DK · kitchenone.dk

Få styr på gaverne! 🎁 For garanteret levering inden juleaften

Kampagnepriser på udvalgte bålsteder


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 
 

DU KAN STADIG NÅ AT KØBE JULEGAVER

Bestil inden den 17. december kl. 23.59, og modtag din pakke inden juleaften. Dette gælder dog kun for varer på lager og ikke for bestillingsvarer.

At vælge en julegave til en, du holder af, kan nogle gange være en vanskelig opgave. Derfor vil vi her guide dig gennem tips til gaver og hjælpe dig med at vælge den rigtige!

KitchenOne ønsker dig en glædelig jul ❤️

Se alle julegavetips
 
 
 

Hver dag frem til juleaften åbner vi en kalenderlåge med en ny superdeal!
Men skynd dig, tilbuddet gælder kun én dag!

 
 
KitchenAid 5KHMB732EBM Ledningsfri håndmixer, mat sort
 

KitchenAid 5KHMB732EBM Ledningsfri håndmixer, mat sort

Gør hverdagen nemmere med ledningsfrie køkkenredskaber, som vil gøre al forarbejdet mere fleksibelt, når du står i køkkenet. Denne ledningsfrie håndmixer fra KitchenAid har et kompakt design og bruger 12V lithium-ion batterier for optimal ydeevne.

869 kr.    Førpris 1.449 kr.

Bestil
 
 
 

Et ildsted er perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i haven. Derudover kan ildstedet også udstyres med forskellige funktioner, alt efter hvad du ønsker at bruge det til. Du kan nyde varmen fra de varme flammer, men også riste skumfiduser over ilden. Nogle ildsteder giver dig også mulighed for at lave mad over varmen. I sådanne tilfælde bør du bruge en rist for virkelig at maksimere smagen og resultatet.

se udvalget
 
 
Mareld Traditional ildsted + gnistbeskyttelse

Mareld Traditional ildsted + gnistbeskyttelse

Mareld ildstedet er den perfekte tilføjelse til din udendørs oase. Dette ildsted er skabt til at bringe varme, hygge og en unik atmosfære til dine udendørs sammenkomster.

1.199 kr.

Bestil
 
 
Mareld BBQ ildsted med grillrist

Mareld BBQ ildsted med grillrist

Skab en hyggelig bål på din terrasse eller i din have og saml dig med dine nære og kære. Med denne ildsted fra Mareld kan du skabe den perfekte stemning for en hyggelig aften.

1.699 kr. 

Bestil
 
 
Mustang Oakdale ildsted, sort

Mustang Oakdale
ildsted, sort

Nyd varmen sammen med dine nærmeste, imens I griller. Dette fine ildsted fra Mustang er enormt praktisk, da det både fungerer som et samlingspunkt, der spreder varme og en hyggelig atmosfære, samtidig med at du kan grille alverdens madvarer herpå.

2.190 kr.    Førpris 2.590 kr.

Bestil
 
 
Kindling Cracker Original Brændekløver jern, sort

Kindling Cracker Original Brændekløver jern, sort

Kindling Cracker™ Original brændekløveren er velegnet til dig, der har en brændeovn eller blot elsker hyggen ved et bål. Eftersom brændekløveren ikke er udstyret med et skarpt blad, kan den nemt og sikkert anvendes af alle. Den er fremstillet i støbejern af høj kvalitet i Australien.

845 kr. 

Bestil
 
 
 

Det er altid spændende med nye drinks - men de gamle klassikere er stadig sikre vindere! Vi har fået hjælp af den prisvindende bartender John, der arbejder på Steampunk Bar, som guider os gennem tre velkendte drinks: Margarita, Negroni og Sazerac!

til kampagnen
 
 
Cocktail Club Cocktail Kit 17 dele
 

Cocktail Club Cocktail Kit 17 dele

Med dette 17-delte cocktailsæt fra Cocktail Club får du et komplet sæt med alle bartenderens vigtigste redskaber. Sættet indeholder: en shaker, en jigger, en lille kniv, et skærebræt, en citruspresser, en citrusskræller, dryphætter, tre forskellige drinkssier, en muddler, en cocktailske, en oplukker, et blandeglas, et stofetui, en isske og en isspand.

2.799 kr.    Førpris 3.269 kr.

Bestil
 
 
Riedel Sour Optic drinksglas, 2 stk.

Riedel Sour Optic drinksglas 2 stk.

Næste gang du vil forkæle dig selv med en lækker syrlig drink, er Riedels Sour Optic drinksglas det helt rigtige valg. Her får du en pakke med to Sour Optic glas, som er perfekte til at nyde dine syrlige favoritter som Pisco Sour, Whisky Sour og Daiquiri. Glasset er en variant af Riedels populære sour glas og er et let optisk glas.

299 kr.    Førpris 479 kr.

Bestil
 
 
Mareld Highball glas 46 cl, 8-pak

Mareld Highball glas 46 cl
8-pak

Mareld highball glas er et elegant og stilrent glas, der gør sig godt, når du serverer drinks, vand, sodavand og meget mere. Glasset er lavet af højkvalitets, opvaskemaskine sikkert glas og har en kapacitet på 46 cl. Et godt valg for dig, der gerne vil sætte prikken over i'et på borddækningen og elsker at nyde noget helt særligt.

299 kr.    Førpris 449 kr.

Bestil
 
 
 

Her er nogle af vores yndlingsgadgets, som hjælper os i køkkenet! Med smarte løsninger på hverdagens problemer bliver disse produkter små helte til alle køkkenets udfordringer.

til kampagnen
 
 
 

På denne tid af året er det ekstra dejligt at kunne fremhæve Kitchenware By Tareq Taylor. Fantastisk køkkenudstyr, hvor fokus er på kvalitet og lang levetid. Desuden er kollektionen i stor udstrækning fremstillet af genbrugsmaterialer. Produkter til madlavning og bagning, som er designet med stor omhu. Perfekt til dit køkken eller som julegave til en, du holder meget af!

Se favoritterne her
 
 
Kitchenware by Tareq Taylor Himalaya kværnsæt, 26 cm, sort

Kitchenware by Tareq Taylor Himalaya kværnsæt
26 cm, sort

Sæt med to store krydderikværne i serien Himalaya fra Kitchenware by Tareq Taylor. Kværnene er fremstillet af FSC®-certificeret akacietræ med keramiske kværneindsatser, så du nemt kan tage dine retter til det næste niveau med smagen af friskkværnede krydderier. Du justerer nemt kværnegraden øverst på kværnen.

369 kr.    Førpris 419 kr.

Bestil
 
 
Kitchenware by Tareq Taylor Tarragon skærebræt, 45x28x3 cm

Kitchenware by Tareq Taylor Tarragon skærebræt, 45x28x3 cm

Stilfuldt skærebræt i Tarragon-serien fra Kitchenware by Tareq Taylor, fremstillet af FSC®-certificeret akacietræ. En smuk tilføjelse til køkkenet, der er velegnet til både fisk, kød og grøntsager. Du har flere forskellige størrelser at vælge mellem eller kombinere, så du får et skærebræt, der passer til dine behov i køkkenet.

314 kr.    Førpris 392 kr.

Bestil
 
 
 

Benyt lejligheden til at finde julegaver allerede nu med vores Christmas Deals!

til christmas deals
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.