DK · kitchenone.dk

SIDSTE CHANCE! December Deals slutter i aften!

Vi samler ÅRETS højdepunkter


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 
 

SIDSTE CHANCE!

Slå til under vores store December Deals udsalg, hvor vi sætter priserne ned på masser af spændende produkter! Udsalget slutter i aften! Så vær hurtig - dit yndlingsprodukt kan blive udsolgt!

til december deals
 
 
 

Nu hvor året går på hæld, ser vi tilbage på årets begivenheder og uddeler priser til nogle af vores yndlingsprodukter, der har gjort sig bemærket i det forgangne år!

til kampagnen
 
 

Årets stjerneskud: Tormek knivsliber

Den utroligt populære Tormek knivsliber vinder i kategorien "Årets stjerneskud". Med sit smarte design og funktionalitet bliver ingen knivsliberentusiast skuffet!

 
 

Årets trendprodukt: Olivenslebet kniv

En olivenslebet kniv er et praktisk redskab, som er blevet en stadig mere populær hverdagskniv på knivlisten. Olivenslibning betyder at der er en lille fordybning i knivbladet, som gør, at råvaren ikke klæber så let til kniven, når man skærer. Derfor synes vi, at den olivenslebne kniv får æren af at være "Årets trendprodukt".

 
 
 

ÅRETS FARVE: ROSA!

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at den lyserøde farve har været i vælten i løbet af året, det er måske blevet ekstra tydeligt efter en bestemt film udkom ;) I løbet af året kom der flere produktnyheder fra store mærker i farver som Hibiscus og Coral Crush. Vinderen i kategorien "Årets farve" i år er selvfølgelig pink!

 
 

Årets must-have:
NOD Airfryer

Airfryeren har trendet meget på de sociale medier i år og er blevet en rigtig hverdagshelt i mange af vores hjem. En rigtig favorit, som er steget til tops på listerne, er NOD Airfryer – og derfor vinder den "Årets Must-have".

 
 

Årets raket: Marelds slibesten

De farverige slibesten fra Mareld er en ægte favorit blandt både jer kunder og os medarbejdere! Med forskellige kornstørrelser og smarte sæt til at komme i gang med knivsliberne vinder de "Årets raket".

 
 
https://www.kitchenone.dk/produkt/kay-bojesen-reworked-anniversary-abe-medium-11-x-29-x-28-cm/
 

KAY BOJESEN REWORKED

Kay Bojesens aber er ægte designklassikere! Reworked Anniversary aben er en specialudgave, der er skabt for at fejre, hvordan Bojesen skar de første smilende linjer i træ for over 70 år siden. Reworked Anniversary aben er ikke kun en hyldest, men også et statement. Den er nemlig lavet af genbrugstræ i høj kvalitet – en stilfuld måde at give træ nyt liv på. Det er derfor, vi synes, den fortjener prisen for "Årets bæredygtighedsinitiativ".

 
 
 
Ooni Koda gas pizzaovn

Ooni Koda gas pizzaovn

Den klassiske pizzatradition fra Napoli er kendt for sine velsmagende og enkle pizzaer, som bages i en brandvarm stenovn på nul komma fem. Nok er Ooni fra Skotland og ret langt fra Napoli, men skal man tro de stolte skotter og medier såsom BBC og The Independent, så kan du lave mindst ligeså gode pizzaer i din nye gas-pizzaovn. Koda-ovnen har plads til pizzaer på op til 30 cm. i diameter.

2.469 kr.

Bestil
 
 
Essentials Pizzakit

Essentials Pizzakit

Lav hjemmelavet pizza med en sprød skorpe? Det vil sættet her helt sikkert hjælpe dig med. Dette sæt indeholder en pizzasten og en pizzaspade, der gør det nemt at håndtere pizzaen uden at brænde dig selv. Stenen er rund og har en diameter på 36 cm og kan også bruges både i ovnen og på grillen. Kan tåle temperaturer op til 800 grader. Pizzaspaden er lavet af aluminium og har et træhåndtag.

199 kr.    Førpris 299 kr.

Bestil
 
 
Mareld Pizzastål 37x33 cm

Mareld Pizzastål 37x33 cm

Vil du kunne bage pizza som en professionel derhjemme? Så skal du satse på et pizzastål fra Mareld. Pizzastålet er en kraftig valset plade, 6 millimeter tyk, som du sætter i ovnen eller på grillen. Pladen giver en jævn og høj varme til din pizza, hvilket giver en sprødere bund og luftigere kant.

349 kr.

Bestil
 
 
Morsø Pizza- og Urteskærer

Morsø Pizza- og Urteskærer

Denne elegante pizza- og urteskære fra Morsø er særdeles velegnet til at hakke, skære og snitte urter eller skære pizza ud. Kniven har et enkelt design og er nem at betjene, da den ved et tryk på det afrundede skaft let kan skære gennem de fleste madvarer med sit skarpe blad. Skaftet er fremstillet af flot olieret egetræ og bladet er af rustfrit stål.

236 kr. 

Bestil
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.