DK · kitchenone.dk

Bestikuger - kampagnepriser på klassiske og trendy designs 🍴

Stor pastaguide med inspiration og opskrift!


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 
 

OPGRADÈR BESTIKSKUFFEN

Vi mener, at bestik er mere end bare knive, gafler og skeer til at skovle mad ind i munden med. For os er bestik noget personligt, en måde at udtrykke sig på, at vise, hvem man er. Ligesom tøj, musik eller kunst. Valget af bestik skal derfor træffes med omhu, og vi ønsker at skabe de bedst mulige betingelser for, at du kan træffe det rigtige valg af bestik.

til kampagnen
 
 
Georg Jensen Bernadotte Bestiksæt, 24 dele

Georg Jensen Bernadotte bestiksæt, 24 dele

Dette bestiksæt fra Georg Jensen er en del af Bernadotte serien, der er skabt med fokus på høj kvalitet og funktionalitet i top. Bestikket i sættet er udført i blankpoleret, rustfrit stål, og designet er derfor tidløst og enkelt. Derudover har bestikket en æstetisk form.

1.699 kr.    Førpris 1.999 kr.

Bestil
 
 
Villeroy & Boch Piemont bestiksæt i 4 dele

Villeroy & Boch Piemont bestiksæt i 4 dele

Det elegante Piemont-bestiksæt fra Villeroy & Boch fås nu i dette sæt med 4 dele, så du kan supplere dit sæt med én ekstra kuvert. Bestiksættet indeholder én gaffel, én kniv, én spiseske og én teske, og alle fire dele er fremstillet af rustfrit stål af høj kvalitet, som naturligvis tåler opvaskemaskine.

99 kr.    Førpris 106 kr.

Bestil
 
 
Alessi Ovale Bestiksæt 24 dele

Alessi Ovale Bestiksæt
24 dele

Alessi Ovale er en elegant og yderst alsidig bestikserie, der tilgodeser det simple design. Bestiksættet består af 24 dele, der er producerede i 18/10 rustfrit stål. Dette sikrer holdbarhed i top samt et tidløst design, der passer ind i en klassisk såvel som moderne stil.

1.039 kr.    Førpris 1.145 kr.

Bestil
 
 
Robert Welch Radford Bestiksæt 30 dele

Robert Welch Radford Bestiksæt 30 dele

Radford bestiksættet fra Robert Welch har et klassisk design, der vil supplere enhver bordopdækning. Bestiksættet er det klassiske med 24 dele - men nu med 6 ekstra steakknive inkluderet, så du får 30 dele: 6x gafler, 6x knive, 6x skeer, 6 teskeer og 6 steakknive.

999 kr.    Førpris 3.025 kr.

Bestil
 
 
 

Mange har forsøgt at opfinde nye versioner af semlaen - men originalen er ikke til at slå! Den svenske kageblogger Yvonne Landin driver instagram-kontoen bakalite.se, hvor hun byder på masser af gode opskrifter. Hun har udviklet en ordentlig opskrift, hvor hun guider os i, hvordan man laver de klassiske bestanddele i semlaen fra bunden - med ristet mandelmasse!

til kampagnen
 
 
 

Har du prøvet at lave din egen pasta, og vil du gerne forbedre dine pastakundskaber? Prøv at lave gnocchi eller farvet pasta med grøntsager og andre spændende ingredienser. Vi får hjælp af pastaekspert Thomas Alcayaga, som viser os, hvordan han laver gnocchi og en lasagne med lækre grønne pastaplader.

til kampagnen
 
 
Marcato Atlas 150 Classic Pastamaskine

Marcato Atlas 150 Classic Pastamaskine

Hjemmelavet, frisk pasta kan tage din madlavning til helt nye højder, så dine gæster med garanti vil blive imponerede. Atlas 150 pastamaskinen fra Marcato er fremstillet af aluminium. Pastamaskinen kan indstilles til en bredde på maks. 150 mm., og den fastgøres til bordet takket være den medfølgende bordholder. Maskinen håndteres manuelt med håndsving, så du helt selv styrer, når pastaen rulles ud.

529 kr.    Førpris 556 kr.

Bestil
 
 
Eppicotispai Startsæt til pasta

Eppicotispai Startsæt til pasta

I dette startsæt får du alt, hvad du skal bruge til at lave spaghetti. Undtagen ingredienserne. Disse redskaber kommer til at være en uvurderlig hjælp under fremstillingen af din spaghetti. Du får ruller, udskærer, tang, trægaffel med portionsmåler samt spaghettimåtte med i pakken. Og når din spaghetti skal tørre, kan du hænge det på det stativ, der også medfølger. Fødder og tørrepinde kan klappes ind til stativet, så det ikke fylder noget under opbevaring.

495 kr.    Førpris 599 kr.

Bestil
 
 
Marcato Gnocchi Like a Pro gavesæt – Deluxe

Marcato Gnocchi Like a Pro gavesæt – Deluxe

Oplev kunsten at lave lækre, hjemmelavede gnocchi med gavesættet Gnocchi Like a Pro – Deluxe fra Marcato. 1 x Gnocchi-bræt i træ 1 x Garganelli-pind 1 x rullepind 2 x forskellige gnocchiringe 1 x Forklæde 1 x Opskriftshæfte.

469 kr.    Førpris 525 kr.

Bestil
 
 
Global GS-67 pastatang stål

Global GS-67
pastatang stål

GS-67 pastatangen fra Global er udstyret med praktiske gribetænder, der giver en perfekt servering af pasta og spaghetti. Designet er ikke blot stilfuldt og elegant; det er også ergonomisk, og tangen ligger således godt i hånden.

149 kr.    Førpris 158 kr.

Bestil
 
 

Gnocchi med pesto og grøntsager

Du skal bruge:
4 portioner 

750 g bagekartofler
1 æg
200 g mel med lavt glutenindhold
50 g smør
150 g cherrytomater
200 g grønne bønner
2 spsk. pesto
Frisk basilikum
50 g revet pecorino

til opskriften
 
 
 

Sprudlende kærlighed og glædesrus. Valentinsdag er en perfekt mulighed for at vise lidt ekstra påskønnelse til en, du holder ekstra meget af. Er du i tvivl om, hvordan du skaber en hyggelig atmosfære under middagen? Hvilken mad du skal lave? Leder du efter inspiration til en gave? Bare rolig, du kan finde svarene lige her! ❤️

til kampagnen
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.