DK · kitchenone.dk

Lige nu! Kampagnepriser på populære knivsæt!

Op til 20% på DORRE!


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 
 

Vi har mange prisvenlige knivsæt med køkkenknive, der passer godt sammen. Køb knivene i sæt, så sparer du også penge.

Lige nu har vi kampagnepriser på populære knivsæt!

til kampagnen
 
 
Satake Kuro knivsæt, 2 dele

Satake Kuro knivsæt, 2 dele

Knivsæt i to dele fra serien Satake Kuro. Du får en Kuro Nakiri grøntsagskniv og en Kuro Petty skrællekniv, som begge er meget praktiske og opfylder hver deres funktion i det moderne køkken.

1.399 kr.    Førpris 1.784 kr.

Bestil
 
 
Mareld Knivsæt, 5 dele

Mareld Knivsæt, 5 dele

Sæt med fem køkkenknive af høj kvalitet fra Mareld, designet efter tysk knivtradition. Sættet indeholder en kokkekniv, en santoku-kniv, en brødkniv, en universalkniv og en urtekniv.

999 kr.    Førpris 1.290 kr.

Bestil
 
 
 

Dorre er en familievirksomhed, der er dygtig til at udvikle smagfulde køkkenprodukter i høj kvalitet. Her finder du bestsellere som bestiksæt, knivholdere, barsæt, kobberkopper og opvaskestativer. For nylig har de udvidet deres sortiment, og nu kan du også finde flotte indretningsdetaljer i sortimentet. Hvad med stilren opbevaring til køkkenet eller hvorfor ikke lysestager, der skaber en hyggelig atmosfære når aftenen falder på? Kom og udforsk Dorre sammen med os!

Udforsk Dorre! Op til 20% rabat

til dorre
 
 
Dorre Elisabeth bestiksæt, 60 dele

Dorre Elisabeth
bestiksæt 60 dele

Skift det gamle bestik ud med nyt, som er af høj kvalitet. Dette bestiksæt fra Dorre er fremstillet af rustfrit stål og er yderst holdbart. Dertil er det nemt at rengøre, da det tåler opvaskemaskine. Elisabeth bestiksættet består af knive 22,5 cm., skeer 20 cm., gafler 20 cm., teske 14 cm. og grillknive 23 cm.

499 kr.    Førpris 549 kr.

Bestil
 
 
Dorre Oliver hamret kobberbæger 45 cl, 4-pak

Dorre Oliver hamret kobberbæger 45 cl, 4-pak

Sæt med fire Oliver-kobberbægre fra Dorre, der er perfekte til at invitere vennerne på en klassisk Moscow Mule. Bægrene er fremstillet af rustfrit stål med et stilfuldt hamret kobberlook – de er selvfølgelig også velegnede til servering af andre iskolde drinks.

299 kr.    Førpris 349 kr.

Bestil
 
 
Dorre Haya bøfpresser, rustfrit stål

Dorre Haya bøfpresser rustfrit stål

Haya-bøfpresseren fra Dorre hjælper dig med at lave perfekt formede bøffer til burgere af ensartet størrelse, hvilket gør dem lettere at tilberede og giver dig den bedst mulige smagsoplevelse.

98 kr.    Førpris 109 kr.

Bestil
 
 
Dorre Bage-/pizzastål

Dorre
Bage-/pizzastål

Med bagestålet fra Dorre kan du bage de lækreste og sprødeste pizzaer, ligesom du får dem i Italien. Bagestålet gør det nemt og enkelt for dig at bage en velsmagende pizza med en sprød skorpe.

359 kr.    Førpris 379 kr.

Bestil
 
 
 

Byd foråret velkommen med åbne arme og nyd de seneste tilføjelser fra Gense. Vi er begejstrede og stolte over endelig at kunne præsentere denne eksklusive kollektion af nyheder til hjemmet. Se deres nye vaser, lysestager, fade og karafler, hvis design og kvalitet afspejler Genses håndværkskunnen og æstetiske sans. Det er stilfulde og funktionelle interiørdetaljer, som er perfekte til at skabe en frisk og indbydende atmosfære i dit hjem.

til gense
 
 
Gense Dorotea lysestage 7x23,5 cm, blankt stål

Gense Dorotea lysestage 7x23,5 cm, blankt stål

Dorotea kollektionen er en hyldest til den lille svenske landsby Dorotea og dens smukke natur. Monica Förster har ladet sig inspirere af landskabet omkring byen, som er formet af fortidens is – her mødes bjerge, dale og sletter i et smukt mønster.

279 kr.    Førpris 369 kr.

Bestil
 
 
Gense Dorotea karaffel 30 cm, blankt stål

Gense Dorotea karaffel 30 cm, blankt stål

Dorotea karaflen fra Gense afspejler den vilde skønhed i den svenske natur. Designet er baseret på de bløde kurver og kontraster, som isen har dannet i landskabet omkring den svenske landsby Dorotea.

649 kr.    Førpris 999 kr.

Bestil
 
 
Gense Dorotea vase 9x10 cm, blankt stål

Gense Dorotea vase 9x10 cm, blankt stål

Dorotea er en kollektion, der kombinerer skønhed og bæredygtighed. Designet er inspireret af det smukke og varierede landskab i Dorotea, en lille landsby i det nordlige Sverige. Kollektionen består af bløde, bølgende former, der minder om isens skulpturelle effekt på naturen.

369 kr.    Førpris 500 kr.

Bestil
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.