DK · kitchenone.dk

Pak dine taske og tag varmt tøj på - det er tid til en udflugt!

Gode priser på sodavandsmaskiner!


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 
 

Find fantastiske tilbud i vores store mærkevaresalg, der er fyldt med fine produkter fra kendte brands!

til kampagnen
 
 
 

Pak madkurven og tag varmt tøj på – for nu er det tid til at tage på udflugt med Emilia! Maden smager jo næsten altid bedre ude i den friske luft. Derfor har vi samlet produkter, der er velegnede til at tage med på tur og lave mad udendørs. Emilia Nilsson byder også på sine bedste udflugtstips og fire varmende opskrifter, blandt andet Muurikkas "picnic i pose " og et vaffeljern til åben ild!

til kampagnen
 
 
Muurikka Stegepande til bål

Muurikka Stegepande til bål

Denne stegepande fra Muurikka er ideel til brug over bål takket være det lange håndtag, som er foldbart. Samtidig er håndtaget ergonomisk, og det er fremstillet af træ. Stegepanden er perfekt til brug over bål, når du er på tur i det fri. Selve panden er fremstillet af kulstofstål, hvilket består af cirka 99% jern. Med en jernpande er det særdeles vigtigt med god pleje. Når den vedligeholdes korrekt, vil panden få naturlige non-stick egenskaber.

319 kr.    Førpris 429 kr.

Bestil
 
 
Muurikka Skærebræt Træ

Muurikka Skærebræt Træ

Flot og robust skærebræt af akacietræ fra finske Muurikka. Det rustikke design gør skærebrættet perfekt til servering af brød, oste og lignende, mens det selvfølgelig også er praktisk at bruge under madlavning i køkkenet. Skærebrættet måler 38 cm i bredden, 30 cm i dybden og 2 cm i højden.  Muurikka står ikke bare bag traditionelle stegepander i dag, men også forskellige produkter og tilbehør til udendørs madlavning.

149 kr.    Førpris 169 kr.

Bestil
 
 
Muurikka Sandwichjern til bål
 
Muurikka Sandwichjern til bål
 

Muurikka Sandwichjern til bål

Slidstærkt sandwichjern i støbejern med træhåndtag fra finske Muurikka. Perfekt når du vil have mulighed for at lave en lun sandwich eller panini direkte på grillen eller over åben ild. Du kan også med fordel bruge den til at tilberede grøntsager, kød eller fisk. Selve jernets overflade måler 21 x 11 centimeter, og den samlede længde inklusive håndtag er 74 centimeter. Muurikka er et finsk mærke, der fremstiller produkter af høj kvalitet til udendørs madlavning.

249 kr.    Førpris 289 kr.

Bestil
 
 
Muurikka Køle-rygsæk

Muurikka Køle-rygsæk

Denne smarte rygsæk fra Muurikka fungerer ligesom en køletaske, men den er praktisk og ergonomisk, da den bæres på ryggen. Rygsækken holder mad og drikke koldt i op til 12 timer, men den kan også holde det varmt i op til seks timer, hvis du f.eks. har medbragt suppe eller kaffe. Den alsidige køletaske er nem og behagelig at have med sig, hvad end det er på picnic eller på vandretur.

239 kr.    Førpris 289 kr.

Bestil
 
 
Kupilka 55 madmugge, sort

Kupilka 55 madmugge, sort

Kupilka 55 er en traditionel mugge med en lidt bredere åbning, der er perfekt til at spise mad eller suppe af. Den rummer hele 5,5 deciliter væske eller mad, så du kan nyde en god portion mad eller vand, selv når du er på farten. Muggen er fremstillet af trækomposit med 50% træfiber og 50% plast. Blandingen af ​​de to materialer er gavnlig, da de gør muggen utrolig slidstærk.

159 kr. 

Bestil
 
 

Grilled cheese med hvidløg og persille

4 portioner
Du skal bruge:
4 skiver brød
50 g smør
1 fed hvidløg
1/2 potte persille
Salt
4 dl revet mozzarella

Sådan gør du:
1. Forbered smørret, før du tager på udflugt!
2. Lad smørret få stuetemperatur. Hak hvidløg og persille fint, rør det i smørret, og tilsæt salt.
3. Smør et lag hvidløgssmør på begge indersider af sandwichen, og fyld med mozzarella. Varm en stegepande op og tilsæt lidt almindeligt smør, steg sandwichen, til den er gylden, og osten smelter.

Del sandwichen på midten, og spis den til gullaschsuppen eller bare som den er!
 
 
Aarke Carbonator 3 sodavandsmaskine, poleret stål + ekstra flaske

Aarke Carbonator 3 sodavandsmaskine, poleret stål + ekstra flaske

Nyd iskoldt danskvand på ingen tid med den banebrydende Aarke Carbonator 3 - en effektiv, stilfuld og brugervenlig kulsyremaskine. Kroppen er lavet af rustfrit stål og har et unikt design, der forbedrer og forenkler hverdagen. Takket være det minimalistiske skandinaviske design er maskinen ikke kun praktisk, men ser også godt ud på køkkenbordet og supplerer køkkenindretningen.

1.299 kr.    Førpris 1.699 kr.

Bestil
 
 
Skare Soda Maker 2 Sodavandsmaskine, poleret stål

Skare Soda Maker 2 Sodavandsmaskine
poleret stål

Skare Soda Maker 2 sodavandsmaskine giver din hverdag en lille ekstra gnist i form af bobler. Boblerne er små og giver en blød fornemmelse i munden - hvilket medvirker til en udsøgt oplevelse. Maskinen har et minimalistisk design, der gør den nem at anvende. Flasken monteres enkelt og med et enkelt tryk på knappen tilsætter du vandet kulsyre i præcis den mængde du foretrækker.

799 kr.    Førpris 1.199 kr.

Bestil
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.