DK · kitchenone.dk

Særligt tilbud: 14-års festen afsluttes i aften! Spar stort nu!

Opdag efterårets nyheder fra Smeg


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 
 

FØDSELSDAGSFESTEN SLUTTER I AFTEN

Hurra, hurra, hurra! I år fejrer vi 14 år med køkkenglæde! I hele oktober kan du se frem til konkurrencer, unikke rabatkoder og ikke mindre end 32 gode tilbud fra nogle af vores bedste mærker.

Priserne er gyldige indtil 29/10 eller så længe lager haves!

FØDSELSDAGSTILBUD
 
 
 

SIDSTE CHANCE

Lige nu får du som abonnent 30% rabat på Sage the Barista Express espressomaskine. Gælder kun indtil 29/10.

Indtast kode: "NYHEDSBREV" ved kassen.

køb her
 
 
 

I dag fortsætter Smeg med at producere innovative produkter af højeste kvalitet og design. Smegs italienske arv er noget, der gennemsyrer alt, hvad de gør. Hvert produkt er designet med omhu og passion for madlavning.

til smeg
 
 
Smeg EGF03 Manuel espressomaskine, creme

Smeg EGF03 Manuel Espressomaskine, creme

Smeg-kaffemaskinen er en manuel espressomaskine, der giver dig mulighed for at lave kaffe og mælkebaserede drikke som på café. Den har en indbygget kværn, som maler kaffebønnerne lige før brygningen, hvilket giver en frisk og aromatisk kaffe.

6.995 kr.

Bestil
 
 
Smeg ECF02 Espressomaskine, sort

Smeg ECF02 Espressomaskine, sort

En espressomaskine, der giver dig caféfornemmelse derhjemme. Lige netop sådan er Smegs espressomaskine, hvor du kan lave kaffe og mælkebaserede drikke ved at trykke på en knap. Denne er en manuel espressomaskine i hvid fra Smeg med et elegant design i 50'er-stil.

3.495 kr. 

Bestil
 
 
Smeg Tritan Renew blender 1,5 liter, hvid

Smeg Tritan Renew blender 1,5 liter, hvid

Vil du have en blender, der både er stilfuld og funktionel? Så er Smeg BLF03BLEU det perfekte valg for dig. Den har et flot retro design, som gør den til et blikfang i dit køkken, men den har også flere smarte funktioner, der gør den til et alsidigt og praktisk køkkenapparat.

2.295 kr.

Bestil
 
 
Smeg Blender, sort

Smeg Blender
sort

Blenderen fra Smeg giver dig mulighed for at lave alt fra friske smoothies til varme supper med én enkelt køkkenmaskine. Blenderen har et slankt design i mat sort, der passer fint ind i ethvert køkken, og en kraftig motor, der kan håndtere alle slags ingredienser.

3.495 kr. 

Bestil
 
 
 

Hvad passer bedre til den friske efterårsluft end varmende gryderetter? Vi har bedt Thomas Alcayaga om at kreere to mættende gryderetter – med årstidens græskar i centrum, selvfølgelig! Han byder på en labskovs med græskar og en græskarsuppe med blåskimmelost, som kan laves lakto-ovo-vegetarisk!

til kampagnen
 
 
Mareld Støbejernsgryde 6 liter, mat sort

Mareld Støbejernsgryde 6 liter, mat sort

På Mareld støbejernsgryden er hvert element omhyggeligt udformet for at sikre en uovertruffen madlavningsoplevelse. Støbejernsgryden er fremstillet af emaljeret støbejern, hvilket giver en enestående ydeevne og varmefordeling, som er essentielle for at nå kulinarisk perfektion.

599 kr.    Førpris 799 kr.

Bestil
 
 
Mareld Roaster bradepande med rist 35,5x26 cm

Mareld Roaster bradepande med rist 35,5x26 cm

Mareld Roaster bradepanden er praktisk, når du laver mad i ovnen. Den er lavet i rustfrit stål med en aluminiumskerne, med samme materiale både i bunden og i kanterne. Det giver en utrolig effektiv varmefordeling samt mulighed for mere jævn tilberedning.

549 kr. 

Bestil
 
 
Mareld Skærebræt XL 55x40x4 cm, FSC-akacietræ

Mareld Skærebræt XL 55x40x4 cm, FSC-akacietræ

Stilfuldt, kraftigt og robust skærebræt fra Mareld i et tidløst design fremstillet af holdbart FSC-certificeret akacietræ. Skærebrættet er glat på begge sider. Rengør begge sider for at undgå skader. Størrelsen på skærebrættet gør den praktisk at anvende.

599 kr.    Førpris 699 kr.

Bestil
 
 
Mareld Akio santokukniv, 18 cm

Mareld Akio Santokukniv
18 cm

Santoku-kniven er en type af japansk kokkekniv og måske endda den mest populære japanske kniv. Det japanske ord san betyder tre, og toku betyder opgaver. Hvis man oversætter det direkte, betyder det tre opgaver, men hvilke tre opgaver der hentydes til, er der blandede meninger om.

999 kr. 

Bestil
 
 
 

Endnu en gang er friluftskokken Pontus Karén på udflugt i den friske luft. Denne gang kommer han med tips om, hvordan en udflugt med børnene bliver til en succes, og han deler to lækre opskrifter - som desuden kan forberedes på forhånd derhjemme!

til kampagnen
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.