DK · kitchenone.dk

Kaffeelskere, se her! 25% rabat på populær espressomaskine fra Sage - specielt til dig!

Kampagnepriser på udvalgte kapselmaskiner ☕


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 
 

Hurra, hurra, hurra! I år fejrer vi 14 år med køkkenglæde! I hele oktober kan du se frem til unikke rabatkoder i nyhedsbrevet og ikke mindre end 33 fantastiske tilbud fra nogle af vores allerbedste mærker.

Priserne gælder til og med 29/10 eller så længe lager haves!

FØDSELSDAGSTILBUD
 
 
 

SPECIAL TILBUD TIL DIG

Lige nu får du som abonnent 25% rabat på Sage the Barista Express espressomaskine. Gælder kun indtil 29/10.

Indtast kode: NYHEDSBREV ved kassen.

bestil her
 
 
 

Hos KitchenOne kan du finde et stort udvalg af kapselmaskiner fra velkendte mærker som Nespresso, Dualit og Sjöstrand. En kapselmaskine er en praktisk og nem måde at lave en god kop kaffe på, eftersom den tager sig af doseringen og bryggeprocessen for dig. Det betyder, at du kan nyde en lækker kop kaffe på ingen tid og uden at skulle bekymre dig om at skulle male kaffebønner eller rengøre en traditionel kaffemaskine. En kapselmaskine er tilmed ideel til dem, der ønsker at prøve forskellige kaffesmage, da du kan skifte mellem forskellige kapsler og dermed opleve nye smagsvarianter.

til kampagnen
 
 
Princess Espresso- og kapselmaskine 1,5 liter, sølv

Princess Espresso- og kapselmaskine 1,5 liter, sølv

Med Princess espresso- og kapselmaskine kan du nemt nyde en god kop kaffe, uanset om du kværner bønnerne selv fra bunden, eller du vil forkæle dig selv med en god kop kaffe fra en kapsel. Takket være pumpen på 20 bar kan du lave to kopper lækker kaffe på samme tid. Med hjælp fra mundstykket kan du lave mælkedrikke som cappuccino oglatté macchiato.

899 kr.    Førpris 1.199 kr.

Bestil
 
 
Nespresso Atelier kaffemaskine, 1 liter, sort

Nespresso Atelier kaffemaskine, 1 liter, sort

Med den luksuriøse Nespresso Atelier kaffemaskine kan du tilberede din kaffe præcis, som du ønsker den og drikke din favorit kaffe hver dag. Maskinen har direkte valgknapper til hele 9 forskellige drinks, så du kan tilberede alle dine kaffeopskrifter med et enkelt tryk på en knap – espresso, cappuccino, flat white, latte macchiato eller endda mokka med chokoladestykker i.

1.999 kr.    Førpris 2.499 kr.

Bestil
 
 
Dualit 3in1 espressomaskine

Dualit 3in1
Espressomaskine

Tillad dig selv at nyde den bedste kop kaffe hver gang. Med Dualits 3in1 espressomaskiner får du muligheder for at brygge tre typer kaffer, forstået på den måde, at du kan brygge kaffe med kapsler, E.S.E-pods eller formalet kaffe. Maskinen er et perfekt alternativ til dig der gerne vil have lidt variation ind i mellem. Bryg lige den slags kaffe du har lyst til med de smart kapsler, hvor den både er kompatibel med NX- og Nespresso-kapsler.

1.199 kr.    Førpris 1.499 kr.

Bestil
 
 
Panafe ALLFREE® kapselmaskine til espresso, sort/stål

Panafe ALLFREE® Kapselmaskine til espresso

Kapselmaskinen Panafe ALLFREE® er en moderne og kompakt kaffemaskine med espressofunktion. Maskinen er lavet af rustfrit stål og har et design, der er specielt designet til køretøjer - perfekt, når du vil have adgang til god kaffe, mens du rejser, eksempelvis i campingvognen eller lastbilen og på båden. ALLFREE® passer til ESE Paper Pods (44/38 mm), hvor du finder en bred vifte af forskellige varianter.

2.299 kr.    Førpris 2.799 kr.

Bestil
 
 
 

Det sker ikke så ofte, men lejlighedsvis deler vi i personalet vores tips om de produkter i køkkenet, som vi bruger privat. Det kan handle om en køkkenmaskine, der er meget nem at bruge, eller måske en stegepande, som vi har haft i mange år og som stadig fungerer fantastisk. Men i visse tilfælde, som dette, handler det også om, hvordan du med blot én køkkenartikel kan løfte dine retter til en helt ny niveau.

Lige nu kan du få Sieverts nyeste model til en specialpris. Powerjet er den mest effektive gasbrænder på markedet, og den er desuden sikker. Det er også værd at bemærke, at mundstykket er udskifteligt - så du kan skifte alt efter, hvad du tilbereder, og om det er bedst med lav eller høj effekt.

til sievert
 
 
Sievert Varmluftbrænder til Powerjet

Sievert
Varmluftbrænder 
Powerjet

Denne Powerjet varmluftsbrænder er praktisk, når du har brug for varm luft til at grille eller karamellisere. Dysen holder gasflammen tilbage og skaber i stedet en strøm af varm luft, som skaber en endnu lavere temperatur, end gasbrændere normalt giver.

699 kr.    Førpris 799 kr.

Bestil
 
 
Sievert Powerjet gasbrænder med ultragas & varmluftbrænder

Sievert Powerjet gasbrænder med ultragas & varmluftbrænder

Varmluftbrænderen og Powerjet udgør tilsammen et uovertruffent sæt. Du kan tilberede dine kulinariske mesterværker ved både høj og lav effekt. Med varmluftsbrænderens dyse får du en lav effekt, og uden er det høj effekt. Perfekt til at skifte mellem de forskellige retter til middagen.

1.499 kr.    Førpris 1.699 kr.

Bestil
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.