DK · kitchenone.dk

Gå ikke glip af årets bedste julegavetips!

Kampagnepriser på tidløse Stelton


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 
 

Det er tid til at handle julegaver! At vælge den perfekte julegave til nogen, du holder af, kan ofte være en udfordrende opgave, så vi guider dig gennem gaveideerne og hjælper dig med at vælge rigtigt!

Vi ønsker dig en glædelig jul ❤️

se alle julegavetips
 
 
 

Gør et fund under Singles' Days og bring køkkenglæde ind i dit hjem! Gælder t.o.m. den 12. november eller så længe lager haves!

til kampagnen
 
 
 

Stelton fortsætter med at være innovative og opretholde vores drømme om smukke hverdagsobjekter til køkkenet, og flere værdsatte serier er blevet lanceret siden EM77 og Cylinda-Line i 1960'erne. Vi spørger os selv, om det skyldes deres designfilosofi, at de lykkes? "At skabe køkkenartikler med en formålsorienteret tilgang, der er funktionelle og opfylder forbrugernes behov, samtidig med at de bevarer formsproget inden for skandinavisk minimalisme."

til stelton
 
 
Stelton EM77 termokande, 1 liter, soft sand

Stelton EM77 termokande, 1 liter, soft sand

EM77 termokanden er et af de bedst sælgende Stelton designs. Den unikke vippeprop gør det nemt at servere kaffen fra den elegante kande. Termokanden leveres også med skruelåg, så du kan bruge kaffekanden til længere transport. EM77 er en dansk designklassiker, der er designet i 1977 af Erik Magnussen. Den har en kapacitet på 1 liter.

349 kr.    Førpris 569 kr.

Bestil
 
 
Stelton Pilastro karaffel med glas, 1 liter, klar

Stelton Pilastro karaffel med glas, 1 liter, klar

Pilastro-serien fra Stelton er skabt af designeren Francis Cayouette med inspiration fra 1920'erne. Karaflen med dertilhørende glas har samme stilrene look og ribbede overflade som seriens resterende produkter. Karaflen har en kapacitet på 1 liter og har et medfølgende glas, der også fungerer som låg.

239 kr.    Førpris 269 kr.

Bestil
 
 
 

Fyldte chokolader med smag af jul. Overraskelsernes tid er her snart og nedtællingen er begyndt. For du kan vel ikke vente med at stikke næsen i kogebøgerne og sætte fingrene i den søde dej. Vi tyvstarter sæsonen med kampagnepriser på Silikomarts skønne sortiment. Alt fra sprøjteposer, bage- og chokoladeforme til bageplader. Brugervenlige redskaber, der hjælper dig med at få succes med dine hjemmelavede lækkerier. Med kokkehuen på skrå og spatlen i hånden er du klar til at tage hul på julehyggen. Smugstart med Silikomart i dag!

til kampagnen
 
 
Silikomart Silikoneform Buche Sapin 25 cm. x 8,9 cm.
 
Silikomart Silikoneform Buche Sapin 25 cm. x 8,9 cm.
 

Silikomart Silikoneform Buche Sapin 25 cm

Skab en flot juletræsform på dine isdesserter og kager med BÛCHE SAPIN silikoneformen fra Silikomart. Formet som et juletræ vil denne form sikre, at hver skive som du skærer bliver det perfekte juletræ på hver en tallerken. Materialet garanterer, at formen både kan komme i fryser og i ovn. Tåler desuden opvaskemaskine. Kan indeholde 1,0 liter.

199 kr.    Førpris 230 kr.

Bestil
 
 
Silikomart Easy Choc Pralineform silikone, Jul
 
Silikomart Easy Choc Pralineform silikone, Jul
 

Silikomart Easy Choc Pralineform silikone, Jul

Easy Choc silikoneform fra Silikomart af højeste kvalitet og kan håndtere både fryser, ovn og mikroovn. Formene kan klare temperaturer ned til -60 grader og så højt som 230 grader. Produktet kan også gå direkte fra fryser til ovn.  Vælg selv hvilken form eller hvilket mønster du foretrækker at lave din praline i. Formene kan bruges til praline op til 3000 gange, og kan også bruges til at lave originale isterninger eller chokolader. Formene giver 15 stykker praline og tåler opvaskemaskine.

59 kr.    Førpris 63 kr.

Bestil
 
 
 

Med en drøm om at skabe noget ekstraordinært grundlagde Flemming Hussak, Jannie Krüger og Daniel Henriksen i 2010 Hübsch. Visionen var ikke kun at skabe glædesfyldte produkter til alle, der elsker indretning, men også at skabe en virksomhedskultur, hvor medarbejderne har det godt. Derfor er nøgleordet happiness en vigtig del af mærkets DNA.

Hübschs "look and feel" kombinerer en legende tilgang til materiale- og farvekombinationer med en udpræget sans for æstetik. Det hele kan opsummeres som en indretningshistorie, der opfylder krav til funktionalitet, dristige farvevalg og komplementære kontraster. Dette er en historie, der lyder: Hvor lykken bor.

til hübsch
 
 
Hübsch Amare kop med underkop 2-pak, sand/grøn

Hübsch Amare kop med underkop 2-pak, sand/grøn

Retro-inspireret kop og underkop i Amare serien fra danske Hübsch, som fås i flere forskellige smukke farvekombinationer, der er fine både hver for sig og at matche med hinanden. Både kop og underkop er lavet af stentøj i høj kvalitet og tåler opvaskemaskine. Perfekt til dejlige kaffestunder med gode venner eller i fred og ro med en god bog.

169 kr.

Bestil
 
 
Hübsch Astro lysestage 14 cm, blå

Hübsch Astro lysestage 14 cm, blå

Astro lysestagen fra danske Hübsch har en geometrisk, men minimalistisk form i en skøn farvekombination, der fanger øjet og sætter prikken over i'et på bordet. Den er lavet af krystalglas og fås i flere smukke farver. Perfekt til at skabe en hyggelig og blød atmosfære under middagen med de nærmeste.

559 kr. 

Bestil
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.