DK · kitchenone.dk

Se dagens tilbud + Bonus kalenderlåge - kun til dig!

Tilbud på pander i kulstofstål - Chefs' Favourite 🍳


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 
 

Benyt lejligheden til at finde julegaver allerede nu med vores Christmas Deals!

til kampagnen
 
 
 

Hver dag frem til juleaften åbner vi en kalenderlåge med en ny superdeal!
Men skynd dig, tilbuddet gælder kun én dag!

 
Lodge Chefs Collection Stegepande i støbejern, 30 cm.
 

Lodge Chefs Collection Stegepande i støbejern, 30 cm.

Denne lækre støbejernspande fra Lodge er både designet og fremstillet i USA, og i kraft af dens materiale er den perfekt til brug på induktionskomfurer og i ovnen. Støbejern er et robust materiale, som kræver lidt længere tid at opvarme end rustfrit stål eller keramik, og med den langsomme opvarmning får du en ensartet varmefordeling og en pande, der til gengæld kan blive utrolig varm.

399 kr.    Førpris 799 kr.

Bestil
 
 
 

BONUS KALENDERLÅGE

Lige nu får du som abonnent 25% rabat på Global Trancherset G-3 + G-13.
Tilbuddet gælder kun I DAG 10/12.

Indtast koden: NYHEDSBREV ved kassen.

shop her
 
 
 

Rabatten vil automatisk blive fratrukket, når du køber kaffemaskinen. Få derudover Nespresso-kaffekapsler til en værdi af 200 kr., når du lægger en Nespresso-kaffebestilling samtidig med at du registrerer din kaffemaskine hos Nespresso. Kaffebestillingen skal overstige minimumsbeløbet på 200 kr. for at tilbuddet kan indløses. Læs mere om dette tilbud på www.nespresso.com/dk/da/kampagner.

til kampagnen
 
 
Nespresso by Sage Vertuo Creatista kapselmaskine, rustfrit stål

Nespresso by Sage Vertuo Creatista kapselmaskine, rustfrit stål

Nespresso by Sage Vertuo Creatista kapselmaskine er perfekt til dig, der hurtigt og nemt vil nyde velsmagende kaffedrikke med perfekt mælkeskum. Vælg mellem en bred vifte af mælkeopskrifter, eller brug dobbeltklik-funktionen til at forkorte bryggeprocessen og hurtigt nyde en god kop kaffe.

4.549 kr.    Førpris 5.199 kr.

Bestil
 
 
Nespresso Vertuo Next kaffemaskine, 0,6 liter, mat sort

Nespresso Vertuo Next kaffemaskine, 0,6 liter, mat sort

Med kapselmaskinen Vertuo Next kan du starte morgenen med en stor kop kaffe, forkæle dig selv med en espresso efter frokost eller nyde godt af en gran lungo om eftermiddagen. Maskinen har et bredt udvalg af forskellige typer kaffe og hele seks kopstørrelser.

799 kr.    Førpris 1.099 kr.

Bestil
 
 

Op til 650 kr
rabat på Vertuo

Rabatten vil automatisk blive fratrukket, når du køber kaffemaskinen. Få derudover Nespresso-kaffekapsler til en værdi af 200 kr., når du lægger en Nespresso-kaffebestilling samtidig med at du registrerer din kaffemaskine hos Nespresso. Kaffebestillingen skal overstige minimumsbeløbet på 200 kr. for at tilbuddet kan indløses.

Læs mere om dette tilbud på www.nespresso.com/dk/da/kampagner.

til nespresso
 
 
 

Jernpanden er din nye bedste ven i køkkenet og har været kokkens favorit i årevis. Den har lang levetid, en fantastisk varmefordeling og en naturlig non-stick belægning. Jernpander er fremstillet af jern og kulstof. Sammenlignet med stegepander er de lettere og reagerer hurtigere på temperaturforskelle. Jern er et ekstremt holdbart og varmeabsorberende materiale.

til kampagnen
 
 
Kockums Jernverk Stegepande kulstofstål, 28 cm.

Kockums Jernverk Stegepande kulstofstål 28 cm

Tilbered en lang række velsmagende retter ved hjælp af den smarte stegepande fra Kockums Jernverk. Panden er fremstillet i Sverige og er af kulstofstål. Ved forbrændingsprocessen anvendes vegetabilsk olie, hvilket også sker i Sverige.

349 kr.    Førpris 449 kr.

Bestil
 
 
Mareld Wok 33 cm, kulstål

Mareld
Wok 33 cm
kulstofstål

Wok i stilrent design fra Mareld. Wokpanden er fremstillet af holdbart kulstål og fungerer på alle varmekilder, inkl. induktion. Mærket Mareld er udviklet og kvalitetssikret i Sverige, fokus ligger på at kombinere skandinavisk design med høj kvalitet.

249 kr.    Førpris 299 kr.

Bestil
 
 

Fordelene ved en jernpande

• Alsidighed - Jernpander holder varmen meget godt og bliver varme hurtigt uden at beskadige materialet. Vær dog forsigtig med ikke at opvarme dem for hurtigt, da stålet kan knække, og der er risiko for, at stegepanden bliver skæv. Den absorberer varme meget hurtigt, så øg varmen gradvist til den ønskede temperatur.

• Naturlig non-stick belægning - At give sin jernpande en naturlig non-stick belægning er hurtigt og nemt. Inden du bruger din jernpande for første gang, skal du brænde den grundigt ind. Derefter forbedres effekten af non-stick overfladen kontinuerligt, jo mere stegepanden bruges. Jo mørkere og mere brugt stegepanden, jo bedre er stege-egenskaberne. En jernpande er derfor et køkkenredskab, der kun bliver bedre med tiden. Se hvordan du brænder din pande i Emilia Nilssons guide ovenfor
læs mere her
 
 
til smeg
 
 
 

Tid til at købe julegaver! At vælge en julegave til en, du holder af, kan nogle gange være en vanskelig opgave. Derfor vil vi her guide dig gennem tips til gaver og hjælpe dig med at vælge den rigtige! Herunder kan du filtrere julegaver efter kategori og få information om leveringer samt gavekort.

KitchenOne ønsker dig en glædelig jul ❤️

se alle julegavetips
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.