DK · kitchenone.dk

Sæt feststemningen med en særlig nytårsopdækning!

Imponer dine gæster, og servér hjemmelavet is nytårsaften!


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 
 

Benyt lejligheden til at gøre et kup under vores store udsalg i dagene mellem jul og nytår, når vi sænker priserne på masser af spændende produkter! Udsalget løber indtil 31/12-2023, men vær hurtig - dit yndlingsprodukt kan blive udsolgt!

se alle december deals
 
 
 

SÆT FESTSTEMNINGEN MED EN HELT SPECIEL NYTÅRSOPDÆKNING

Godt nyt 2024! Inviter til fest nytårsaften! Bobler i glassene, noget lækkert på tallerknerne, men glem ikke det, der sætter tonen - borddækningen. Hvis der er nogen dag på året, hvor du kan forkæle dig selv med en ekstravagant borddækning, så er det årets festligste dag! Her byder fotografduoen og influencerne
Emma Johansson og Emelie Sundberg på deres bedste tips til, hvordan du kan skabe en ekstra magisk aften for dine gæster - tips, der er enklere, end du tror.

til nytårsfesten
 
 
Spiegelau Definition Vinglas Bordeaux 75 cl. 2 stk.

Spiegelau Definition Vinglas Bordeaux 75 cl. 2 stk.

319 kr.    Førpris 379 kr.

Bestil
 
 
Robert Welch Sandstone bestiksæt, 24 dele

Robert Welch Sandstone bestiksæt, 24 dele

999 kr.    Førpris 1.351 kr.

Bestil
 
 
Ryda Knives Santokukniv 18 cm
 

Ryda Knives Santokukniv 18 cm

1.279 kr.

Bestil
 
 

ISENDE SMUKT

En ting er sikkert, og det er, at der bliver brug for is til nytårsmiddagen. Hvis det ikke er til østersene, så er det til at køle champagnen ned til midnat! Se disse smukke isforme, som kan bruges til at lave iskugler, der kan fyldes med frugt eller spiselige blomster. Frys dem, og server dem sammen med drinken for en wow-effekt.

 
Robert Welch Radford Amuse-Bouche Ske

Robert Welch Radford Amuse-Bouche Ske

57 kr.

Bestil
 
 
Denby Halo Speckle Tallerken 26cm 4-Pak

Denby Halo Speckle Tallerken 26cm 4-Pak

549 kr.    Førpris 899 kr.

Bestil
 
 
Spiegelau LifeStyle coupe champagneglas 4 stk.

Spiegelau LifeStyle coupe champagneglas 4 stk.

229 kr.    Førpris 249 kr.

Bestil
 
 
Carl Victor Støbejerns sauterpande 28 cm, med bøgegreb

Carl Victor Støbejerns sauterpande 28 cm, med bøgegreb

749 kr. 

Bestil
 
 

Sabrer det nye år ind

At sabrere en champagneflaske med en sabel er ikke så svært, som man skulle tro.

Sådan du gør:

1. Tag al folien af.
2. Tag metalkurven af.
3. Hold flasken i bunden, og sørg for at have et fast greb. Placer derefter sablen mod midten af flasken, og sørg for, at den er lige mod flaskens krop. Du skal ramme den lille glaslæbe, som er kanten øverst på flasken.
4. Træk derefter sablen langs flaskehalsen i en fast, men ikke for hård bevægelse. Træk igennem hele bevægelsen og stop først, når du er forbi flasken med sablen.
Hæld op og skål!
 
 

Byg et champagnetårn

Har du nogensinde undret dig over champagnetårne? Virker det virkelig? Hvis der er én gang, du skal prøve det, så er det nytårsaften. Her har vi bygget et med 9-4-1 champagneskåle. Hemmeligheden er at placere de nederste glas i en 3-3-3-række og så tæt på hinanden som muligt. Stil glassene på en bakke med en lille kant til at opsamle eventuelt spild. Vil du overraske dine gæster med en skål ved midnat? Så se de næste tips!

 
 
 

IMPONÉR DINE GÆSTER OG BYD PÅ HJEMMELAVET IS

Oplev de mange muligheder med en ismaskine. Det kan virke som en sjov investering, men vil uden tvivl blive en stor succes, når først du oplever de mange fordele.

til ismaskiner
 
 
NOD Ismaskine 1,5 liter, hvid

NOD Ismaskine 1,5 liter, hvid

Med NOD Ice Cream Maker kan du nemt og hurtigt lave din helt egen is med forskellige smage og konsistenser. Maskinen har en generøs kapacitet på 1,5 liter, hvilket er nok til flere portioner is!

1.199 kr.    Førpris 1.399 kr.

Bestil
 
 
Wilfa ICMS-C15 ismaskine

Wilfa ICMS-C15 ismaskine

Lav delikat og velsmagende is derhjemme på en nem og hurtig måde. Denne Wilfa ismaskine kan fremstille perfekt is på en time, som smager skønt og lækkert.

1.499 kr.    Førpris 1.549 kr.

Bestil
 
 

Fordele ved en ismaskine

Sammensæt dine egne varianter: Du kan helt selv styre, hvilken smag du vil have og ønsker at afprøve. Man kan nyde sin favorit når end det skal være. Så slipper man også for risikoen for at isbutikken har udsolgt af din favorit.

til guiden
 
 
 

Hohoho! Hver dag frem til juleaften åbner vi en kalenderlåge med en ny superdeal!
Men skynd dig, tilbuddet gælder kun én dag!

 
NOD Håndmixer
 

NOD Håndmixer

Leder du efter en alsidig håndmixer, der imødekommer alle dine bage- og madlavningsbehov? Så er NOD håndmixeren det ideelle valg for dig. Udstyret med fem hastigheder og en turbotilstand, giver den dig fuld kontrol over piskningen - fra luftig flødeskum til skummende marengs og glat dej. Den er både kraftfuld og støjsvag, så du kan nyde at bage uden at forstyrre. Håndmixerens slanke, moderne design passer smukt ind i ethvert køkken, og den er praktisk med en spiralledning, der gør opbevaring enkel. Medfølgende dejkroge er perfekte til æltning af brøddej, pizzadej eller boller. NODs elpisker giver en pålidelig og alsidig oplevelse, der gør bagning til en sand fornøjelse.

199 kr.    Førpris 299 kr.

Bestil
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.