DK · kitchenone.dk

Kampagnepriser på populære Airfryers 🍟

Oplev Tareq Taylors favoritter i køkkenet!


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 
 

Med en airfryer kan du friturestege stort set alt. Friter pommes frites, snacks, fisk, rejer eller tofu. Der er masser af opskrifter, som bliver bedre og sundere af at blive luft friteret!

til kampagnen
 
 
Wilfa AF2B-550 Crispier Airfryer, 5,5 liter

Wilfa AF2B-550 Crispier Airfryer, 5,5 liter

Med AF1W-550 Crispyer Airfryer fra Wilfa er det nemt at lave god mad på en sundere måde. Du vælger, hvis du vil bruge lidt olie til at tilberede maden, eller lade den hurtigt cirkulerende varme luft tilberede ingredienserne helt uden olie. Du får altid et perfekt resultat.

799 kr.    Førpris 965 kr.

Bestil
 
 
NOD Airfryer ovn 12 L, Tørre- og varmluftsovn

NOD Airfryer ovn 12 L, Tørre- og varmluftsovn

Med NOD Air Fryer, Tørre- og Varmluftsovnen kan du stege, riste, grille, tørre og bage – alt sammen ved hjælp af varmluft. Du kan også tilberede pommes frites, sprøde løgringe, mozzarellastænger og meget mere uden at bruge olie, hvilket giver et sprødere og sundere resultat.

699 kr.    Førpris 999 kr.

Bestil
 
 
Philips HD9252/70 Airfryer Spectre Com Digital W

Philips HD9252/70 Airfryer Spectre Com Digital W

En effektiv og brugervenlig Airfryer fra Philips, der er blevet en af verdens mest populære køkkenmaskiner. Tilbered alt muligt i Airfryeren og få en sprød yderside og saftig indeni takket være den unikke Rapid Air-teknologi, der luftfritér maden med op til 90 % mindre fedt end der mormalt skulle anvendes. Du kan også downloade NutriU-appen for at få adgang til hundredvis af gode opskrifter og inspiration til sund kost. Airfryeren har touchskærm med syv forprogrammerede programmer.

799 kr.    Førpris 999 kr.

Bestil
 
 
NOD Dual Zone Airfryer 2 x 4 liter

NOD Dual Zone Airfryer 2 x 4 liter

NOD Dual Airfryer er et smart køkkenapparat, der lader dig lave mad på flere måder. Med denne Airfryer kan du frittere, stege, riste, bage, tørre eller grille dine yndlingsretter ved hjælp af varm luft. Det giver et lækkert og sundt resultat uden brug af olie. Desuden sparer du tid og energi takket være den smarte Sync-funktion, som synkroniserer tilberedningen i de to kurve. Airfryeren har to madlavningskurve, der hver har en kapacitet på 4 liter.

990 kr.    Førpris 1.299 kr.

Bestil
 
 
 

Tareq Taylor er en af de mest fremtrædende og efterspurgte kokke i Sverige. Med sin forkærlighed for både madlavning og økologi blandet med en stor dosis humor og karisma er han gået lige ind i folks hjerter. Det var dette stærke engagement i spørgsmålene om bæredygtighed i kombination med visionen om køkkenudstyr af høj kvalitet, der blev begyndelsen på Kitchenware by Tareq Taylor. Her er målet at fremstille med så lille et CO2-fodaftryk som muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

til kampagnen
 
 
Kitchenware by Tareq Taylor Pecan cupcakeform 9x4 cm, 6 stk, indigo

Kitchenware by Tareq Taylor Pecan cupcakeform 9x4 cm, 6 stk, indigo

Sæt med 6 store cupcakeforme fra Kitchenware by Tareq Taylor. De praktiske forme er velegnede til alt fra cupcakes til saftige kanelsnegle - perfekt til dig, der gerne vil afprøve forskellige opskrifter og forkæle venner og familie med lækre bagværk. Formene er lavet af silikone, hvilket gør det nemt at få bagværket ud, når det er færdigbagt. Kan fryses ned, tåler opvaskemaskine og kan tåle temperaturer op til 220°C. Vælg mellem to farver, Indigo eller Forest Green.

89 kr.    Førpris 149 kr.

Bestil
 
 
Kitchenware by Tareq Taylor Himalaya kværnsæt, 16,5 cm, indigo

Kitchenware by Tareq Taylor Himalaya kværnsæt, 16,5 cm, indigo

Sæt med to krydderikværne i serien Himalaya fra Kitchenware by Tareq Taylor. Kværnene er fremstillet af FSC®-certificeret akacietræ med en keramisk kværnindsats, så du nemt kan forbedre dine retter med smagen af friskkværnede krydderier. Du skal blot justere kværnegraden øverst på kværnen, så du selv bestemmer, hvor groft eller fint du vil kværne. Kværnene er 16,5 centimeter høje og har en diameter på 6 centimeter.

269 kr.    Førpris 375 kr.

Bestil
 
 
Kitchenware by Tareq Taylor Tarragon skærebræt, 45x28x3 cm

Kitchenware by Tareq Taylor Tarragon skærebræt, 45x28x3 cm

Stilfuldt skærebræt i Tarragon-serien fra Kitchenware by Tareq Taylor, fremstillet af FSC®-certificeret akacietræ. En smuk tilføjelse til køkkenet, der er velegnet til både fisk, kød og grøntsager.

319 kr.    Førpris 359 kr.

Bestil
 
 
Kitchenware by Tareq Taylor Pecan brødform, 26x11x8 cm, indigo

Kitchenware by Tareq Taylor Pecan brødform, 26x11x8 cm, indigo

Praktisk silikonebrødform fra Kitchenware by Tareq Taylor. Imponer venner og familie med nye opskrifter - formen gør det nemt at bage alt fra saftigt rugbrød til luftigt franskbrød, uden at brødet sætter sig fast.

179 kr.    Førpris 199 kr.

Bestil
 
 
 

Hvidevarer er det bærende element i ethvert køkken. Hos os finder du hvidevarer, der virkelig gør arbejdet og tager dit køkken til nye niveauer, både når det gælder funktion og design. Vi har et bredt udvalg af køleskabe, frysere, ovne, kogeplader og komfurer fra velkendte kvalitetsmærker.

Lige nu 15% rabat på Smeg, Bertazzoni & LaGermania!

til kampagnen
 
 
Bertazzoni PRO1005 induktionskomfur gul

Bertazzoni PRO1005 induktionskomfur
gul

PRO1005 induktionskomfuret er udstyret med 5 kogezoner med grydegenkendelse, restvarmeindikator, effektforøgelse og varmeholdning

29.990 kr.    Førpris 34.990 kr.

Bestil
 
 
La Germania AMS96L61CZWA Americana gaskomfur

La Germania AMS96L61CZWA Americana gaskomfur

Elegant gaskomfur fra La Germania udruster dig fuldt ud til hele ugens madlavning. Komfuret er udstyret med 6 brændere, hvoraf en er en wok 2-trins brænder, med sorte og stilsikre brænderlåg.

12.699 kr.    Førpris 14.990 kr.

Bestil
 
 
 

Benyt dig af vores FORÅRSUDSALG! Vi har i øjeblikket gode priser på mange populære produkter!

til forårsudsalget
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.