DK · kitchenone.dk

SINGLES' DAYS - Op til 55% rabat

Fantastisk tilbud på KitchenAid - Spar 2.628 kr!


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 
 

Gør en god handel under Singles' Days! Gælder t.o.m. den 12. november eller så længe lageret haves!

til kampagnen
 
 
 

MEST POPULÆRE PRODUKTER:

 
Thermapen ETI Classic Termometer Hvid

Thermapen ETI Classic Termometer Hvid

Det klassiske ETI Classic Termometer fra britiske Thermapen er et af de bedste på markedet, da den er hurtig, præcis og brugt af kokke og grillentusiaster verden over. På maks. 3 sekunder har termometeret læst temperaturen på den givende madvare.

499 kr.    Førpris 599 kr.

Bestil
 
 
Microplane Premium Classic fint rivejern, sort

Microplane Premium Classic fint rivejern

Det fine rivejern fra Microplane er en del af Premium Classic-serien. Zesteren har barberbladsskarpe skær, der ikke sådan blive sløve. Samtidig skærer de i stedet for at flå, som mange andre rivejern gør. Når der skæres bliver der bevaret mere smag og aroma i dine råvarer.

179 kr.    Førpris 199 kr.

Bestil
 
 
Princess Airfryer-ovn

Princess
Airfryer-ovn

Hvis du er vild med grillkylling, pommes frites og andre syndige retter, men samtidig har lyst til at slippe for friturens olie, så er en airfryer noget for dig. Og hvis en airfryer er noget for dig, så er denne airfryer-ovn fra Princess det med sikkerhed også. Ovnen er designet med et touch-display, der giver dig adgang til 10 automatiske programmer og et væld af indstillinger.

779 kr.    Førpris 899 kr.

Bestil
 
 
Scanpan Fusion 5 Stegepande 28 cm.

Scanpan Fusion 5 Stegepande 28 cm

Fusion 5 stegepande fra Scanpan er af topkvalitet med lave buede sider. Siderne gør det nemt for dig at tilberede din mad. Panden har mange fine detaljer i sit danske design. Den har f. eks. Ingen vinklede kanter, hvor madrester mm kan sætte sig fast, og så er kanten designet så den ikke drypper når du hælder af den. Unik aluminiumskerne i hele produktet (hurtig og god varmefordeling).

599 kr.    Førpris 849 kr.

Bestil
 
 
Denby Halo Pastatallerkensæt 4 stk

Denby Halo Pastatallerkensæt 4 stk

Servér skønne pastaretter i disse smukke Halo pastatallerkner fra Denby. Tallerknernes dybe form gør dem ideelle til at servere pasta i. Ofte serveres pasta med en sauce, hvilket gør det nødvendigt at servere pastaretten i en dybere tallerken for at kunne få hele smagsoplevelsen med.

579 kr.    Førpris 1.009 kr.

Bestil
 
 
Riedel Highball-glas fra Drink Specific, 2 stk.

Riedel Highball-glas fra Drink Specific, 2 stk

Riedels Drink Specific-serie er den første glasserie i verden, som er skabt til specifikke cocktails. Med sit unikke design er Highball-glasset perfekt til drinks som tom collins, gin og tonic eller andre cocktails, som ofte serveres i høje glas. Glassets åbning er designet til at være let at drikke af.

249 kr.    Førpris 279 kr.

Bestil
 
 
 

FANTASTISK TILBUD PÅ KITCHENAID!

Køb KitchenAid Artisan køkkenassistent 5KSM70SHX og få ismaskinen (værdi 1.399 kr.) og en bagebog (værdi 229 kr.) med i købet. Og ikke nok med det! Du får også 1.000 kr. i rabat på køkkenmaskinen. Modellen fås i 10 flotte farver, og tilbuddet gælder dem alle. Så nu er spørgsmålet bare, hvilken er din favorit?

til kampagnen
 
 

En rigtig fin julegave til personen, der elsker at bage! Pakken indeholder alt man skal bruge – KitchenAid røremaskine med tilbehør, bagebog og KitchenAids ismaskine.

 

Skøn bagebog til brød og kagedej. Alt du behøver for at lykkes – tips, fremgangsmåde og hvilket KitchenAid tilbehør du skal bruge.

 
KitchenAid Artisan 5KSM70SHXE køkkenmaskine 6,6 liter + 5KSMICM Ice Cream Maker, black matte

KitchenAid Artisan 5KSM70SHXE køkkenmaskine 6,6 liter + 5KSMICM Ice Cream Maker, black matte

6.500 kr.    Førpris 9.249 kr.

Bestil
 
 
KitchenAid Artisan 5KSM70SHXE køkkenmaskine 6,6 liter + 5KSMICM Ice Cream Maker, candy apple

KitchenAid Artisan 5KSM70SHXE køkkenmaskine 6,6 liter + 5KSMICM Ice Cream Maker, candy apple

6.500 kr.    Førpris 9.249 kr.

Bestil
 
 
 

EN GYLDEN NYHED FRA ORREFORS

Du genkender sikkert den blå Intermezzo dråbe. Den, der giver Orrefors' klassiske glasserie sit karakteristiske look. Nu, 40 år efter at samarbejdet med designeren Erika Lagerbielke begyndte, bliver Intermezzo relanceret.

Den intense blå dråbe bliver nyfortolket i anledning af Orrefors' 125 års jubilæum. Det nye design i ædelmetallet guld vil gå over i historiebøgerne. Ja, for hvilken anden farve kan bære et så imponerende jubilæum? Det har dog ikke været en nem vej, det har krævet en masse hårdt arbejde og tid at få den helt rigtige gyldne tone i glasset. Men hvis der er noget, glaspusterne i Småland kan, så er det håndværk. Vi har set det før, og vi ser det igen i de store Intermezzo glas i guld. En diskret luksus at stille på køkkenbordet, når man skal nyde en middag med gode venner.

til orrefors
 
 
Orrefors Intermezzo Aroma vinglas 62 cl, guld

Orrefors Intermezzo Aroma vinglas 62 cl, guld

Aroma vinglassene er en del af Intermezzo serien, som er en af Orrefors' klassikere. I mange år har det været et mål for Orrefors' håndværkere og designer Erika Lagerbielke at kunne fylde glassets karakteristiske boble med guldpigment, og nu er det endelig lykkedes – en mat gylden dråbe, integreret i det krystalklare glas.

999 kr.

Bestil
 
 
Orrefors Intermezzo Balance vinglas 44 cl, guld

Orrefors Intermezzo Balance vinglas 44 cl, guld

Intermezzo Balance vinglasset er perfekt at stille frem, når du vil tilføje lidt gylden glans til middagen med de nærmeste. Det rummer 44 cl og er velegnet til alle typer vin, herunder rød-, hvid- og rosévin. Vinens aroma og smag forstærkes af glassets tulipanform, og det smukke design med gulddetaljer gør det en sand fryd for øjet.

1.099 kr. 

Bestil
 
 
Orrefors Intermezzo karaffel 112 cl, guld

Orrefors Intermezzo karaffel 112 cl, guld

Intermezzo karaflen fra Orrefors tilføjer et luksuriøst strejf af guld til bordet. Den har en kapacitet på 112 cl og er velegnet til både vin og vand, så du kan bruge den ved mange forskellige lejligheder. At integrere guldpigment i den klassiske boble i Intermezzo serien har længe været et mål for både Orrefors' håndværkere og seriens designer Erika Lagerbielke. Nu er den her endelig – en mat gylden dråbe i det smukke krystalklare glas. Mundblæst i Sverige af dygtige glaspustere.

1.027 kr.

Bestil
 
 
Orrefors Intermezzo martiniglas 25 cl 2-pak, guld

Orrefors Intermezzo martiniglas 25 cl 2-pak, guld

Intermezzo martiniglasset fra Orrefors har et design, der passer som fod i hose til klassiske cocktails som dry martinis og cosmopolitans. Det rummer 25 cl, er fremstillet i Sverige af dygtige glaspustere og tåler opvaskemaskine. At integrere guldpigment i den klassiske Intermezzo serie har længe været et mål for Orrefors' håndværkere og seriens designer Erika Lagerbielke. Nu er det her endelig – en mat guldskinnende dråbe, indlejret i det smukke krystalklare glas.

999 kr. 

Bestil
 
 
 

Tid til at købe julegaver! At vælge en julegave til en, du holder af, kan nogle gange være en vanskelig opgave. Derfor vil vi her guide dig gennem tips til gaver og hjælpe dig med at vælge den rigtige! Herunder kan du filtrere julegaver efter kategori og få information om leveringer samt gavekort.

KitchenOne ønsker dig en glædelig jul

SE alle julegavetips
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.