DK · kitchenone.dk

Årets julekalender er i gang 🎁 LÅGE nr. 3

Gaverne, der gør hverdagen mere enklere!


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 
 

Hohoho! Hver dag frem til juleaften åbner vi en kalenderlåge med en ny superdeal! Men skynd dig, tilbuddet gælder kun én dag!

 
Global Knivsæt G-78, GSF-46 (kokkekniv + skrællekniv)
 

Global Knivsæt G-78, GSF-46 (kokkekniv + skrællekniv)

Dagens låge er et knivsæt fra Global til 649 kr. Global knivsættet G-78 + GSF-46 er et sæt med to knive fra Global, en japansk knivproducent med produkter af høj kvalitet i eksklusivt design. Sættet består af en kokkekniv og en skrællekniv, som er to af de mest nyttige knive at have i køkkenet.

649 kr.    Førpris 999 kr.

Bestil
 
 
https://www.kitchenone.dk/champion/
 

Køkkenmaskiner, der gør hverdagen lettere, er Champions motto. Så hvad kan hjælpe dine familiemedlemmer i det nye år, eller er der en interesse, de vil bruge mere tid på i 2024? Måske en mælkeskummer til Mary, som bare skal have en cappuccino kl. 10, eller en donut maskine til Thomas, som elsker at bage. Hvorfor ikke en slow cooker til småbørnsforældrene, som ville ønske, at der var flere timer i døgnet, eller en popcornmaskine i flot retrostil, som du kan overraske din familie med? Ja, her finder du gaver til forældre, søskende og din udkårne.

Så sæt "Jingle bells" på og scroll gennem juletilbuddene – for lige nu er der op til 23% hos Champion!

til champion
 
 
Champion Køkkenmaskine Pro, 1200 W, 6 liter, shiny black

Champion Køkkenmaskine Pro, 1200 W, 6 liter, shiny black

Champion køkkenmaskinen Pro er en exceptionel kompetent maskine, med en stærk og stabil metalkonstruktion samt en kraftig 1200 watt motor. Den har en ekstra stor seks.

1.149 kr.    Førpris 1.499 kr.

Bestil
 
 
Champion Creme White morgenmadspakke, 3 dele

Champion Creme White morgenmadspakke
3 dele

Funktionelt og ideelt sæt til morgenbordet fra Creme White-serien fra Champion. Pakken indeholder en brødrister med plads til to skiver, en elkedel og en kaffemaskine.

999 kr.    Førpris 1.299 kr.

Bestil
 
 
Champion Donutmaker

Champion
Donutmaker

Forkæl dig selv og familien med lækre hjemmelavede donuts. Denne donutmaker fra Champion er skabt med non-stick belægning på pladerne, så du nemt kan tage dem af når de er færdige. Således kan du nemt lave lækre, sprøde donuts derhjemme helt uden brug af friture.

169 kr.    Førpris 199 kr.

Bestil
 
 
Champion Retro popcornmaskine XL, rød metallic

Champion Retro popcornmaskine XL

Retro popcornmaskinen fra Champion er et godt valg for dem, der gerne vil kunne lave velsmagende popcorn med biograffornemmelse derhjemme. Takket være den rummelige gryde kan maskinen nemt lave popcorn selv til det helt store selskab (1,3 deciliter upoppede popcorn pr. omgang).

699 kr.    Førpris 849 kr.

Bestil
 
 
HAY HAY Canteen viskestykke, cream/blå

HAY HAY Canteen viskestykke, cream/blå

Canteen viskestykket forskønner dit køkken Hvis du leder efter et viskestykke, der både er praktisk og stilfuldt, har du fundet det rigtige.

99 kr.    Førpris 115 kr.

Bestil
 
 
Marimekko Pieni Unikko ovnhandske, rød

Marimekko Pieni Unikko ovnhandske, rød

Sæt farve på dit køkken med Marimekko ovnhandske. Den er lavet af 100% bomuld, måler 15 x 31,5 cm og fås i flere farver og mønstre.

109 kr.    Førpris 122 kr.

Bestil
 
 
 

Tid til at købe julegaver! At vælge en julegave til en, du holder af, kan nogle gange være en vanskelig opgave. Derfor vil vi her guide dig gennem tips til gaver og hjælpe dig med at vælge den rigtige! Herunder kan du filtrere julegaver efter kategori og få information om leveringer samt gavekort.

KitchenOne ønsker dig en glædelig jul ❤️

se alle julegavetips
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.