DK · kitchenone.dk

God jul fra KitchenOne 🎅🎁

December Deals er i fuld gang! Op til 60% rabat


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 
 

Benyt lejligheden til at gøre et kup under vores store udsalg i dagene mellem jul og nytår, når vi sænker priserne på masser af spændende produkter! Udsalget løber indtil 31/12-2023, men vær hurtig - dit yndlingsprodukt kan blive udsolgt!

se alle december deals
 
 
 

Hver dag frem til juleaften åbner vi en kalenderlåge med en ny superdeal!
Men skynd dig, tilbuddet gælder kun én dag!

 
Mareld Champagneglas 16 cl, 8-pak
 

Mareld Champagneglas 16 cl, 8-pak

Marelds champagneglas er et godt valg for dem, der kan lide at servere mousserende vin på en elegant måde. De har et smukt design, der fanger lyset og skaber en ekstra festlig stemning – flot på bordet til festen, til velkomstdrinks og til dejlige sommeraftener. Glassene rummer 16 cl og er lavet af glas i høj kvalitet, der tåler vask i opvaskemaskine. Perfekte til at nyde champagne, cava, prosecco, crémant eller andre dejlige boblende drikke.

249 kr.    Førpris 449 kr.

Bestil
 
 
 

FESTLIGT NYTÅR MED BESTIK FRA GENSE

Sneen ligger hvid på jorden, og 2023 nærmer sig sin afslutning. Nytårsbordet skal dækkes, og i år vil vi have luksus og pragt. Så hvad kunne være bedre end at dække bordet med Gense, Sveriges ældste aktieselskab? Du kender sikkert Nobel, Focus og Thebe - det prisbelønnede bestik med kvalitet, der holder i generationer.

til gense
 
 
Gense Focus De Luxe bestiksæt 12 dele

Gense Focus De Luxe bestiksæt 12 dele

Dæk bordet smukt med Focus De Luxe bestiksættet fra Gense. Designeren bag det smukke sæt er Folke Arström og er fremstillet i 18/8 rustfri stål med et håndtag af acetalplast (POM). Et materiale der er enormt holdbart, så det kan holde til at blive brugt i dagligdagen.

649 kr.    Førpris 768 kr.

Bestil
 
 
Gense Thebe 16 dele

Gense Thebe
16 dele

Dette Thebe bestiksæt har høj funktionalitet, men også et lækkert design med inspiration fra det antikke Egypten. De markante riller giver bestikket et særpræg, mens det matte finish gør det yderst elegant. Det er lavet af rustfrit 18/8 stål og er designet i 1944.

599 kr.    Førpris 730 kr.

Bestil
 
 
 

Med sit moderne design og imponerende ydeevne udmærker serien sig blandt husholdningsapparater. Den omfatter en række innovative produkter, herunder blendere, brødristere, elkedler og meget mere. Det, der gør Zwilling's Enfinigy unik, er kombinationen af elegance og brugervenlighed. Med kraftige motorer og intuitiv betjening kan du lave alt fra silkebløde smoothies til perfekt ristet brød med et tryk på en knap. Robust konstruktion og brugervenlige funktioner gør Enfinigy til et pålideligt valg i køkkenet.

til zwilling enfinigy
 
 
Zwilling Enfinigy blender 0,55 liter

Zwilling Enfinigy blender 0,55 liter

Vær kreativ i køkkenet ved hjælp af Enfinigy blenderen fra Zwilling, som er kraftfuld og kompakt. Blenderen kan blende alt fra smoothies og isterninger til nødder og krydderurter helt ubesværet.

649 kr.    Førpris 750 kr.

Bestil
 
 
Zwilling Enfinigy blender 1,8 liter

Zwilling Enfinigy blender
1,8 liter

Med Enfinigy blenderen fra Zwilling er du garanteret en kraftfuld blender med et knivblad i særklasse. Bladet er fremstillet af rustfrit stål og er ekstremt skarpt, så det ubesværet kan knuse is, frossen frugt og nødder.

1.799 kr.    Førpris 2.000 kr.

Bestil
 
 
Zwilling Enfinigy elkedel 1,5 L

Zwilling Enfinigy elkedel
1,5 L

Effektiv elkedel fra Zwilling, som har et smart, moderne design, der vil pynte på ethvert køkkenbord. Enfinigy elkedlen er udstyret med varmeisoleret dobbeltvæg, der sørger for at holde på varmen i længere tid, samtidig med at ydersiden forbliver kølig. Den praktiske elkedel har en kapacitet på 1,5 liter.

524 kr.

Bestil
 
 
Zwilling Enfinigy sous vide

Zwilling Enfinigy
sous vide

At tilberede råvarer med en sous vide behøver ikke at være svært eller kompliceret, især ikke når du bruger Enfinigy sous viden fra Zwilling. Enfinigy er en kompakt og praktisk sous vide, der hjælper dig med at tilberede ingredienserne til perfektion, så du kan fokusere på de øvrige elementer dele af madlavningen.

699 kr.    Førpris 800 kr.

Bestil
 
 
 

Med en sodavandsmaskine har du altid boblende vand ved hånden, og du kan selv vælge, hvor meget kulsyre du vil have i dit vand. Du slipper for at slæbe kasser og tunge flasker hjem fra butikken, og du slipper for at bekymre dig om pant. Med en kulsyremaskine kan du også vælge mellem flere forskellige smagsvarianter, som du kan tilsætte dit vand. At lave sit eget kulsyreholdige vand er godt for både helbredet og miljøet.

til sodavandsmaskiner
 
 
NOD Sodavandsmaskine

NOD
Sodavandsmaskine

At drikke vand regelmæssigt hører til en sund livsstil, og med denne stilfulde sodavandsmaskine, der passer fint ind i det skandinaviske hjem, får du lige netop det. Den har et spændende struktureret mønster i plissé, så den passer flot på køkkenbordet.

599 kr.

Bestil
 
 
Stelton Brus kulsyremaskine, steel

Stelton Brus kulsyremaskine, steel

Stelton Brus kulsyremaskinen kommer i et stilfuldt og enkelt design. Kulsyremaskinen er den perfekte tilføjelse til dig der elsker danskvand eller boblende vand tilsat smag. Det unikke produkt er designet af den anerkendte danske designer Søren Refsgaard, og har et elegant og moderne design.

1.199 kr.    Førpris 1.317 kr.

Bestil
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.