DK · kitchenone.dk

Bestikuger - Kampagnepriser på klassisk, trendy og nyt!

Orrefors - serier, der er værd at samle på


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 
 

Tid til at opgradere din bestikskuffe? Valget af bestik skal træffes med omhu, og vi ønsker at skabe de bedst mulige betingelser for, at du kan træffe det rigtige valg af bestik. Hos os finder du klassiske og trendy nyheder, lige nu til kampagnepriser.

til kampagnen
 
 
Kähler Hammershøi bestik 16 dele

Kähler Hammershøi bestik 16 dele

Hammershøi bestiksættet fra Kähler har - ligesom de øvrige elementer i serien - de karakteristiske riller, hvorfor det adskiller sig fra mange andre varianter på markedet. Bestikket er udført i rustfrit stål, og derfor er holdbarheden i top.

849 kr.    Førpris 899 kr.

Bestil
 
 
Hardanger Bestikk Fjord Bestiksæt 6-personer

Hardanger Bestikk Fjord Bestiksæt 6-personer

Fjord bestik fra Hardanger Bestikk er med sine elegante og rene linjer et udtryk for skandinavisk minimalisme. Det er smukt i sin enkelthed og pryder middagsbordet ved en hver lejlighed. Bestikket blev lanceret ved årtusindeskiftet.

749 kr.    Førpris 1.099 kr.

Bestil
 
 
Zwilling JESSICA bestiksæt, 48 dele i gaveæske

Zwilling JESSICA bestiksæt, 48 dele i gaveæske

Flot og elegant bestik fra ZWILLING, som klæder enhver opdækning, både til hverdag eller finere middagsselskaber. Bestikkets tidsløse design har en slank udformning og robuste ender, der gør, at det ligger godt i hånden.

649 kr.    Førpris 700 kr.

Bestil
 
 
Georg Jensen Bernadotte Bestiksæt, 16 dele

Georg Jensen Bernadotte Bestiksæt, 16 dele

Dette bestiksæt fra Georg Jensen er en del af Bernadotte serien, der er skabt med fokus på høj kvalitet og funktionalitet i top. Bestikket i sættet er udført i blankpoleret, rustfrit stål, og designet er derfor tidløst og enkelt.

1.279 kr.    Førpris 1.349 kr.

Bestil
 
 
 

Carat er en serie, der med sin asymmetriske slibning afspejler både det moderne og den nordiske romantik. Lena Bergström har revitaliseret den slebne krystal og skabt en serie utroligt dekorative indretningsdetaljer, som tilfører gnist og elegance til dit hjem.

til orrefors
 
 
Orrefors Carat couple, 25 cl., 2 stk.

Orrefors Carat
couple, 25 cl., 2 stk.

Orrefors Carat serien er designet af Lena Bergström och hun har hentet inspiration til seriens slebne krystal fra juvelder og ædelstene.

315 kr.    Førpris 349 kr.

Bestil
 
 
Orrefors Carat skål

Orrefors Carat
skål

Denne fine skål fra Orrefors' Carat-kollektion er designet af den dygtige svenske glaskunstner Lena Bergström.

1.399 kr.    Førpris 1.759 kr.

Bestil
 
 
Orrefors Carat Globe-vase Lille

Orrefors Carat
Globe-vase Lille

Smuk vase fra Orrefors, der er designet af svenske Lena Bergström. Globe-vasen er en del af Carat-serien, som også består af luksuriøse lysestager, skåle og lignende.

629 kr.    Førpris 699 kr.

Bestil
 
 
Orrefors Carat lanterne 25 cm

Orrefors Carat
lanterne 25 cm

Orrefors Carat lanterne har et smukt design med en facetteret overflade, der skaber spændende lyseffekter og kan bruges både indendørs og udendørs.

749 kr.    Førpris 879 kr.

Bestil
 
 
 

For at kunne bruge en kniv så længe som muligt er det vigtigt, at den bliver passet ordentligt på. Tag et kig - kampagnepriser på knivtilbehør!

til kampagnen
 
 
Global GKB-52 knivblok hvid

Global GKB-52
knivblok hvid

Lille og kompakt knivblok, der holder styr på dine dyrebare Global knive. Blokken har plads til 9 knive, og du kan desuden også opbevare et strygestål i blokken.

499 kr.    Førpris 592 kr.

Bestil
 
 
Teakhaus Skærebræt i teak 46 cm x 26 cm, sildebensmønster

Teakhaus Skærebræt i teak 46 cm x 26 cm

Dette skærebræt er lavet af teaktræ, et holdbart og naturligt materiale, der giver et varmt og hyggeligt udtryk i køkkenet. Det har et smukt sildebensmønster.

419 kr.    Førpris 500 kr.

Bestil
 
 
Mareld Slibesten Start kit

Mareld Slibesten Start kit

Vil du gerne holde dine køkkenknive i bedste stand? Sættet, der indeholder en Mareld Dual slibesten 1000/3000 grit, en slibestensholder i bambus og en vinkelguide, hjælper dig med at slibe knivene i en 15 graders vinkel.

199 kr.    Førpris 299 kr.

Bestil
 
 
Zwilling V-Edge Knivsliber

Zwilling V-Edge Knivsliber

Sørg for altid at have de skarpeste knive til madlavning ved hjælp af V-Edge knivsliber fra Zwilling. Den professionelle knivsliber kan slibe både europæiske samt japanske knive takket være den udskiftelige vinkeladapter.

339 kr.    Førpris 359 kr.

Bestil
 
 
 

Det er den tid på året, hvor der skal fejres og festes! Vi har et bredt udvalg af gaver, der passer til alle lejligheder, uanset om det er fødselsdag, mors dag, eksamen eller bryllup.

til kampagnen
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.