DK · kitchenone.dk

Eksklusivt tilbud: Spar 25% på Global knive - kun for dig!

Personalets favoritter! Disse kan vi ikke undvære


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 
 

UNIKT TILBUD

Som abonnent får du 25% rabat på Global G-55 Chef's Knife 18 cm. Gælder kun indtil 22/10.

Indtast koden: NYHEDSBREV ved kassen.

Din kode: NYHEDSBREV
 
 
 

Er du nysgerrig efter at vide, hvilke produkter KitchenOnes medarbejdere bruger hjemme i hverdagen? Vi har spurgt rundt på kontoret i Sverige og i den lille butik i Göteborg og har fået masser af gode tips! Nedenfor finder du alle vores yndlingsprodukter, som vi elsker at bruge i hverdagen!

Til vores favorittter
 
 
 

Det er tid til at hygge sig indenfor! Vi starter med en varmende og cremet græskarrisotto (opskriften finder du herunder). Har du æbler eller måske svampe, du kan bruge? Ja, i år var et rigtig godt svampeår. Tørreovne er en effektiv og nem måde at konservere høsten fra haven og skoven.

For at kickstarte efteråret finder du lige nu op til 35% på mange af de populære WMF-produkter, som hjælper dig med at lave sæsonens bedste gryderetter og supper.

til kampagnen
 
 
WMF Durado Stegepande 28 cm

WMF Durado Stegepande
28 cm

Den perfekte stegepande fra WMF, hvad end du er professionel eller amatør i et køkken. Panden er en del af Durado-serien, som kendetegnes på det elegante ydre i rustfrit stål og den indvendige, varmebestandige belægning. Den keramiske CeraDur belægning er non-stick, så du kun behøver ganske lidt fedtstof for at undgå, at maden brænder på.

419 kr.    Førpris 470 kr.

Bestil
 
 
WMF Astoria grydesæt, 5 dele inkl. 4 glaslåg

WMF Astoria Grydesæt
5 dele inkl. 4 glaslåg

WMF's Astoria-køkkengrej er et moderne og stilfuldt sæt gryder, der passer til alle dine madlavningsbehov. Sættet består af tre høje gryder, en lav gryde og en kasserolle i forskellige størrelser og højder samt fire varmebestandige glaslåg, så du kan se, hvordan din mad tilberedes. Alle dele er fremstillet af Cromargan® 18/10 rustfrit stål, der er robust, holdbart samt tåler opvaskemaskine.

1.349 kr.    Førpris 1.628 kr.

Bestil
 
 
WMF Philadelphia bestiksæt 60 dele, blank stål

WMF Philadelphia Bestiksæt 60 dele, blank stål

Pryd din borddækning flot med det elegante Philadelphia bestiksæt fra WMF. Det tidsløse design på sættet gør, at det med garanti passer til enhver anretning og giver et neutralt look. Det stilfulde sæt er fremstillet af Cromargan rustfri stål, der er ekstremt modstandsdygtig overfor slid. Det gør altså at sættet holder til at blive brugt til både fest og dagligdag såvel som af voksne og unge.

959 kr.

Bestil
 
 
WMF Mattea Grydesæt 5 dele

WMF Mattea Grydesæt
5 dele

WMFs' Mattea grydesæt er et komplet sæt bestående af fire gryder og en kasserolle. Sættet er fremstillet af høj kvalitet, og er utrolig nem at arbejde med i køkkenet. Det stilfulde, let afrundede design har gjort denne grydeserie til en af vores mest populære. WMF er førende i at fremstille gryder af høj kvalitet, hvilket også er kommet til udtryk i denne serie.

749 kr.    Førpris 999 kr.

Bestil
 
 
 

KVALITET TIL GODE PRISER

Dorre er en familievirksomhed, der er dygtig til at udvikle smagfulde køkkenprodukter i høj kvalitet. Her finder du bestsellere som bestiksæt, knivholdere, barsæt, kobberkopper og opvaskestativer. For nylig har de udvidet deres sortiment, og nu kan du også finde flotte indretningsdetaljer i sortimentet. Hvad med stilren opbevaring til køkkenet eller hvorfor ikke lysestager, der skaber en hyggelig atmosfære når aftenen falder på? Kom og udforsk Dorre sammen med os!

til dorre
 
 
Dorre Victoria Bestiksæt 60 dele

Dorre Victoria Bestiksæt
60 dele

Dette elegante Victoria bestiksæt fra Dorre tager sig fantastisk ud i en mere moderne borddækning. Sættet er udført i et stilfuldt design med fine og rene linje, hvilket giver sættet et lækkert og moderne udtryk. Det er fremstillet i blankpoleret rustfrit stål 18/0. Sættet består af knive, gafler, grillknive, skeer og kaffeskeer.

475 kr.    Førpris 499 kr.

Bestil
 
 
Dorre Kara grydesæt 4 dele, stabelbart

Dorre Kara Grydesæt 4 dele, stabelbart

Et stilfuldt og smart grydesæt til alle køkkener – Kara grydesæt fra Dorre Kara grydesættet fra Dorre er det perfekte valg, hvis du vil have et stilfuldt og smart grydesæt til dit køkken. Dette sæt indeholder tre gryder i forskellige størrelser, som er lavet i rustfrit stål af høj kvalitet. De har en blank finish, der giver dem et smukt, moderne look.

499 kr.    Førpris 1.069 kr.

Bestil
 
 
Dorre Hamburgerpresser Enkelt

Dorre Hamburgerpresser

Når der skal laves hakkebøffer til burgere er det rart at kunne lave lige store og ensformede bøffer, der har samme stegetid og passer perfekt til burgerbollerne. Med denne smarte hamburgerpresser fra Dorre kan dette let lade sig gøre. Hamburgerpresseren presser nemlig dine bøffer helt ens og til en perfekt størrelse. Det er slut med at stå og forme bøfferne i hånden, du slipper for det lange og besværlige arbejde ved blot at lægge kødet i formen og presse. Hamburgerpresseren er fremstillet i silikone og aluminium belagt med en praktisk non-stick overflade. Den kan også fås som dobbelt.

65 kr.    Førpris 71 kr.

Bestil
 
 
Dorre Bage-/pizzastål

Dorre Bage-/pizzastål

Med bagestålet fra Dorre kan du bage de lækreste og sprødeste pizzaer, ligesom du får dem i Italien. Bagestålet gør det nemt og enkelt for dig at bage en velsmagende pizza med en sprød skorpe, så du får pizza til perfektion hver gang. Materialet er kulstofstål, hvilket er holdbart og tåler meget høj varme, samtidig med at det holder godt på varmen. Det funktionelle bagestål måler 35,5 x 35,5 x 0,6 cm., og det anbefales at vaske det op i hånden. Stålet er med til, at din ovn får næsten samme effekt som en ægte stenovn. Desuden kan du også bage boller og andet brød på bagestålet for at opnå en lækker krumme og en sprød skorpe.

359 kr.    Førpris 399 kr.

Bestil
 
 
 

Vi har mange prisvenlige knivsæt med knive, der passer godt sammen. Ved at købe knivene i sæt, sparer du penge.

Lige nu! Op til 28% på udvalgte knivsæt

til kampagnen
 
 
 

Hurra, hurra, hurra! I år fejrer vi 14 år med køkkenglæde! I hele oktober kan du se frem til unikke rabatkoder i nyhedsbrevet og ikke mindre end 33 fantastiske tilbud fra nogle af vores allerbedste mærker.

Priserne gælder til og med 29/10 eller så længe lager haves!

se alle FØDSELSDAGSTILBUD
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.