DK · kitchenone.dk

Grill, ryg og bag med din Kamado Sumo grill 🔥

Find en grill, der passer til dig - nu til kampagnepris!


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 
 

En Kamado Sumo gør din udendørsmadlavning nem, sjov og uforglemmelig, og dine gæster bliver mere end tilfredse. Træd ind i en verden af ægte BBQ, og oplev en grill, der passer til dig.

til kamado sumo
 
 
Kamado Sumo Maxi kulgrill m. tilbehørspakke, sort

Kamado Sumo Maxi kulgrill m. tilbehørspakke, sort

9.990 kr.    Førpris 10.990 kr.

Bestil
 
 
Kamado Sumo Maxi kulgrill m. tilbehørspakke, grøn

Kamado Sumo Maxi kulgrill m. tilbehørspakke, grøn

9.990 kr.    Førpris 10.990 kr.

Bestil
 
 
 

SMART TILBEHØR

Kamado Sumo tilbyder det største udvalg på markedet af tilbehør til Kamado-griller. Det gør en Kamado Sumo til en af de bedste allround-griller, som du kan vælge. Der er ikke meget mad, som du ikke kan tilberede på en Kamado med disse alsidige redskaber og tilbehør. Bliv en grillmester i dag!

 
 
Kamado Sumo Startpakke: kul, røgtræ & grillstarter

Kamado Sumo Startpakke: kul, røgtræ & grillstarter

Alt hvad du behøver for at begynde at grille. Kamado Sumo kommer her med et sæt, hvor du får Quebracho-kul, røgetræ af oliven samt en ildfri grillstarter.

599 kr.    Førpris 699 kr.

Bestil
 
 
Kamado Sumo Støbejerns grillplade maxi 25

Kamado Sumo Støbejerns grillplade maxi 25

Brug denne halvmåneformede støbejernsgrillplade på din Kamado Sumo grill, og skab den perfekte varmefordeling. Du får en jævn varme, og desuden får kødet de smukke grillmærker.

319 kr.    Førpris 369 kr.

Bestil
 
 
Kamado Sumo Smashburger sæt

Kamado Sumo
Smashburger sæt

Hjemmelavede burgere har været en sand klassiker i mange år.

299 kr.

Bestil
 
 
Kamado Sumo Slagterpapir, 30 m

Kamado Sumo Slagterpapir 30 m

Kraftigt slagterpapir til indpakning af større udskæringer af kød.

174 kr. 

Bestil
 
 

HVORFOR VÆLGE EN KAMADO SUMO?

6 grunde til, at Kamado Sumo er en investering for livet!

 
 

1. Den er alsidig

En Kamado Sumo er grillens schweizerkniv. En multifunktionel allround-grill, der fungerer som en slags alt-i-en-madlavningsstation, der hjælper dig med at få succes i udekøkkenet - uanset om du griller, ryger, steger eller bager. Den kulstoffattige keramiske grills unikke evne til at holde både meget høje og meget lave temperaturer betyder, at du får de samme gode resultater, uanset hvilken tilberedningsmetode du vælger. Den isolerende keramik betyder også, at du ikke behøver at opretholde en høj luftstrøm gennem grillen, så ingredienserne kan bevare deres naturlige fugtighed, hvilket igen forbedrer smagsoplevelsen og giver den uovertrufne kulgrillsmag.

 
 

2. Kan anvendes året rundt

Kamado Sumos høje kvalitet og tykke lag af keramik med et emaljeret ydre hus giver optimal isolering og effektivitet, så grillen kan fungere på samme høje niveau hele året rundt - uanset om du griller i snestorm eller i sommervarmen. Desuden betyder grillens jævne varmefordeling og evne til at holde en lav og stabil temperatur i lang tid, at du kan holde gløderne i live i lang tid, selv med en lille mængde trækul.

 
 

3. Anbefalet af fagfolk

Kokken og restauratøren Johan Jureskog, grundlægger af den anerkendte kødrestaurant AG og hamburgerkæden Jureskogs, og Michelin-kokken Albin Wessman, Stockholms måske mest populære restauratør i øjeblikket, som driver restauranterne Adam/Albin, Misshumasshu og den nyåbnede kæmpe satsning Solen, er to af Kamado Sumos mange anerkendte ambassadører.

 
 

4. Den er baseret på
gennemtestede metoder

Den er baseret på gennemprøvede metoder Kamado-grillning er ikke et nyt fænomen. Tilberedningsteknikken har været brugt i tusindvis af år, hovedsageligt i Asien. Modellen kommer fra Japan, og ordet 'kamado' har samme betydning som ovn på japansk. Lerkomfurer - runde lerkrukker, der bruges i japanske ceremonier til at dampe ris med trækul og tørre kviste som brændsel - er forgængerne til den moderne kamado-grill. Nogle af de mere end 3.000 år gamle lerovne havde spjæld og låger for bedre varmeregulering, ligesom nutidens kamado-griller.

 
 

5. Den varmes op naturligt

En af de vigtigste grunde til at bruge en keramisk konstruktion er, at der ikke må være stoffer i grillen, som påvirker smagen negativt. Med samme begrundelse er trækul det oplagte valg af brændstof til en Kamado Sumo.Trækul efterlader ikke meget aske, og i modsætning til trækulsbriketter indeholder det ingen tilsætningsstoffer, der kan påvirke madens smag. Resultatet er en naturlig aroma og grillsmag.

 
 
 

6. Det finns något för alla

Kamado Sumo har en række forskellige grill i sortimentet - fra den luksuriøse Kamado Sumo Signature Pro med detaljer i rustfrit stål og en grilloverflade på 56 cm - til den bærbare Kamado Sumo Mini, der er skræddersyet til udflugter og grillning på altanen. Praktisk tilbehør som det roterende rotisseri, der også fungerer som pizzaovn, og den elektriske varmluftslighter Sumo Lighter, der producerer glødende kul på under 60 sekunder, hjælper dig med at tage grillningen til det næste niveau.

udforsk kamado sumo
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.