DK · kitchenone.dk

Op til 60% rabat på Tefal ingenio - Gør din madlavning enklere!

Årets farve fra KitchenAid er her 🔵


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 
 

Tefals Ingenio kollektion indeholder stegepander og kasseroller i topkvalitet til både professionelle og private køkkener. Hverken pander eller kasseroller har et fast håndtag, men derimod et aftageligt, som kan bruges på dem alle. Det smarte system er nemt at bruge både på kogepladen og i ovnen og det gør opbevaring af rester i køleskabet til en leg. Det aftagelige håndtag betyder også, at panderne optager minimal plads, da de kan stables oven i hinanden i køkkenskabet.

til tefal ingenio
 
 

Gør din madlavning enklere med Tefal Ingenio!

 Op til 50% pladsbesparelse takket være det stabelbare design.

 Aftageligt håndtag fylder mindre i skabet, på kogepladen og i opvaskemaskinen.

 Det sikre, aftagelige håndtag gør, at du kan bruge panden og kasserollen selv i ovnen.

 Plastlågene gør det nemt at opbevare rester i køleskabet uden at påvirke smagen af andre råvarer.

 Det aftagelige håndtag kan løfte op til 10 kg og leveres med 10 års garanti.
 
 
Tefal Ingenio Daily chef ON sæt, 8 dele

Tefal Ingenio Daily chef ON sæt, 8 dele

999 kr.    Førpris 1.275 kr.

Bestil
 
 
Tefal Ingenio Eco Resist stegepande, 28 cm

Tefal Ingenio Eco Resist stegepande, 28 cm

299 kr.    Førpris 429 kr.

Bestil
 
 
Tefal Ingenio Unlimited ON gryde- og pandesæt, 13 dele

Tefal Ingenio Unlimited ON gryde- og pandesæt, 13 dele

1.559 kr.    Førpris 2.759 kr.

Bestil
 
 
Tefal Ingenio Preference ON grydesæt

Tefal Ingenio Preference ON grydesæt

669 kr.    Førpris 1.179 kr.

Bestil
 
 

Valg af materialer

Vælg den rigtige stegepande alt efter, hvad du skal lave!

En stegepande i rustfrit stål giver en perfekt stegeoverflade og kræver høj varme, hvilket er ideelt til kød og fjerkræ. Den giver også en jævn og effektiv varmefordeling, men kun når den er rigtig varm. Det bedste resultat får du ved at hælde rigeligt med fedtstof på panden, varme den op og derefter skrue ned for varmen. Rustfrit stål er også meget varmebestandigt, hvilket gør, at panden holder længere. 

En pande med keramiskt belægning reducerer risikoen for at brænde madvarer som fisk eller grøntsager på. Keramiske stegepander er meget holdbare og giver også en flot stegeoverflade med minimalt fedtstof.

Non-stick pander har en belægning, der forhindrer maden i at sidde fast på panden. De er perfekte til at stege amerikanske pandekager uden at skulle tilsætte fedtstof, hvilket giver pandekager med en silkeblød overflade.
 
 
 

ÅRTES FARVE 2024

Nu er KitchenAids nye farve Blue Salt her! En evigt skiftende nuance inspireret af køkkenets alsidighed. Med KitchenAids nye Artisan-køkkenmaskine Blue Salt kan du kombinere tidløs kvalitet med en farve, der er lige i øjet. Vælg denne livlige farve til dit køkken!

køb
 
 
 

Mareld kommer fra den svenske vestkyst og har siden 2016 designet produkter til køkkenet - såsom gryder, knive og redskaber - og produkter til bordet. De fokuserer på kvalitet og bæredygtighed i både design og produktion.

til mareld
 
 
Mareld Pizzastål 37x33 cm

Mareld Pizzastål 37x33 cm

Vil du kunne bage pizza som en professionel derhjemme? Så skal du satse på et pizzastål fra Mareld. Pizzastålet er en kraftig valset plade, 6 millimeter tyk, som du sætter i ovnen eller på grillen. Pladen giver en jævn og høj varme til din pizza, hvilket giver en sprødere bund og luftigere kant.

279 kr.    Førpris 329 kr.

Bestil
 
 
Mareld Sifon 0,5 liter

Mareld Sifon 0,5 liter

Med Marelds 0,5-liters sifon kan du udvide dine kulinariske projekter. Sifonen er praktisk til skummende kreationer, som man normalt forbinder med førsteklassesrestauranter – fra varme og luftige smørsaucer som hollandaise til skummende hvidvinssaucer og supper. Det er både nemt og effektivt at bruge sifonen.

349 kr.    Førpris 399 kr.

Bestil
 
 
 

Stegepander findes i alle mulige størrelser, men de mest almindelige varierer fra 20 cm til 32 cm. Størrelsen på den pande, du bruger, afhænger af typen af mad.
Den mest populære af dem alle er 28 cm - en rigtig allrounder! Den kan håndtere et stort stykke kød, en stor mængde frikadeller eller pandekager.

til kampagnen
 
 
Garcima Lyonnaise Stegepandesæt 28 cm. & 20 cm.

Garcima Lyonnaise stegepandesæt 28 + 20 cm

Dette er to perfekte stegepander til dig, der leder efter køkkenudstyr, der skal holde i mange år. Sættet indeholder stegepander med en diameter på henholdsvis 28 cm og 20 cm.

479 kr.    Førpris 724 kr.

Bestil
 
 
Scanpan HaptIQ stegepandesæt 20 + 28 cm

Scanpan HaptIQ stegepandesæt 20 + 28 cm

Sæt med to stegepander fra Scanpans serie HaptIQ, en serie, der kombinerer dansk design med høj ydeevne. Panderne er udstyret med den grove non-stick-belægning Stratanium+.

1.149 kr.    Førpris 2.499 kr.

Bestil
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.