DK · kitchenone.dk

Fantastiske priser på lysestager, julestjerner og lamper!

Nyheder fra Peugeot - stilfulde farver og nye funktioner


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 
 

Når julen nærmer sig, og mørket falder på, har dit hjem brug for ekstra belysning. Lige nu har vi fantastiske kampagnepriser på lysestager, belysning og julestjerner.

til kampagnen
 
 
Watt & Veke Snöblomma julestjerne 44 cm, hvid

Watt & Veke Snöblomma julestjerne 44 cm, hvid

Watt&Veke Snöblomma er en papirstjerne, der har en blomsterlignende form med smukke udskæringer. Stjernen fås i flere forskellige størrelser og giver et behageligt, varmt lys gennem det hvide papir.

299 kr.    Førpris 333 kr.

Bestil
 
 
Watt & Veke Lotus julestjerne 60 cm, beige

Watt & Veke Lotus julestjerne 60 cm, beige

Watt&Veke Lotus er en papirstjerne, der er skabt som en fusion af Eldig og Snow Flower, to andre populære stjerner fra Watt&Veke. Lotus er en kraftfuld og smuk stjerne, der giver et stærkt, klart lys gennem det slørlignende papir.

379 kr.    Førpris 399 kr.

Bestil
 
 
Tell Me More Lyric & Frost fyrfadsstager, brun, 3 stk.
 

Tell Me More Lyric & Frost fyrfadsstager, brun, 3 stk.

Kast en varm glød over hjemmets rum med Frost- og Lyric-fyrfadsstagerne fra Tell Me More. Sættet indeholder tre fyrfadsstager i smukke brune nuancer, i tre forskellige størrelser. Fine i sig selv, men også skønne at kombinere i forskellige grupper for at give en hyggelig stemning i vinduet eller på spisebordet.

329 kr.    Førpris 471 kr.

Bestil
 
 
https://www.kitchenone.dk/peugeot/
 

Det franske mærke Peugeot er kendt verden over for sine eksklusive krydderikværne. Peugeots peberkværn er blevet et symbol på dygtige kokke og de udsøgte måltider, der serveres på førsteklasses restauranter. Fabrikken i den franske by Quingey håndterer alt fra produktudvikling og produktion til teknisk udvikling – og sådan har det været siden 1874! I sortimentet finder du alt lige fra krydderikværne, kaffekværne til vintilbehør. Peugeots produkter er smukke gaver, som dine nærmeste vil sætte pris på.

til peugeot
 
 
Peugeot Tahiti salt- och pebersæt 18 cm, cacao & nuts

Peugeot Tahiti salt- och pebersæt 18 cm, cacao/nuts

Tilføj et strejf af elegance til din borddækning med Tahihi Elements salt- og pebersættet fra Peugeot. Sættet indeholder to kværne med en klassisk timeglasform i nøje udvalgte, moderne farver, der skaber en moderne og beroligende atmosfære i køkkenet.

499 kr.    Førpris 599 kr.

Bestil
 
 
Peugeot BBQ peberkværn 30 cm, graphite

Peugeot BBQ peberkværn 30 cm, graphite

BBQ-peberkværnen er den første manuelle peberkværn fra Peugeot med indbygget lys, hvilket gør den lige så innovativ, som den er praktisk. Det batteridrevne LED-lys tændes automatisk, når kværnen vippes 25 grader, og kan tændes og slukkes mindst 20.000 gange, før den skal udskiftes.

599 kr.    Førpris 699 kr.

Bestil
 
 
Peugeot Paris Peberkværn 30 cm Chokolade

Peugeot Paris Peberkværn 30 cm Chokolade

Paris-kværnene er Peugeots signaturmodel og en ægte design-klassiker. Det smukke og elegante design gør kværnen til en lækker detalje i indretning, der tager sig flot ud på køkken- såvel som middagsbordet. Udover at have et fantastisk ydre i bæredygtig træ har kværnen et mindst ligeså fantastisk indre i rustfrit stål.

359 kr.    Førpris 399 kr.

Bestil
 
 
Peugeot Elis Sense Elektrisk Peberkværn

Peugeot Elis Sense Elektrisk Peberkværn

Denne elektriske Elis Sense peberkværn fra Peugeot emmer af innovation og elegance. Kværnen er udstyret med moderne og innovative bekvemmeligheder såsom lækker touch-teknik, lyssignal, doseringslys og grovhedsindstillinger. I designet er der både taget højde for æstetik, ergonomi og funktionalitet.

549 kr.    Førpris 660 kr.

Bestil
 
 
 

HVILKE KNIVE HAR JEG BRUG FOR?

Hvilke knive har du brug for i hjemmet? Hvordan passer du bedst muligt på dine knive? Hvordan skal de opbevares når du ikke bruger dem? Spørgsmålene er mange, når det kommer til et af de vigtigste redskaber i køkkenet.

Vi har lavet en lille guide til at hjælpe dig med at få svar på nogle af disse spørgsmål og hvad du skal tænke på når du anskaffer dig knive, samt hvilke der bruges hvornår, hvordan de skal slibes og generelt hvordan de bedst kan opbevares.

til kampagnen
 
 
Satake Knivsæt i balsaboks, 3 dele

Satake Knivsæt i balsaboks, 3 dele

Dette knivsæt fra Satakes Houcho-produktserie indeholder seriens grøntsagskniv, universalkniv og filetkniv, med en bladlængde på hhv. 17cm, 17cm og 21cm. Knivene er som de andre produkter i serien produceret af højkvalitets rustfrit stål med højt kulindhold og har behagelige håndtag af magnolietræ.

649 kr.    Førpris 699 kr.

Bestil
 
 
MAC Chef kokkekniv

MAC Chef
kokkekniv 20 cm

Denne BK-80 kokkekniv har en bladlængde på 21cm og et behageligt skaft i lamineret birk. Kniven holder godt på sin skarphed og er en del af MACs prisvenlige Chef-produktserie.  MAC bliver smedet i byen Sakai, Japan. MAC har en lang tradition for håndværket, som stammer tilbage fra smedningen af de gamle samuraisværd.

759 kr.    Førpris 799 kr.

Bestil
 
 
 

Tag din kaffe til det næste niveau med en espressomaskine! Espressomaskiner til superpriser!

til kampagnen
 
 
Breville Barista Espresso Max Plus espressomaskine

Breville Barista Espresso Max Plus
espressomaskine

Forkæl dig selv med lidt hverdagsluksus og anskaf dig en espressomaskine fra Breville med smarte funktioner, der giver dig nye smagsoplevelser.

2.999 kr.    Førpris 5.599 kr.

Bestil
 
 
Smeg BCC02BLMEU espressomaskine m. mælkskummer

Smeg BCC02BLMEU espressomaskine m. mælkskummer

Automatisk kaffe-/espressomaskine fra Smeg i et retro inspireret 50'er design. Designet er simpelt og kommer i flere forskellige farver. Modellen her kommer med en mælkeskummer.

4.266 kr.    Førpris 6.495 kr.

Bestil
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.