DK · kitchenone.dk

Se de MEST POPULÆRE tilbud på BLACK FRIDAY!

Årets største udsalg er i fuld gang


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 

BLACK FRIDAY BESTSELLERS!

BLACK FRIDAY er i fuld gang! Herunder har vi udvalgt nogle af dagens mest populære produkter.

til Black friday
 
 
Ankarsrum AKM 6230 køkkenmaskine blank hvid

Ankarsrum AKM 6230
køkkenmaskine blank hvid

Ny udgave af den legendariske Ankarsrum Assistent røremaskine, som er blevet produceret i Sverige siden 1940. Forbedret motor med 1500 watt, som bl.a. kører mere ensartet, selv ved store belastninger.

3.495 kr.    Førpris 4.995 kr.

Bestil
 
 
KitchenAid Artisan toaster 2-skiver, onyx black

KitchenAid Artisan toaster
2-skiver, onyx black

Denne brødrister har autocensor med varmeholdningsfunktion, der automatisk sænker eller løfter brødet og nænsomt holder det varmt.

1.999 kr.    Førpris 2.500 kr.

Bestil
 
 
NOD Sodavandsmaskine, 3 flasker

NOD Sodavandsmaskine,
3 flasker

Gør din hverdag lidt mere sprudlende med NOD sodavandsmaskinen! Perfekt til dig, der elsker friskt danskvand og sodavand. Denne nemt anvendelige sodavandsmaskine giver dig mulighed for at lave dine egne kulsyreholdige drikkevarer i hjemmet på ingen tid.

399 kr.    Førpris 699 kr.

Bestil
 
 
Smeg Stavblendersæt, hvid

Smeg Stavblendersæt,
hvid

En stavblender fra Smeg er en god hjælper at have i køkkenet. Dette er et komplet sæt med piskeris, hakker, bæger, kartoffelmoser og foodprocessor-tilbehør. Denne stavblender har en motor med en effekt på hele 800 watt, hvilket er med til at sikre, at du problemfrit kan udføre de opgaver, du vil bruge den til.

995 kr.    Førpris 2.395 kr.

Bestil
 
 
Orrefors Carat vase

Orrefors
Carat vase

Denne elegante glasvase fra Orrefors er designet af Lena Bergström ligesom den øvrige Carat-kollektion. Hele kollektionen er skabt med inspiration fra ædelsten og juveler, hvilket kommer til udtryk i det asymmetrisk slebne glas og de mange facetter og detaljer.

1.049 kr.    Førpris 1.299 kr.

Bestil
 
 
Georg Jensen Cobra Lysestagesæt

Georg Jensen Cobra Lysestagesæt

Trip, trap, træsko. Dette sæt fra Georg Jensen COBRA serien er harmonisk og elegant. De tre lysestager kommer i tre forskellige størrelser: en lille, en mellem samt en stor, og kombinationsmulighederne er derfor mange.

799 kr.    Førpris 895 kr.

Bestil
 
 
Garcima Lyonnaise Dyb Stegepande/Sautérpande 20 cm.

Garcima Lyonnaise Dyb
Sautérpande 20 cm.

Garcima har produceret serien 'Lyonnaise', som er kraftige kulstofstålpander, der er kendt i de franske køkkener og restauranter. En fordel ved disse kulstofstålpander i forhold til støbejernspander er, at de vejer knap så meget og derfor er lette at håndtere samt arbejde med i køkkenet.

129 kr.    Førpris 219 kr.

Bestil
 
 
Scanpan CTX Sautérpande, 28 cm.

Scanpan CTX
Sautérpande, 28 cm

CTX-serien er i en klasse for sig, dette ses bl.a. på de kvalitetsmaterialer, der er anvendt til fremstillingen. Kun fantasien sætter begrænsninger for mulighederne med denne Sautérpande i køkkenet. De eksta høje kanter gør den særligt velegnet til saucebaserede retter.

899 kr.    Førpris 1.399 kr.

Bestil
 
 
Kamado Sumo Maxi kulgrill m. tilbehørspakke, sort

Kamado Sumo Maxi kulgrill
m. tilbehørspakke, sort

Vinden er lun, himlen er blå og familien er sulten. Klokken er fire, og du tænder op i din gode, gamle kulgrill. Klokken fem er skyerne grå, og da grillen endelig er varm, har himlen åbnet sine sluser. l.

9.490 kr.    Førpris 10.990 kr.

Bestil
 
 
Hällmark stegeplade 58 cm

Hällmark
stegeplade 58 cm

En god kogeplade fra den svenske producent Hällmark. Fremstillet af stål af høj kvalitet, der tåler kraftig strygning. Med Hällmarks kogeplader kan du lave mad udendørs, selv om vinteren.

449 kr.    Førpris 595 kr.

Bestil
 
 
Global G-538 knivsæt

Global G-538
knivsæt

I dette sæt finder du 3 Global knive. G-2 kokkekniven er den mest populære fra sortimentet, og dette er med god grund, da den er utrolig alsidig. Derudover indeholder sættet GS-5 kniven, der er et must, når der skal hakkes grøntsager.

1.299 kr.    Førpris 1.799 kr.

Bestil
 
 
Zwilling Selvslibende knivblok m. 7 dele

Zwilling Selvslibende knivblok m. 7 dele

Med denne knivblok fra Zwilling, får du ikke bare en knivblok. Du får derudover 6 dele som dagligt anvendes i køkkenet. Udover den smarte selvslibende knivblok medfølger en køkkensaks, en urtekniv, en universalkniv, en kødkniv, en kokkekniv og en brødkniv.

1.099 kr.    Førpris 1.299 kr.

Bestil
 
 
Mareld Champagneglas 16 cl, 4-pak

Mareld Champagneglas
16 cl, 4-pak

Marelds champagneglas er et godt valg for dem, der kan lide at servere mousserende vin på en elegant måde. De har et smukt design, der fanger lyset og skaber en ekstra festlig stemning – flot på bordet til festen, til velkomstdrinks og til dejlige sommeraftener.

159 kr.    Førpris 279 kr.

Bestil
 
 
Mareld Pizzastål 37x33 cm

Mareld Pizzastål
37x33 cm

Vil du kunne bage pizza som en professionel derhjemme? Så skal du satse på et pizzastål fra Mareld. Pizzastålet er en kraftig valset plade, 6 millimeter tyk, som du sætter i ovnen eller på grillen. Pladen giver en jævn og høj varme til din pizza, hvilket giver en sprødere bund og luftigere kant.

259 kr.    Førpris 349 kr.

Bestil
 
 
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.