DK · kitchenone.dk

Få mere for pengene! Op til 50% på populære grydesæt

Glassene, karaflerne og tilbehøret, der gør vinen fantastisk 🍷


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 
 

SIDSTE CHANCE!

Shop i vores store mærkevareudsalg! Fyldt med fantastiske produkter fra velkendte mærker!

til kampagnen
 
 
 

Få mere for pengene ved at købe et grydesæt! Lige nu har vi nedsatte priser på populære grydesæt!

til kampagnen
 
 
Zwilling Moment grydesæt 4 gryder med glaslåg

Zwilling Moment grydesæt 4 gryder med glaslåg

Moment grydesættet fra Zwilling består af fire forskellige gryder (6, 3, 2 og 1,5 liter), der er fremstillede af glanspoleret rustfrit 18/10 stål, som er et yderst holdbart materiale. Samtlige gryder i sættet er "udstyret" med 3-lags bund.

899 kr.    Førpris 1.999 kr.

Bestil
 
 
WMF Astoria Cookware grydesæt 3 dele

WMF Astoria Cookware grydesæt 3 dele

WMF's Astoria Cookware er det ideelle valg for dig, der vil have stil og funktion i dit køkken. Disse gryder og kasseroller har et moderne design, der passer til enhver indretning, og en spejlblank overflade, der giver dem en luksuriøs finish.

689 kr.    Førpris 1.150 kr.

Bestil
 
 
Eva Trio Grydesæt 3 dele

Eva Trio Grydesæt
3 dele

Et flot grydesæt fra Eva Trio i rustfrit stål. Grydesættet består af 2 gryder og 1 kasserolle i høj kvalitet og slidstærkt materiale. Sandwichbunden sikrer en god varmefordeling i hele gryden, så du er sikret et godt resultat hver gang – uden at håndtagene bliver varme.

549 kr.    Førpris 599 kr.

Bestil
 
 
Mareld Grydesæt, 6 dele, rustfrit stål

Mareld Grydesæt
6 dele, rustfrit stål

Grydesættet i rustfrit stål fra Mareld har den perfekte kombination af form og funktionalitet. Gryderne har et stilrent design og kan stables, hvilket gør dem lette at opbevare. Sættet består af gryder i tre forskellige størrelser samt tre tilhørende glaslåg.

549 kr.    Førpris 599 kr.

Bestil
 
 
 

At vælge det rigtige vinglas kan være en hel videnskab i sig selv. Smagen af ​​vinen kan ændre sig drastisk mellem forskellige glas. Derfor er det vigtigt virkelig at træffe det rigtige valg - her får du hjælp! Vi giver dig også nogle tips om smarte vin-gadgets og tre nye mærker for vinentusiasten at holde øje med!

til kampagnen
 
 
Riedel Veritas Old World Pinot Noir vinglas 70,5 cl

Riedel Veritas Old World Pinot Noir vinglas 70,5 cl

Tradition og innovation - Riedel kan med stolthed se tilbage på en 250-årig succeshistorie, fra begyndelsen i Nordbøhmen til i dag. I 11 generationer har Riedel stået for kunsten at skabe eksklusive og tidløse vinglas, whiskyglas, cocktailglas, karafler og ølglas. Allerede da Johann Christoph Riedel blev født i 1673 i den bøhmiske by Neuschloß, kunne man fornemme, at noget unikt var i støbeskeen. Senere blev det også en af verdens største og ældste glasvirksomheder. Hver Riedel i denne lange kæde har siden bidraget med sine personlige færdigheder og visioner for at udvide virksomhedens succes og gøre den til det, den er i dag.

799 kr.    Førpris 949 kr.

Bestil
 
 
Holmegaard Perfection Bourgogneglas Klar 59 cl., 6 stk.

Holmegaard Perfection Bourgogneglas 59 cl, 6 stk.

Dette glas er skabt til at give dig og dine gæster en fuldendt vinoplevelse, hvor vinen har de bedste betingelser for at folde sig ud. Glasset har en smart skænkelinje ved glassets bredeste punkt, som gør det nemt at skænke vinen korrekt op. Bourgogneglasset er fra Holmegaards serie Perfection, der er designet af Tom Nybroe. Serien er prisbelønnet for sin optimale behandling af vin, og derfor er glasset en flot gaveidé til ham eller hende, der går op i korrekt vinservering samt elegant design. I serien fås også glas til andre typer af vin samt champagne, cocktails, martini, snaps, cognac, øl og vand. Glasset tåler opvaskemaskine ved maks 55 grader.

419 kr.    Førpris 449 kr.

Bestil
 
 
Spiegelau Definition vinglas Burgundy  96 cl. 2 stk.

Spiegelau Definition vinglas Burgundy 96 cl, 2 stk.

Nyd et glas rødvin til maden af de smukke glas fra Spiegelau. Definition vinglasset har en kapacitet på 96 cl. og er særdeles velegnet til let-fyldige vine med et højt indhold af syre samt et moderat indhold af garvesyre.

329 kr.    Førpris 499 kr.

Bestil
 
 
Zwiesel Alloro Burgundy rødvinsglas 95 cl, 2-pak

Zwiesel Alloro Burgundy rødvinsglas 95 cl, 2 stk.

Alloro Burgundy 95 cl fra Zwiesel har et luksuriøst design med en generøs kuppel, der hjælper dig med at maksimere smagen og aromaen af dine yndlingsvine. Perfekt til at nyde rød bourgogne, pinot noir, nebbiolo og meget mere.

779 kr.    Førpris 845 kr.

Bestil
 
 
 

Det skandinaviske mærke NOD vil gøre køkkenet til et inspirerende sted med masser af plads til madlavningsglæde, spændende samtaler og mindeværdige smagsoplevelser. Deres produkter er både stilfulde og funktionelle, skabt for at gøre din tid i køkkenet mere lækker, nemmere og sjovere. Produkterne er fremstillet i materialer af høj kvalitet med et gennemtænkt design, der kan modstå køkkenets udfordringer.

Anvend koden: 20NOD på bl.a nedenstående NOD produkter.

til NOD
 
 
NOD Belgisk vaffeljern

NOD Belgisk vaffeljern

NOD belgisk vaffeljern har i alt fem programmer med mulighed for at justere bagningen, så du kan lave dine vafler præcis, som du vil have dem. Vaffeljernet har hurtig opvarmning og en effekt på 1600 watt, så du kan lave vafler til hele familien på kort tid.

799 kr.

Bestil
 
 
NOD Ismaskine 1,5 liter, sort

NOD Ismaskine 1,5 liter, sort

Med NOD Ice Cream Maker kan du nemt og hurtigt lave din helt egen is med forskellige smage og konsistenser. Maskinen har en generøs kapacitet på 1,5 liter, hvilket er nok til flere portioner is! En praktisk funktion ved NOD Ice Cream Maker er den udtagelige indsats.

1.399 kr. 

Bestil
 
 
NOD Brødrister 2 skiver, rustfrit stål
 

NOD Brødrister 2 skiver, rustfrit stål

NOD brødrister 2 skiver har et moderne og stilrent design i rustfrit stål, der passer ind i de fleste køkkener og tilføjer et ekstra strejf af elegance. Takket være den praktiske ledningsopbevaring er den nem at opbevare og passer nemt i køkkenskabet. Den har også en krummebakke, som du kan trække ud for at tømme brødkrummer efter brug. Hurtig, velsmagende og enkel morgenmad til dig selv, dig og en ven eller til hele familien.

349 kr.

Bestil
 
 
 

KUN TIL DIG!

Som abonnent får du 20% rabat på alt fra Mareld!

Mareld kommer fra den svenske vestkyst og har siden 2016 designet produkter til køkkenet - såsom pander, knive og redskaber - og produkter til bordet. De fokuserer på kvalitet og bæredygtighed i både design og produktion. Ambitionen er at lave produkter, der kun bliver bedre med tiden, og som kan gå i arv og bruges i generationer.

Tilbuddet gælder indtil 25/2-24

til mareld
 
 
 
til kampagnen
 
 
NOD Sous Vide + Vakuumpakker Starter Kit

NOD Sous Vide + Vakuumpakker Starter Kit

699 kr.    Førpris 999 kr.

Bestil
 
 
Wilfa SVB1-1200S sous vide-kit

Wilfa SVB1-1200S sous vide-kit

1.399 kr.    Førpris 1.599 kr.

Bestil
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.