DK · kitchenone.dk

Årets BEDSTE julegave-tips! 🎁

Personalets valg - årets julegave!


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 
 

Tid til at købe julegaver! At vælge en julegave til en, du holder af, kan nogle gange være en vanskelig opgave. Derfor vil vi her guide dig gennem tips til gaver og hjælpe dig med at vælge den rigtige! Herunder kan du filtrere julegaver efter kategori og få information om leveringer samt gavekort.

KitchenOne ønsker dig en glædelig jul ❤️

se alle julegavetips
 
 
Ankarsrum Assistent AKM 6230 røremaskine + komplet kødhakker, forest green

Ankarsrum Assistent AKM 6230 røremaskine + komplet kødhakker, forest green

Nu kan du få mere ud af din røremaskine med denne pakkeløsning. Den består af en Ankarsrum Assistent AKM 6230 røremaskine med dertilhørende kødhakker. Så kan du nemt selv styre hvad der præcist kommer i dit kød, mens du til dagligt kan lave alverdens lækre deje og kager på røremaskinen.

5.598 kr.    Førpris 7.098 kr.

Bestil
 
 
Global G-2, GS-11, GS-38 knivsæt

Global
G-2, GS-11, GS-38
knivsæt

Dette knivsæt fra Global indeholder alt det, du behøver, for at komme godt i gang i køkkenet. Sættet består af en G-2 kokkekniv, en GS-11 allkniv og en GS-38 urtekniv. Fælles for alle knivene er, at de er fremstillet af kvalitetsstål, hvilket sikrer skarphed, samt at de har et ergonomisk design. De er fremstillet i hård og rustfri Cromova 18 stål.

1.399 kr.    Førpris 1.999 kr.

Bestil
 
 
Scanpan HaptIQ stegepandesæt 20 + 28 cm
 

Scanpan HaptIQ stegepandesæt 20 + 28 cm

Sæt med to stegepander fra Scanpans serie HaptIQ, en serie, der kombinerer dansk design med høj ydeevne. Panderne er udstyret med den grove non-stick-belægning Stratanium+, som er en af de mest hårdføre på markedet. Den giver en flot stegeoverflade, lader ikke noget klæbe fast og er nem at rengøre.

1.299 kr.    Førpris 2.499 kr.

Bestil
 
 
Zwilling Moment grydesæt 4 gryder med glaslåg

Zwilling Moment grydesæt 4 gryder med glaslåg

Moment grydesættet fra Zwilling består af fire forskellige gryder (6, 3, 2 og 1,5 liter), der er fremstillede af glanspoleret rustfrit 18/10 stål, som er et yderst holdbart materiale.

799 kr.    Førpris 1.999 kr.

Bestil
 
 
Kyocera Mandolinjern med keramisk blad Sort

Kyocera Mandolinjern med keramisk blad Sort

Lav tynde, perfektskårede kartoffelskiver til dine flødekartofler eller tynde skiver af rodfrugter, så du kan lave lækre chips rodfrugtschips.

169 kr.    Førpris 209 kr.

Bestil
 
 
Satake Dampkoger + 2 stk. bambustænger
 

Satake Dampkoger + 2 stk. bambustænger

Sæt med dampkoger og to bambustæger fra Satake - perfekt til dig, der vil dampe mad i følge asiatiske tradition, men også en god gave til en madlaver du holder af.

259 kr.    Førpris 358 kr.

Bestil
 
 
Staub Rektangulær ovnform med låg 4,5 liter, hvid

Staub Rektangulær ovnform med låg 4,5 liter, hvid

Dette robuste ovnfad med låg fra Staub er praktisk, når du laver mad i ovnen. Fadet måler 42 x 25 centimeter og rummer 4,5 liter – altså, masser af plads til lækre ovnretter, gratiner og lasagner til hele familien. Takket være det stilrene hvide design kan du desuden servere dine retter direkte fra formen uden at skulle gå på kompromis med præsentationen og opdækningen.

499 kr.    Førpris 1.399 kr.

Bestil
 
 
Robert Welch Radford Bestiksæt 30 dele

Robert Welch Radford Bestiksæt 30 dele

Radford bestiksættet fra Robert Welch har et klassisk design, der vil supplere enhver bordopdækning. Bestiksættet er det klassiske med 24 dele - men nu med 6 ekstra steakknive inkluderet, så du får 30 dele: 6x gafler, 6x knive, 6x skeer, 6 teskeer og 6 steakknive. Skeerne og gaflerne er fremstillet af 18/10 rustfrit stål af høj kvalitet.

949 kr.    Førpris 3.025 kr.

Bestil
 
 
Spiegelau Definition Vinglas Bordeaux 75 cl. 2 stk.

Spiegelau Definition Vinglas Bordeaux 75 cl
2 stk.

Det perfekte vinglas fra Spiegelau til en fyldigere, kompleks vin med højt indhold af garvesyre. Vinglasset er derfor ideelt til Bordeaux vine, såsom Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Malbec osv.

319 kr.    Førpris 379 kr.

Bestil
 
 
Ankarsrum Assistent AKM 6230 røremaskine + komplet kødhakker, harmony beige

Ankarsrum Assistent AKM 6230 røremaskine + komplet kødhakker, harmony beige

Nu kan du få mere ud af din røremaskine med denne pakkeløsning. Den består af en Ankarsrum Assistent AKM 6230 røremaskine med dertilhørende kødhakker. Så kan du nemt selv styre hvad der præcist kommer i dit kød.

5.598 kr.    Førpris 7.098 kr.

Bestil
 
 
 

Vi har spurgt medarbejderne på kontoret, hvad de synes fortjener titlen som årets julegave, og vi har udvalgt de bedste julegavetips ifølge nogle af vores kreatører. Se de gode bud på årets julegave herunder!

til kampagnen
 
 
Tormek T-1 knivsliber

Tormek T-1
knivsliber

Knivsliberen fra Tormek lader dig grundslibe alle dine knive på et professionelt niveau, hjemme i dit eget køkken. Dette skyldes det unikke, patenterede styringsmetode på slibevinklen, dertil kommer der også den seperate slibemetode, som gør stålet tyndere.

2.499 kr.

Bestil
 
 
Mareld Skaldyrsplateau og bestik, 18 stk

Mareld Skaldyrsplateau
og bestik, 18 stk

Kunne du tænke dig at nyde luksuriøs fisk og skaldyr derhjemme? Dette sæt fra Mareld indeholder både et skaldyrsplateau og skaldyrsbestik, så du får alt, hvad du behøver for at servere et plateau på autentisk vis.

799 kr. 

Bestil
 
 
 
Staub La Cocotte Ovnfast fad 30 x 20 cm., sort

Staub La Cocotte Ovnfast fad 30 x 20 cm., sort

Denne enkle ovnform fra Staubs La Cocotte-kollektion er fremstillet af slidstærkt støbejern og beskyttet af en matsort emaljering på indersiden, der gør det let at gøre formen ren efter brug. Formen er designet med praktiske håndtag, der gør den let at håndtere, og så er formen designet med høje kanter, hvilket gør den perfekt til retter som lasagne eller moussaka.

1.100 kr.

Bestil
 
 
GreenPan Barcelona Stegepande 28 cm.

GreenPan Barcelona Stegepande 28 cm.

Barcelona stegepanden fra GreenPan har en utrolig lang levetid, da kvaliteten er i absolut top. Panden har en praktisk keramisk non-stick belægning, og den virker desuden på alle varmekilder, herunder induktion. Håndtaget er udført i rustfrit stål, hvilket sikrer en behagelig anvendelse, og bunden er desuden tyk og smedet, hvorfor varmefordelingen er perfekt.

499 kr. 

Bestil
 
 
Mareld Trykkoger 6 liter

Mareld Trykkoger
6 liter

At bruge en trykkoger er en smart og effektiv måde at lave mad på. Den koger vand og damp under højt tryk, hvilket betyder, at maden er hurtigere klar og bevarer mere af sin smag, næring og farve. Perfekt til alt fra supper og gryderetter til ris, mørt kød eller grøntsager. Mareld trykkogeren har en kapacitet på 6 liter.

549 kr.

Bestil
 
 
Hällmark Stegeplade med gasbrænder, 48 cm

Hällmark Stegeplade med gasbrænder, 48 cm

Svenske Hällmark giver dig med dette stegepladesæt alt hvad du behøver for at komme i gang med dig udendørs madlavning. Uanset om det er vinter eller sommer, forår eller efterår, så får du her den herlige mulighed for at lave mad udendørs, samtidig med at du kan nyde den friske luft. Stegepladen har en diameter på 48 cm.

1.169 kr. 

Bestil
 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.