DK · kitchenone.dk

Kun til dig! 20% rabat på alt fra Mareld!

Vejen til den perfekte kop kaffe! ☕


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 
 

KUN TIL DIG!

Som abonnent får du 20% rabat på alt fra Mareld!

Mareld kommer fra den svenske vestkyst og har siden 2016 designet produkter til køkkenet - såsom pander, knive og redskaber - og produkter til bordet. De fokuserer på kvalitet og bæredygtighed i både design og produktion. Ambitionen er at lave produkter, der kun bliver bedre med tiden, og som kan gå i arv og bruges i generationer.

Tilbuddet gælder indtil 25/2-24

til mareld
 
 
 

Har du brug for en røremaskine, men er du ikke sikker på, hvilken du skal vælge? Bare rolig, vores online købsguide vil hjælpe dig med at finde din nye bedste ven i køkkenet.

til kampagnen
 
 
KitchenAid Artisan 5KSM175PSEFL røremaskine, Fresh Linen

KitchenAid Artisan 5KSM175PSEFL røremaskine, Fresh Linen

Én ikonisk røremaskine til det hele. KitchenAid Artisan KSM175 er en røremaskine med stor kapacitet på 4,8 liter hvor der er plads til op imod 1 kg. mel samt 12 æggehvider.

4.799 kr.    Førpris 4.944 kr.

Bestil
 
 
KitchenAid Artisan 5KSM185PSEPP Stand Mixer 4,8L Pebble Palm

KitchenAid Artisan 5KSM185PSEPP Stand Mixer 4,8L Pebble Palm

Et klassisk og ikonisk design - en klassisk og ikonisk røremaskine. KitchenAid Artisan KSM185 røremaskinen hører ind under den traditionelle standmixer, som vi kender den.

5.999 kr.    Førpris 6.399 kr.

Bestil
 
 
Wilfa Performance Compact kaffemaskine CM8B-A100, sort

Wilfa Performance Compact kaffemaskine CM8B-A100, sort

God kaffe begynder altid med friskt vand, og med Wilfa Performance Compact kaffemaskine CM8B-A100 er dette garanteret. Det skyldes, en kombination af den aftagelige vandbeholder, der er nem at fylde med rent vand samt den unikke pumpeteknologi, der ved hver brygning helt tømmer kaffemaskinen for vand, hvilket flere andre maskiner ikke nødvendigvis gør. Dette sikrer en optimal smagsoplevelse, hver gang du nyder en kop friskbrygget kaffe.

1.799 kr.

Bestil
 
 
KitchenAid Artisan 5KES6503 espressomaskine, onyx black

KitchenAid Artisan 5KES6503 espressomaskine, onyx black

Artisan espressomaskinen fra KitchenAid har et slankt og stilrent design, som du nemt kan placere på køkkenbordet. Men den er ikke kun rigtig elegant i køkkenet - den giver dig også lækker kaffe af højeste kvalitet. Maskinen er udstyret med en italiensk 15-bar pumpe af høj kvalitet, der sikrer, at din espresso er utrolig fyldig og velsmagende. Den har også en dampdyse, så du nemt kan varme vand til te og americano, eller skumme mælk til din cappuccino, latte eller flat white.

2.999 kr.    Førpris 3.600 kr.

Bestil
 
 

Købsguide

At lave kaffe derhjemme er en kunst. Men med blot et par små tricks lykkes det at kunne lave en rigtig god kop kaffe. Vi giver dig de rigtige tips!

Til købsguiden
 
 
 

Endelig er det tid til at bage - følg med og bliv inspireret! Hvad skal det være i dag? Måske noget hurtigt og nemt som pandekager til familien, en lækker kage til den søde tand, eller tips og inspiration til din næste kage - et fremtidigt mesterværk? Du finder alt fra kage- og brødforme, der er nemme at bruge og tåler opvaskemaskine, til gode bagemåtter, der bliver stående på bordet, og solide skåle. Kort sagt - alle de bageredskaber, der hjælper dig med at lave en lækker kaffe.

til kampagnen
 
 
nordic ware
 
 
silikomart
 
 
rosti
 
 
städter
 
 
LÉKUÉ
 
 
blomsterbergs
 
 
 
til udsalget
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.