DK · kitchenone.dk

SIDSTE CHANCE! 1.000 kr i rabat på Ankarsrum - Specielt til dig!

Tilbud på grydesæt - mere for pengene!


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 
 

SIDSTE CHANCE

Som abonnent får du 1.000 kr. i rabat, når du køber Ankarsrum Assistent Original røremaskine i alle farver. Gælder kun indtil 15/10.

Indtast koden: NYHEDSBREV ved kassen.

din kode: nyhedsbrev
 
 
 

Hurra, hurra, hurra! I år fejrer vi 14 år med køkkenglæde! I hele oktober kan du se frem til unikke rabatkoder i nyhedsbrevet og ikke mindre end 33 fantastiske tilbud fra nogle af vores allerbedste mærker.

Priserne gælder til og med 29/10 eller så længe lager haves!

FØDSELSDAGSTILBUD
 
 
 

Få mere for pengene ved at købe et grydesæt! Lige nu har vi skarpe priser på populære grydesæt fra kendte mærker!

til kampagnen
 
 
Hestan CopperBond grydesæt 10 dele

Hestan CopperBond Grydesæt 10 dele

Det ultimative grydesæt fra Hestan, som er en del af CopperBond-serien. Sættet består en stegepande 22 cm., en stegepande 28 cm., en kasserolle 1,4 liter med låg, en kasserolle 2,8 liter med låg, en sauterpande 3,3 liter med låg og en gryde 5,7 liter med låg. Kogegrejet har et smukt og moderne design i kobber og rustfrit stål. Kernen af kobber leder varmen effektivt.

10.999 kr.    Førpris 12.999 kr.

Bestil
 
 
WMF Mattea Grydesæt 5 dele

WMF Mattea Grydesæt
5 dele

WMFs' Mattea grydesæt er et komplet sæt bestående af fire gryder og en kasserolle. Sættet er fremstillet af høj kvalitet, og er utrolig nem at arbejde med i køkkenet. Det stilfulde, let afrundede design har gjort denne grydeserie til en af vores mest populære.  WMF er førende i at fremstille gryder af høj kvalitet, hvilket også er kommet til udtryk i denne serie.

749 kr.    Førpris 999 kr.

Bestil
 
 
Zwilling Cube grydesæt med 5 gryder & 4 låg

Zwilling Cube Grydesæt
5 gryder & 4 låg

Cube grydesættet fra Zwilling består af fem forskellige gryder, der er fremstillede af mat poleret rustfrit 18/10 stål, som er et yderst holdbart materiale. Gryderne har desuden en 3-lags bund og en ekstra stærk aluminiumskerne, der sikrer jævn varmefordeling, og så virker de på alle varmekilder. Ønsker du at bruge gryderne i ovnen, tåler de ovnvarme op til 200 grader.

879 kr.    Førpris 1.299 kr.

Bestil
 
 
Zwilling Vitality grydesæt 7 dele

Zwilling Vitality Grydesæt
7 dele

Om det er dit første køkken eller du er på jagt efter at udskifte dine gryder, er dette sæt ideelt til enhver anledning. Da grydernes forskellige størrelser er den perfekte sammensætning til både at tilberede en stor middag og hverdagsmaden.Gryderne er designet i et tidsløst og klassisk udtryk som gør, at de passer ind i alle køkkener og med god samvittighed også kan sættes på middagsbordet.

1.399 kr.    Førpris 1.999 kr.

Bestil
 
 
 

At vælge det rigtige vinglas kan være en hel videnskab i sig selv. Smagen af ​​vinen kan ændre sig drastisk mellem forskellige glas. Derfor er det vigtigt virkelig at træffe det rigtige valg - her får du hjælp! Vi giver dig tips om smarte vin-gadgets og tre nye mærker for vinentusiasten at holde øje med!

til kampagnen
 
 
Mareld Champagneglas 16 cl, 8-pak

Mareld Champagneglas 16 cl, 8-pak

Marelds champagneglas er et godt valg for dem, der kan lide at servere mousserende vin på en elegant måde. De har et smukt design, der fanger lyset og skaber en ekstra festlig stemning – flot på bordet til festen, til velkomstdrinks og til dejlige sommeraftener. Glassene rummer 16 cl og er lavet af glas i høj kvalitet, der tåler vask i opvaskemaskine. Perfekte til at nyde champagne, cava, prosecco, crémant eller andre dejlige boblende drikke.

289 kr.    Førpris 349 kr.

Bestil
 
 
Mareld Rødvinsglas 46 cl, 8-pak

Mareld Rødvinsglas 46 cl, 8-pak

Med rødvinsglas fra Mareld får du afbalancerede glas i et stilrent design, der fremhæver alle smage og aromaer i din rødvin – perfekt til dig, der virkelig vil nyde hver mundfuld. Formen på glasset er moderne og harmonisk med en smal stilk og en passende afrundet skål. Det rummer 46 cl, hvilket giver dig masser af plads til at lufte vinen og få aromaerne frem. Glassene er lavet af højkvalitetsglas, der tåler opvaskemaskine. Leveres i sæt af enten fire eller otte glas.

289 kr.    Førpris 349 kr.

Bestil
 
 
Pulltex Duftsæt til rødvine, 12 dele

Pulltex Duftsæt til rødvine 12 dele

Udvid din vinviden med dette rødvinsduftsæt fra Pulltex. Sættet indeholder 12 flasker med aromaer, der ofte findes i rødvine. Ved at dufte til de forskellige noter kan du lære at identificere dem, så du så kan genkende dem i glasset, når du drikker rødvin. Udover de 12 flasker medfølger også et hæfte med forklaringer og beskrivelser af aromaerne, samt deres udvikling over tid.

489 kr.    Førpris 534 kr.

Bestil
 
 
Coravin Timeless Six+ vinkonserveringssystem, sort

Coravin Timeless Six+ Vinkonserveringssystem

Timeless Six+ vinkonserveringssystem med tilbehør fra Coravin gør det muligt at hurtigt og nemt dekantere vin og bibeholde vinens smag i længere tid med hjælp af smart teknologi. Timeless lufter vinen samtidigt med at du hælder den i glasset, hvilket giver samme effekt som hvis du havde luftet vinen i 60-90 minutter. Med andre ord et uundværligt vintilbehør.

2.999 kr.    Førpris 3.999 kr.

Bestil
 
 
 

Lad fantasien få frit løb, og gå på opdagelse i en verden af uhyggelige kager og søde sager, der er perfekte til at fejre årets mest spøgelsesagtige tid. Her byder vi dig på en opskrift på dødningehovedmuffins med chokolade og viser dig de redskaber, du skal bruge for at lave rædselsvækkende bagværk!

til kampagnen
 
 
 

Eva Solo består af eksklusivt design til dagligdagsredskaber til boligen. Der er enkelthed, markante linjer og en høj brugsværdi er nøgleordene som Eva Solo selv bruger om produkterne. Eva Solo blev grundlagt for over hundrede år siden. I dag ledes og ejes virksomheden af den fjerde generation efter stifteren, Jan Engelbrecht.

til eva solo
 
 
Eva Solo Emendo bordlampe, emerald

Eva Solo Emendo
Bordlampe
Emerald

Emendo bordlampen fra Eva Solo har et moderne, minimalistisk look, der passer perfekt ind i det moderne skandinaviske hjem. Lampen har en indbygget trådløs oplader, så opladningen altid er lige ved hånden. Et godt valg til natbordet, arbejdsværelset, børneværelset og meget mere. Lampen er dæmpbar med tre forskellige lysstyrkeniveauer, og du styrer den nemt via touch funktionen på stangen. Strømforsyning medfølger.

1.999 kr.

Bestil
 
 
Eva Solo Nordic Kitchen bestiksæt 16 dele, rustfrit stål

Eva Solo Nordic Kitchen bestiksæt 16 dele, rustfrit stål

Sæt prikken over i'et på borddækningen med Nordic Kitchen bestiksættet fra Eva Solo. Bestikket har et tidløst design i mat rustfrit stål med rene linjer, der komplementerer de øvrige dele i Nordic Kitchen serien. De robuste håndtag ligger godt i hånden, og knivene i sættet er lavet af knivstål i høj kvalitet, som garanterer både lang skarphed og holdbarhed. Smukt på bordet både til hverdag og fest. Tåler opvaskemaskine.

499 kr. 

Bestil
 
 
Eva Solo Nordic Kitchen lav salatskål 28 cm, sort

Eva Solo Nordic Kitchen lav salatskål 28 cm, sort

Nordic Kitchen salatskålen fra Eva Solo gør enhver anretning smuk og indbydende. Skålen er lavet af slidstærkt sort stentøj, der tåler hverdagens udfordringer og både opvaskemaskine, ovn, mikroovn og fryser. Fin at have stående på køkkenbordet som en dekorativ frugt- eller opbevaringsskål og også fin at kombinere med andre dele af Nordic Kitchen-serien. Kan stables for at spare plads i skabene. Fås i to størrelser, med en diameter på 25 eller 30 centimeter.

200 kr.

Bestil
 
 
Eva Trio Legio Nova Magnum vinglas 90 cl, 6 stk.

Eva Trio Legio Nova Magnum vinglas 90 cl, 6 stk.

De elegante magnumglas i serien Legio Nova fra Eva Trio giver dig alle de kvaliteter, som et vinglas skal have: den strålende glans, den smukke klang og den klingende lyd, når der skåles. Glassene har også et design, der fremhæver vinens visuelle karakter, og en form, der frigør de vidunderlige aromaer og lader vinen komme til sin ret. Den store luftningsflade fremhæver vinens bouquet og er designet til at nyde komplekse og veludviklede vine, der har brug for mere luftning for at åbne sig op.

500 kr. 

Bestil
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.