DK · kitchenone.dk

Kampagnepriser på Airfryers - NYHED fra NOD

Stegepander - købsguide og personalets favoritter!


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 
 

Med en airfryer kan du luftstege stort set alt. Steg pommes frites, snacks, fisk, rejer eller tofu. Der er masser af opskrifter, som bliver bedre og sundere af at blive tilberedt i en airfryer!

til airfryers
 
 
NOD Dual Zone Airfryer 2 x 4 liter

NOD Dual Zone Airfryer 2 x 4 liter

NOD Dual Airfryer er et smart køkkenapparat, der lader dig lave mad på flere måder. Med denne Airfryer kan du frittere, stege, riste, bage, tørre eller grille dine yndlingsretter ved hjælp af varm luft. Det giver et lækkert og sundt resultat uden brug af olie. Desuden sparer du tid og energi takket være den smarte Sync-funktion, som synkroniserer tilberedningen i de to kurve. Airfryeren har to madlavningskurve, der hver har en kapacitet på 4 liter. Det betyder, at du kan tilberede to forskellige retter, med forskellige temperaturer og tider, på samme tid.

990 kr.    Førpris 1.299 kr.

Bestil
 
 
Philips HD9270/96 Airfryer Spectre XL

Philips HD9270/96 Airfryer Spectre XL

Philips airfryer er en af verdens mest populære køkkenmaskiner. Ikke så mærkeligt taget i betragtning, at den tilbereder sund mad med en sprød yderside og saftig indeni. Det opnås ved hjælp af den unikke Rapid Air-teknologi, der luftfritérer maden med op til 90 % mindre fedtstof. Du kan også downloade NutriU-appen for at få adgang til hundredvis af gode opskrifter, som du kan lade dig inspirere af. Opskrifterne er både sunde og nemme at tilberede. Airfryeren er nem at rengøre, hvilket gør den perfekt at bruge selv på dage, hvor tiden er knap.

1.229 kr.    Førpris 1.397 kr.

Bestil
 
 
Wilfa AF2B-550 Crispier Airfryer, 5,5 liter

Wilfa AF2B-550 Crispier Airfryer, 5,5 liter

Med AF1W-550 Crispyer Airfryer fra Wilfa er det nemt at lave god mad på en sundere måde. Du vælger, hvis du vil bruge lidt olie til at tilberede maden, eller lade den hurtigt cirkulerende varme luft tilberede ingredienserne helt uden olie. Du får altid et perfekt resultat, med en sprød yderside og saftig indeni.

899 kr.    Førpris 1.100 kr.

Bestil
 
 
Wilfa Airfryer 3,5 liter

Wilfa Airfryer
3,5 liter

Wilfa airfryer med hele 8 programmer, som skaber alverdens muligheder inden for madlavning. Frituregryden har en kapacitet på hele 3,5 liter, og desuden har den 1500 watt. Du behøver ikke bruge ekstra olie, når du tilbereder din mad i gryden, og madlavningen bliver således sundere, mens resultatet er sprødt og godt.

599 kr.    Førpris 818 kr.

Bestil
 
 
 

Udnyt muligheden for at opgradere dit køkken med en ny stegepande! Vi har et bredt udvalg af stegepander i høj kvalitet fra kendte mærker, som garanterer en jævn og perfekt stegeoverflade hver gang. Lige nu har vi rigtig gode priser - på rigtig gode pander!

til kampagnen
 
 
Scanpan CTX stegepande, 28 cm.

Scanpan CTX stegepande
28 cm

CTX stegepanden fra Scanpan er blandt de bedste på markedet. Den perfekte kombination af smukt design og kraftfulde materialer, giver dig en stegepande i verdensklasse.

795 kr.    Førpris 985 kr.

Bestil
 
 
Hestan Nanobond Stegepande 28 cm

Hestan Nanobond Stegepande 28 cm

Denne højkvalitetsstegepande fra Hestan er fremstillet i tusindvis af molekylære titaniumlag bundet i rustfrit stål, der gør, at panden er særdeles hårdfør.

1.999 kr.    Førpris 3.499 kr.

Bestil
 
 
Carl Victor Støbejernstegepande 28, bøgetræ

Carl Victor Støbejernstegepande 28 cm

Carl Victor støbejernsgryder og -pander kan bruges på alle typer af varmekilder, herunder induktion og åben ild. Varm panden op med madolie/smør eller andet madlavningsfedt til panden er varm og klar. Du skal brune (forsegle) maden i 45 sekunder på hver side, før du sænker varmen for at afslutte tilberedningen - sådan får du en lækker skorpe, mens maden tilberedes ved hjælp af den varme, der allerede er i støbejernet.

519 kr.    Førpris 649 kr.

Bestil
 
 
Culimat Stegepande MD 8-Ply 28 cm. C3+

Culimat Stegepande MD 8-Ply 28 cm C3+

En funktionel stegepande i rustfrit stål med belægning fra Culimat. Stegepanden indgår i serien Mathias Dahlgren Edition. Den slidstærke 8-lags bund spreder varmen jævnt ud langs hele panden, så maden ikke brænder fast, hvilket ellers nemt kan ske. Serien Mathias Dahlgren Edition fra Culimat er en serie bestående af højkvalitative pander og gryder i rustfrit stål, der er designet i samarbejde med den kendte stjernekok Mathias Dahlgren.

699 kr.    Førpris 829 kr.

Bestil
 
 
 

Det vigtigste (og det bedste om man vil) i løbet af dagen er morgenmaden. Her har vi samlet produkter, der gør morgenmaden til noget særligt. Vi viser hvordan du på bedste måde pocherer morgenægget og giver lidt inspiration til opskrifter.

til kampagnen
 
 

NYBRYGGET KAFFE

barista derhjemme, er en espressomaskine perfekt. At have en espressomaskine derhjemme giver dig også mange muligheder, da de fleste kaffedrikke bruger espresso som base.

 
Nespresso By Sage SNE 800 kapselmaskine, brushed stainless steel

Nespresso By Sage SNE 800 kapselmaskine, brushed stainless steel

3.290 kr.    Førpris 4.399 kr.

Bestil
 
 
Wilfa CM9B-T125 Termokaffemaskine 1,25 liter, mat sort

Wilfa CM9B-T125 Termokaffemaskine 1,25 liter, mat sort

2.199 kr. 

Bestil
 
 
 

FAVORIT PORCELÆNET

Find dine favoritter frem, og fyld bordet! Uanset om du dækker op til morgenmad eller brunch, er der bag enhver opdækning små, enkle detaljer, som skaber den vidunderlige atmosfære.

 
Georg Jensen Bernadotte skålsæt

Georg Jensen
Bernadotte skålsæt

Georg Jensen Bernadotte sæt med to elegante og praktiske skåle, der er perfekte til servering af salt, krydderier eller andet småt tilbehør. Skålene er lavet af poleret rustfrit stål og har et klassisk design med en riflet kant, der giver en fin kontrast til den glatte overflade. De er inspirerede af den svenske prins Sigvard Bernadotte, som var en af Georg Jensens første designstjerner. Sættet er en del af Bernadotte serien, som består af flere produkter i porcelæn og rustfrit stål med det samme minimalistiske, moderne udtryk.

229 kr.    Førpris 246 kr.

Bestil
 
 
Rörstrand Ostindia kop 16 cl.

Rörstrand Ostindia
kop 16 cl.

En porcelænskop fra Rörstrand er et sikkert valg. Historien bag om denne unikke og flotte porcelænskop er ret fascinerende. Et skår, som viste sig at være østindisk porcelæn, blev i 1930 fundet af den dengang ukendte designer Emmy Almström. Det var et porcelænsskår fra skibet Götheborg, som forliste i 1745. I 1932 blev det til porcelænsserien Ostindia Floris, og siden har det været århundredets porcelæn. Porcelænskoppen kan rumme op til 16 cl og kan vaskes i opvaskemaskine samt bruges i mikrobølgeovn.

129 kr.    Førpris 163 kr.

Bestil
 
 
 
til lagersalg
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.