DK · kitchenone.dk

Festlighederne fortsætter!

Indretningsmåned! Trendspotting, nyheder og superpriser


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 
 

Hurra, hurra, hurra! I år fejrer vi 14 år med køkkenglæde! I hele oktober kan du se frem til unikke rabatkoder i nyhedsbrevet og ikke mindre end 33 fantastiske tilbud fra nogle af vores allerbedste mærker.

Priserne gælder til og med 29/10 eller så længe lager haves!

til kampagnen
 
 
 

Vi vil gerne fejre kanelbullens dag den 4. oktober, og det er tid til at gøre dette klassiske bagværk endnu mere spændende. Her finder du alle de redskaber, du skal bruge for at lave perfekte kanelbullar, inspirerende smagsvarianter og en opskrift på en kanelbulletærte du kan byde dine gæster på.

til kampagnen
 
 
KitchenAid Artisan 5KSM70SHXE køkkenmaskine 6,6 liter + 5KSMICM Ice Cream Maker, pebbled palm

KitchenAid Artisan køkkenmaskine 6,6 liter + Ice Cream Maker

KitchenAid Artisan 5KSM70SHXE er en usædvanlig kraftfuld, holdbar og støjsvag køkkenmaskine. Den giver dig en kombination af KitchenAids mest kraftfulde motor og en stor skålkapacitet på 6,6 liter, alt sammen præsenteret i et ikonisk design med klassiske kurver.

6.500 kr.    Førpris 9.249 kr.

Bestil
 
 
Rosti Victoria skål, 4 liter, hummus

Rosti Victoria Skål
4 liter
Hummus

Udstyr dit køkken med den praktiske røreskål fra Rosti. Victoria skålen er designet af Jacob Jensen Design og er en smart udvikling af den klassiske Margrethe skål. Her er høj kvalitet kombineret med et tidløst design og ikonisk formsprog, der passer ind i alle skandinaviske køkkener.

149 kr.    Førpris 189 kr.

Bestil
 
 
Jonas of Sweden Kagerulle 25 cm

Jonas of Sweden Kagerulle 25 cm

Udrul dej til lækkert bagværk med denne fine kagerulle fra Jonas of Sweden. En kagerulle er et uundværligt køkkenredskab for alle, der elsker at bage. Denne er lavet i smukt og solidt bøgetræ, der let og effektivt ruller dejen ud. Kagerullen fås i flere størrelser.

51 kr.

Bestil
 
 
Mareld Akio brødkniv, 20 cm

Mareld Akio brødkniv
20 cm

Brødkniven er ofte den kniv, man tager for givet i køkkenet – måske er en rigtig god brødkniv simpelthen noget, man skal have i hånden for at sætte pris på. Akio-brødkniven fra Mareld er 20 centimeter lang, hvilket er mere end nok til de fleste typer af brød.

699 kr.    Førpris 899 kr.

Bestil
 
 
 

Opdag de seneste efterårsnyheder inden for boligindretning, fire trendprognoser og find smukke vaser og rustikke potter til fantastiske priser! Forkæl dig selv med noget, der vil give dit hjem en hyggelig og indbydende følelse til efteråret.

til kampagnen
 
 
Bjørn Wiinblad Eva vase 23 cm.

Bjørn Wiinblad Eva Vase
23 cm

Smuk og elegant Eva vase fra Bjørn Wiinblad i en dejlig sand farve. Vasen er 23 cm. høj og har en diameter på 17,5 cm., hvilket gør den perfekt til en flot blomsterbuket. Vasen er fremstillet af blank glaseret keramik, og kan uden problemer pifte dit hjem op med en strejf af retro. Eva vasen er dekoreret med et sødt ansigt, som er inspireret af illustrationer lavet af Wiinblad tidligt i sin karriere.

329 kr.    Førpris 359 kr.

Bestil
 
 
Kähler Tulle vase 13 cm, blå

Kähler Tulle Vase
13 cm Blå

Tulle-serien fra Kähler er en hyldest til nostalgi og romantik med håndmalede dekorationer inspireret af ældre Kähler-vaser. Vasen har en cremehvid bundfarve og er dekoreret med blå hvirvler med tydelige penselstrøg, der er med til at give vasen sit unikke udtryk. Den skulpturelle silhuet gør vasen til et lille kunstværk i sig selv, som passer perfekt både alene og med blomster.

249 kr.    Førpris 268 kr.

Bestil
 
 
 

INDRETNINGSNYHEDER

 
 
 
 
 
 

KRUKKER TIL SPOTPRIS

 
 
OYOY Maki Plant Box High plantekasse, olive

OYOY Maki Plant Box High Plantekasse Olive

Maki Plant Box High fra danske OYOY har et elegant og enkelt udtryk med rene linjer og smukke detaljer. Den høje plantekasse står på stilfulde fødder og har detaljer af rattan på grebene. Fyld den med smukke blomster, dyrk krydderurter eller brug den som opbevaring – kun din fantasi sætter grænser.

549 kr.    Førpris 602 kr.

Bestil
 
 
DBKD Mist krukke, small, white dot

DBKD Mist Krukke
Small White Dot

Hvid-meleret krukke af modellen Mist fra svenske DBKD. Krukken er lavet af keramik med en mat overflade og er designet af Saša Antić. Den legende form er både grafisk og organisk og passer ind i de fleste rum. Perfekt til at have planter i, men også som vase eller som dekoration i sig selv. Fås i flere farver og størrelser.

199 kr.    Førpris 214 kr.

Bestil
 
 

Trendspotting

Naturlige og jordnære farver: Brug af naturlige og jordnære farver som mosgrøn, terrakotta, rust og forskellige nuancer af brunt og beige. Disse farver skaber en følelse af ro og harmoni i hjemmet.

Minimalistiske vaser og potter: Vaser og potter med enkel design og rene linjer har været populære. Materialer som keramik og glas i neutrale farver bruges ofte for at skabe et rent og elegant look.

Flydende hylder: Flydende eller svævende hylder er blevet stadig mere almindelige inden for boligindretning. De giver et moderne udseende og skaber plads til at vise dine yndlingsdekorationer.

Bæredygtighed og genanvendte materialer: Mange mennesker vælger at bruge genanvendte materialer og miljøvenlige alternativer i deres hjem. 
 
 

10% på Kay Bojesen 
Sangfugl

shop her
 
 

10% på Lyngby
Porcelæn Rhombe

shop her
 
 

Op til 32% på Holmegaard vinglas

shop her
 
 

Op til 20% på Rosendahl Grand Cru & Soft Spot

shop her
 
 

Tilbud på Kähler nyheden Tulle

shop her
 
 

Spar 40 kr på
Kähler Character

shop her
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.