DK · kitchenone.dk

Mest populære produkter fra BLACK WEEK ⭐

Se hvad der er mest populært netop nu!


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 
 

BLACK WEEKS MEST POPULÆRE!

Endelig er årets største udsalg her - Black Week! Udforsk alle vores kanontilbud eller tjek vores fantastiske mærkevaretilbud - gælder kun så længe lager haves eller indtil kampagnen slutter!

til Black week
 
 
Ankarsrum AKM 6230 køkkenmaskine hvid

Ankarsrum
køkkenmaskine
hvid

Ny udgave af den legendariske Ankarsrum Assistent røremaskine, som er blevet produceret i Sverige siden 1940. Forbedret motor med 1500 watt, som bl.a. kører mere ensartet, selv ved store belastninger. Den nyudviklede motor er samtidig endnu mere lydsvag, og sørger for at overføre flere kræfter til røremaskinen.

3.495 kr.    Førpris 4.995 kr.

Bestil
 
 
Nespresso Vertuo Next Deluxe Value Pack, kaffemaskine og mælkeskummer, pure chrome

Nespresso Vertuo Next Deluxe Value Pack, kaffemaskine

Med Nespresso Vertuo Next kapselmaskinen i farven pure chrome får du en utrolig god kaffe i en elegant indpakning, der fungerer perfekt på køkkenbordet. Denne kaffemaskine indeholder også en Aeroccino mælkeskummer, så du får endnu flere muligheder.

899 kr.    Førpris 1.990 kr.

Bestil
 
 
Lodge Grillpande/stegepande Vendbar

Lodge Grillpande/
stegepande
Vendbar

Hvad kunne være bedre end en vendbar Grill- eller Stegeplade direkte på kogepladen? Den glatte side er optimal til varme sandwiches, æg og pandekager mens den riflede side kan bruges til at grille bøffer, fisk og grønsager. Pladen er brændt ind og klar til brug. Det er kun fantasien, som sætter begrænsninger for dette kvalitetsprodukt.

479 kr.    Førpris 649 kr.

Bestil
 
 
Satake Stegepande med Honeycomb-belægning 32 cm.

Satake Stegepande
med Honeycomb-
belægning 32 cm.

En stegepande med fantastiske egenskaber og af et holdbart materiale. Stegepanden fra Satake er fremstillet af letvægtsstøbejern og belagt med Honeycomb Whitford Xylan, som er en patenteret non-stick belægning, der er ekstrem effektiv. Den mønstrede overflade har en tykkelse på 1-1,5 mm. og sørger for, at intet sætter sig fast, men det får dog til gengæld en fantastisk lækker stegeflade.

349 kr.    Førpris 449 kr.

Bestil
 
 
Smeg Køkkenmaskine SMF01BLEU, sort / stål

Smeg Køkkenmaskine SMF01BLEU, sort / stål

Gør hverdagens opgaver lette som en leg med denne køkkenmaskine fra Smeg. Køkkenmaskinen har et flot, klassisk design, som passer ind i de fleste køkkener - og er tilmed en nydelig tilføjelse. Køkkenmaskinen har 10 hastighedsindstillinger og har en effekt på 800 watt, hvilket gør den til en kraftfuld maskine, der kan klare selv seje brøddeje.

2.495 kr.    Førpris 4.495 kr.

Bestil
 
 
Garcima Lyonnaise Stegepandesæt 28 cm. & 20 cm.

Garcima Lyonnaise Stegepandesæt 28 & 20 cm.

Dette er to perfekte stegepander til dig, der leder efter køkkenudstyr, der skal holde i mange år. Sættet indeholder stegepander med en diameter på henholdsvis 28 cm og 20 cm. De er begge fremstillet af tungt kulstofstål og bruges ofte i professionelle franske køkkener.

379 kr.    Førpris 724 kr.

Bestil
 
 
Muurikka PRO Stegeplade sæt  58 cm.

Muurikka PRO
Stegeplade sæt 58 cm.

Komplet stegeplade sæt på 58 cm. i diameteren, som er perfekt til dig der skal igang med at lave mad udendørs. Sættet leveres med Muurikka Silava stegefedt, gasbrænder, beskyttelsesovertræk,  vindskærm og stativ. Det vil sige du får alt hvad du har brug for til al udendørs madlavning.  Denne PRO model er en videreudvikling af det klassiske sæt, og derudover er designet opdateret.

1.690 kr.    Førpris 2.095 kr.

Bestil
 
 
Mareld Rødvinsglas 46 cl, 4-pak

Mareld Rødvinsglas
46 cl, 4-pak

Med rødvinsglas fra Mareld får du afbalancerede glas i et stilrent design, der fremhæver alle smage og aromaer i din rødvin – perfekt til dig, der virkelig vil nyde hver mundfuld. Formen på glasset er moderne og harmonisk med en smal stilk og en passende afrundet skål. Det rummer 46 cl, hvilket giver dig masser af plads til at lufte vinen og få aromaerne frem.

159 kr.    Førpris 279 kr.

Bestil
 
 
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.