DK · kitchenone.dk

Big Green Egg - Udendørs madlavning, når det er bedst ⛅

LIGE NU! Kampagnepriser på udvalgte grill


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 
 

UDENDØRS MADLAVNING, NÅR DET ER BEDST!

Big Green Egg er originalen, der har skabt minder siden starten i 1974. Big Green Egg er til dem, der ønsker at kombinere livskvalitet og optimal smag med valgfrihed. Kamado-grillen er alsidig og kan bruges som "almindelig" grill, stenovn og BBQ-grill. Den åbner op for alle slags tilberedningsmuligheder som slow cooking, røgning, dampning, stegning, bagning og selvfølgelig - grillning!

Desuden leveres den med livstidsgaranti - en garanti, du kan nyde hele livet.

til big green egg
 
 
Big Green Egg EGG Komplet Grillsæt Large
 

Big Green Egg EGG Komplet Grillsæt Large

Komplet udendørs grillsæt fra Big Green Egg, der vil gøre sommerens grillfester sjovere og hyggeligere. Med dette sæt behøver du ikke at bekymre dig om alle de dele, du skal bruge for at have et fuldendt udendørs køkken. I sættet medfølger en kulgrill - også kaldet EGG, en EGG-ramme, en udvidelsesramme, tre hylder til udvidelsesrammen, en Connector Pack til Modular Nest systemet, redskabskroge og seks Caster Kit hjul.

27.990 kr.    Førpris 28.990 kr.

Bestil
 
 
Big Green Egg Kulgrill med kompletpakke, medium / Ø 38 cm.

Big Green Egg Kulgrill med kompletpakke, medium / Ø 38 cm.

14.990 kr.    Førpris 16.490 kr.

Bestil
 
 
Big Green Egg Kulgrill med kompletpakke, large / Ø 46cm.

Big Green Egg Kulgrill med kompletpakke, large / Ø 46cm.

19.990 kr.    Førpris 21.490 kr.

Bestil
 
 

Jomfruhummer med ramsløgssmør

Byd på grillede jomfruhummer med urteduftende ramsløgssmør. Server med et par dråber saft fra en grillet citron og et godt brød, der kan suge hver en dråbe af den vidunderlige sky og smørret op.

Du skal bruge 

• 10 jomfruhummere
• 15 blade ramsløg
• 120 gram smør
• 0,5 tsk salt
• 2 tsk citronskal
• 1 tsk citronsaft
Se opskriften her
 
 

ORIGINALEN, DER TILBYDER LIVSTIDSGARANTI

 
 

Forestil dig en varm sommerdag, hvor du er omgivet af familie og venner. I er samlet udendørs, stemningen er god, der er latter og jubel, og duften af lækker mad er slående. Alles øjne er rettet mod dig, mens du stolt præsenterer din seneste kulinariske kreation. Det er her, Big Green Egg kommer ind i billedet - din nøgle til at blive sommerens grillmester!

 
 

Uendelige muligheder - Rygning

Der er ingen grænser eller råvarer, der ikke kan ryges, bare lad fantasien tage over og gå på opdagelse. Kød og fisk er fremragende til røgning på dit Big Green Egg, og det samme gælder rejer, kartofler eller hvorfor ikke en hel brieost serveret med honning og valnødder?

Hvis du vil vide mere om at ryge på din Big Green Egg, kan du læse vores rygeguide her.

til guiden
 
 

Uendelige muligheter - Bage

Brødbagning kan varieres i det uendelige takket være brugen af forskellige meltyper, fyld og pålæg. Denne Focaccia, som du bager i Big Green Egg, indeholder oliven, tomater og ristet peberfrugt og har en perfekt sprød overflade med en blød midte. Server brødet med charcuteri, flødeost, tapenade eller anden topping.

Hvis du vil vide mere om bagning på din Big Green Egg, kan du læse vores bageguide her

til guiden
 
 
 

Forbedr din sommeroplevelse
Bliv mester i at grille denne sommer!

Nu er det tid til at tage springet og blive den grillmester, du altid har drømt om at være. Bestil din Big Green Egg i dag, og opdag en helt ny verden af madlavning. Uanset om du vil imponere dine venner til en grillfest eller bare nyde god mad hjemme i haven med dem, du holder af, så er Big Green Egg altid din pålidelige partner. Lad din kreativitet flyde, og oplev utrolige smagsoplevelser med din Big Green Egg denne sommer!

udforsk Big Green Egg her
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.