverdagsvine, som skal have hjælp til at få udfoldet smag og duft.

169 kr.    Førpris 184 kr.

Bestil
 
 
Georg Jensen Sky Champagne/Vinkøler, rustfrit stål 7,5 liter

Georg Jensen Sky Champagne/Vinkøler, rustfrit stål 7,5 liter

Med sit minimaliste samt skulpturelle form er denne champagnekøler i rustfrit stål perfekt til at holde dine drikkevare kølige. Køleren er en del af Sky serien og er perfekt til servering ved særlige lejligheder. Den leveres med en særlig hvid serviet, der hjælper dig med at servere drypfrie drikkevarer med stil!

899 kr.    Førpris 1.000 kr.

Bestil
 
 
 

Lokalt produceret, fri for skadelige stoffer og af høj kvalitet. Oplev Kockum Jernværks sortiment af stegepander, gryder og pander, skærebrætter, grill og køkkenudstyr - produkter af høj kvalitet, der får maden til at smage ekstra godt!

til kockums jernverk
 
 
Kockums Jernverk Crepepande 18 cm, kulstål

Kockums Jernverk Crepepande 18 cm, kulstål

I sortimentet fra Kockums Jernverk finder du verdens første fræste crêpepande i kulstål, fremstillet i Anderstorp. Crêpepanden har en lav kant og en let vinklet inderside – perfekt til nemt at vende crêpes og pandekager.

349 kr.    Førpris 499 kr.

Bestil
 
 
Kockums Jernverk Stegebord 40x27 cm, kulstål

Kockums Jernverk Stegebord 40x27 cm, kulstål

Et stegebord fra Kockums Jernverk er et godt valg til madlavningsentusiasten, der vil hæve sit madlavningsniveau både indendørs og udendørs. Denne variant er 40 cm bred og har en stegeflade på 22 x 22 cm.

449 kr.    Førpris 579 kr.

Bestil
 
 
Kockums Jernverk Stegepande kulstofstål, 24 cm.

Kockums Jernverk Stegepande kulstofstål 24cm

Tilbered en lang række velsmagende retter ved hjælp af den smarte stegepande fra Kockums Jernverk.

319 kr.    Førpris 399 kr.

Bestil
 
 
Kockums Jernverk Stegepande/tærteform, 24 cm

Kockums Jernverk Stegepande/tærteform 24cm

Robust stegepande/tærteform fra Kockums Jernverk, produceret i Sverige og fremstillet af svensk kulstofstål af høj kvalitet.

249 kr.    Førpris 289 kr.

Bestil
 
 

Kockums satser på høj kvalitet og lokal produceret

Kockums historie strækker sig langt tilbage i tiden. Helt tilbage til 1800-tallet. Lad os fremhæve to årtier, der havde stor betydning: I 1930'erne solgte Kockums Jernverk emaljerede køkkenprodukter, og det gik som smurt. For så i 1960'erne at blive erstattet af det moderigtige materiale plastik. Men vedholdenheden betaler sig, og i dag er det i stedet plastikken, der bliver udfaset i vores hjem.

til kockums jernverk
 
 
Smeg Retro kaffemaskine, DCF02WHEU

Smeg Retro kaffemaskine, DCF02WHEU

Der er intet som duften af friskbrygget kaffe, om det så er morgen, middag eller aften. Og hvis duften af varm kaffe kombineres med den fryd for øjet, som en Smeg-kaffemaskine er, kan det næsten kun blive en god dag.

1.495 kr.    Førpris 1.895 kr.

Bestil
 
 
Wilfa Kaffemaskine CM7T + kaffekværn WSCG2

Wilfa Kaffemaskine CM7T + kaffekværn WSCG2

Klar til en kafferevolution? Tjek Performance kaffemaskine CM7T og Nymalt kaffekværn WSCG – den ultimative kaffeoplevelse. Lad os starte med Wilfa Performance kaffemaskinen – en rigtig stjerne i kaffeverdenen.

1.799 kr.    Førpris 2.499 kr.

Bestil
 
 
 

Tid til at købe julegaver! At vælge en julegave til en, du holder af, kan nogle gange være en vanskelig opgave. Derfor vil vi her guide dig gennem tips til gaver og hjælpe dig med at vælge den rigtige! Herunder kan du filtrere julegaver efter kategori og få information om leveringer samt gavekort.

KitchenOne ønsker dig en glædelig jul ❤️

Se alle julegavetips
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.