DK · kitchenone.dk

Inviter til en storslået påskemiddag 🌷 Tips til bagning og borddækning!

Gå ikke glip af FORÅRSUDSALGET - op til 60% rabat!


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 
 

Påsken er lige om hjørnet - en af årets store madweekender. Gør mere ud af borddækningen, tilbered noget lækkert og forkæl dig selv eller en du holder af med en påskegave. Vi kigger ind hos den svenske influencer Anna Carolina Magnusson, for at blive inspireret af måden hun dækker op til påske. Derudover deler hun lækre opskrifter til en luksuriøs 3-retters påskemiddag!

til kampagnen
 
 

IMPONER MED HJEMMEBAG I PÅSKEN

En lysegul kage med små påskeæg som pynt, red velvet cupcakes med elegant frosting eller hvad med små chokoladepraliner i påskeformer? Lad kreativiteten få frit løb og gå amok med farverne i årets påskebagning!

 
 
 
 
 
 

Bag en påskekage!

Påskekagen må gerne være lidt "meget"! Tilføj farverige dekorationer og påskeslik i forskellige former, så den føles som en frodig påskebuket.

Tips til farverige dekorationer

• Påskeæg (knuste eller hele)
• Spiselige blomster
• Citrusskiver
• Bær og frugt
• Citronmelisse
• Lav små gulerødder af glasur
Læs mere her
 
 
Städter Sprøjteposeboks Små Tyller 29 dele

Städter Sprøjteposeboks små tyller 29 dele

Sprøjteposeboks med alt, hvad en ekspert skal bruge! 29 dele, 26 stk. forskellige små tyller og en kobling, som gør det nemt at bytte tylle med en fyldt sprøjtepose, og to rosennåle, som forenkler arbejdet med at lave glasurroser. Alt sammen i en opbevaringsboks med et gennemsigtigt låg.

348 kr.

Bestil
 
 
Sagaform Flora kagefad

Sagaform Flora
kagefad

Fejr festlighederne med Sagaforms Flora kagefad, en hyldest til de søde øjeblikke, der fortjener den bedste præsentation. Det specialdesignede kagefad er en visuel nydelse i sig selv, udformet i en smuk beige farve med en blank finish, der giver det en luksuriøs fornemmelse.

279 kr.    Førpris 419 kr.

Bestil
 
 
Silikomart Æg bageform

Silikomart ægge
bageform

Lav små kager med denne silikoneform fra Silikomart. Materialet er af silikone, så indholdet er nemt at trykke ud og sætter sig ikke fast, derudover kan formene bruges adskillige gange. Formen er ideel til at lave chokoladeæg, og passer derfor god ind i påsken.

89 kr.    Førpris 99 kr.

Bestil
 
 
Iittala Essence cocktailglas 2 stk.

Iittala Essence cocktailglas
2 stk.

Server en smuk dessert eller en velskænket cocktail i disse smukke glas fra Iittala Essence-serien. Glassene har et elegant og moderne udtryk. Designet vil løfte borddækningen og serveringen til nye højder med de runde og bløde former, der tilsammen giver et balanceret udtryk.

191 kr.    Førpris 233 kr.

Bestil
 
 
 

PORCELÆN SOM PASSER PERFEKT TIL PÅSKEN

 
BYON
 
 
KÄHLER
 
 
 
LYNGBY PORCELÆN
 
 

4 tips til borddækningen

1. Start med at vælge en dug - brug gerne med en hvid dug, og tilføj farve ovenpå denne, så du skaber noget liv. Her kan du bruge ting du har derhjemme, f.eks. viskestykker, eller bare et stykke stof du har i overskud.

2. Mix gerne dit porcelæn - det behøver ikke at være ens. Du kan kombinere det elegante med noget mere rustikt, så du får en mere hjemlig følelse.

3. Brug naturlige materialer - lav f.eks. servietringe af et par tynde grene, hvilket er lettere end du tror. Brug sten, kviste eller genbrug æggeskaller, som passer perfekt til påsken.

4. Bruge forskellige højder - på lysestager, vaser og glas for at få en mere livlig borddækning. Prøv noget nyt og dyrk f.eks. karse på et kagefad som kommer lidt op i højden. Brug gerne forskellige lysestager, 
læs mere her
 
 
 

PÅSKE I DEN FRISKE LUFT

Et godt tip. Gå på æggejagt, eller inviter dine gæster til en forfriskning i forårsluften! Saml jer omkring et varmende bål, eller server en lækker snack på Big Green Eggs mindste grill.

 
 
Big Green Egg Kulgrill Minimax

Big Green Egg Kulgrill Minimax

Big Green Egg har revolutioneret grillverdenen med deres æggeformede kulgrill i den genkendelige mørkegrønne farve. Minimax-grillen har, ligesom de øvrige Big Green Eggs, en jævn varmefordeling i hele grillens rum, så den ikke har et såkaldt "hot spot", hvor temperaturen er højere.

8.490 kr.    Førpris 8.999 kr.

Bestil
 
 
Mareld BBQ ildsted med grillrist

Mareld BBQ ildsted med grillrist

Skab en hyggelig bål på din terrasse eller i din have og saml dig med dine nære og kære. Med denne ildsted fra Mareld kan du skabe den perfekte stemning for en hyggelig aften. Den medfølgende grillrist gør det nemt og uden problemer at tilberede grøntsager eller pølser over ildstedet.

1.190 kr.    Førpris 1.599 kr.

Bestil
 
 
 

I over 200 år har Denby i hjertet af England skabt smukt porcelæn, køkkengrej og serveringsredskaber. I dag er Denby en af Englands ældste porcelænsfabrikker, designet til at være en del af hjemmet, lavet til at holde.

til denby
 
 
Denby Kiln Green, sæt med 4 pastaskåle

Denby Kiln Green, sæt med
4 pastaskåle

Kiln Green sæt med 4 skåle til pasta, lavet af højkvalitets stentøj. Serien har en smuk grønlig glasur, der gør hvert produkt unikt.

549 kr.    Førpris 740 kr.

Bestil
 
 
Denby Kiln Green, sæt med 4 middagstallerkner

Denby Kiln Green, sæt med 4 middagstallerkner

Kiln Green tallerkensæt med 4 store middagstallerkener lavet af højkvalitets stentøj. Et tidløst design, elegant og robust på samme tid.

549 kr.    Førpris 739 kr.

Bestil
 
 
Denby Studio Blue pastatallerken, 4 stk.

Denby Studio Blue pastatallerken 4 stk.

Fuldend borddækningen med de flotte pastatallerkner fra Denby. De er en del af den smukke Studio Blue serie.

649 kr.    Førpris 1.024 kr.

Bestil
 
 
Denby Halo Pastatallerkensæt 4 stk

Denby Halo pastatallerkensæt 4 stk

Servér skønne pastaretter i disse smukke Halo pastatallerkner fra Denby. Tallerknernes dybe form gør dem ideelle til at servere pasta i.

699 kr.    Førpris 999 kr.

Bestil
 
 
 

Vi har i øjeblikket gode priser på mange populære produkter!

til forårsudsalget
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.