DK · kitchenone.dk

Shop klogt! Støbejern holder i generationer 🍳

Belysningsuger - lys køkkenet op med de nyeste trends!


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 
 

En godt vedligeholdt støbejernspande eller -gryde holder stort set for evigt. Det er ikke ualmindeligt, at kogegrej af støbejern går i arv i generationer. Det er dermed uden sammenligning det mest økonomiske køb!

til kampagnen
 
 
Carl Victor Støbejernstegepande 28, bøgetræ

Carl Victor Støbejernstegepande 28 cm

Carl Victor støbejernsgryder og -pander kan bruges på alle typer af varmekilder, herunder induktion og åben ild. Varm panden op med madolie/smør eller andet madlavningsfedt til panden er varm og klar. Du skal brune (forsegle) maden i 45 sekunder på hver side, før du sænker varmen for at afslutte tilberedningen - sådan får du en lækker skorpe, mens maden tilberedes ved hjælp af den varme, der allerede er i støbejernet.

499 kr.    Førpris 649 kr.

Bestil
 
 
Mareld Støbejernsgryde 6 liter, mat sort

Mareld Støbejernsgryde
6 liter mat sort

På Mareld støbejernsgryden er hvert element omhyggeligt udformet for at sikre en uovertruffen madlavningsoplevelse. Støbejernsgryden er fremstillet af emaljeret støbejern, hvilket giver en enestående ydeevne og varmefordeling, som er essentielle for at nå kulinarisk perfektion. Emaljeret støbejern er kendt for sin evne til at fordele varme jævnt og effektivt, hvilket betyder, at dine retter tilberedes med præcision hver gang.

649 kr.    Førpris 799 kr.

Bestil
 
 
Ronneby Bruk Støbejerns Stegepande, 28 cm

Ronneby Bruk Støbejerns Stegepande, 28 cm

Ronneby Bruk stegepande med et håndtag lavet i rustfrit stål med silikone til et godt greb. Kan modstå ovnen op til 220 grader, og anvendes på alle typer varmekilder, herunder induktion. Panderne fåes i flere forskellige størrelser. Denne række pander og gryder af solid støbejern er let i vægt og kan bruges af nogen. Produkterne er lavet af samme støbejernssammensætning som traditionelle sandstøbte tungere pander.

359 kr.    Førpris 391 kr.

Bestil
 
 
Carl Victor Støbejerns sauterpande 28 cm, med bøgegreb

Carl Victor Støbejerns sauterpande 28 cm

Sauterpanden i højkvalitets støbejern fra Carl Victor har højere kanter end en normal stegepande. Den har også en naturlig non-stick belægning, der er skabt af det fedt, du ellers bruger til madlavningen og er derfor en meget sundere måde at stege mad på. Samtidig giver den jævne varmefordeling og det tykke varmebehandlede jern en ekstra god smag til alt, hvad du laver. De høje kanter på 6,5 cm gør denne pande ideel til gryderetter.

549 kr.    Førpris 749 kr.

Bestil
 
 

Hvorfor vælge støbejern?

En godt vedligeholdt støbejernspande eller -gryde holder stort set for evigt. Det er ikke ualmindeligt, at kogegrej af støbejern går i arv i generationer. Dette er blot nogle af fordelene ved støbejern:

• God og jævn varmeledning
• Virker på alle varmekilder, inkl. åben ild
• Kan bruges i ovnen (medmindre produktet har træhåndtag)
• Stegeoverflade
• Lang levetid
• Kun naturlige råvarer, derfor helt genanvendelig.
• Tåler alle typer køkkenredskaber, inkl. metal.
• Ved tilberedning i støbejern beriges maden med jern. Når man laver mad i støbejernsgryde, frigives noget af jernet fra gryden til maden. Det bliver en slags naturlig jernberigelse! Det meste jern udvindes under langtidstilberedning, og især hvis der f.eks. tilsættes tomater, vin eller andre syrlige ingredienser.
 
 
 

KUN TIL DIG!

Som abonnent får du 20% på Satake Ame Knife Set. Et eksklusivt knivsæt bestående af to knive: en kinesisk kokkekniv og en bunkerkniv. Disse knive er ideelle til dem, der ønsker professionelle knive, der kan håndtere alle typer madlavning.

Tilbuddet gælder indtil 3/3-24

køb
 
 
 

Lamper kan spille en vigtig rolle i hjemmet. Afhængigt af hvilken stil du er på udkig efter, kan du vælge og skabe din egen lysatmosfære. Vi har kampagne på lamper og andet lys - lys dit køkken op med de nyeste trends!

til kampagnen
 
 
hay
 
 
eva solo
 
 
oyoy
 
 
rosendahl
 
 
department
 
 
house doctor
 
 
 

Forårsvinteren er den femte årstid for nordmanden Emilia Nilsson - en utrolig smuk, solrig og sprød tid. Vinteren har stadig sit kolde greb, men solen varmer hende op. Hun nyder at tilbringe tid på isen med en simpel fiskestang og en kop friskbrygget kaffe eller spise frokost på isen ved ilden og nyde vejret med sine kære. Her finder du tips om produkter, du kan få brug for på fisketuren, og andre lækre opskrifter fra Emilia.

til kampagnen
 
 
 

Foråret er næsten her, og vi er i fuld gang med at forberede os! Vi er nu live med vores PRISFEST med op til 45% rabat på populære produkter til køkken og servering.

Gør et kup blandt over 400 SUPER DEALS!

til prisfesten
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.