DK · kitchenone.dk

Sjekk ut alle merketilbud - Op til 70%

NYE TILBUD FRIGIVET!


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 

Endelig er årets største udsalg her - Black Week! Udforsk alle vores kanontilbud eller tjek vores fantastiske mærkevaretilbud - gælder kun så længe lager haves eller indtil kampagnen slutter!

til Black week
 
 

SJEKK UT ALLE MERKETILBUD

Bla gjennom våre utvalgte merketilbud nedenfor!

 
 
 
 
 
 
Zwilling Vitality grydesæt 7 dele
 

Zwilling Vitality grydesæt 7 dele

Om det er dit første køkken eller du er på jagt efter at udskifte dine gryder, er dette sæt ideelt til enhver anledning. Da grydernes forskellige størrelser er den perfekte sammensætning til både at tilberede en stor middag og hverdagsmaden.

899 kr.    Førpris 1.999 kr.

Bestil
 
 
Zwilling TrueFlow grydesæt, 9 dele

Zwilling TrueFlow
grydesæt, 9 dele

Det perfekte sæt fra Zwilling til dig, der ønsker at udskifte dine gamle, slidte gryder ud med nye, som med garanti vil holde i mange år. TrueFlow grydesættet er ideelt til hverdagens madlavning, da det er fremstillet af 18/10 rustfrit stål af høj kvalitet, hvilket er hygiejnisk og holdbart.

1.049 kr.    Førpris 1.499 kr.

Bestil
 
 
Zwilling Simplify grydesæt 5-dele + 4 låg

Zwilling Simplify
grydesæt 5-dele + 4 låg

Praktisk sæt med gryder fra Zwilling, der både har et imponerende design samt er meget praktisk takket være flere smarte funktioner. Hvert låg har en indbygget si, så du nemt kan hælde vandet fra de kogte kartofler eller pastaen. Lågene er desuden markeret med et lille X, der angiver den optimale placering af låget, så dampen ikke slipper ud.

1.299 kr.    Førpris 2.599 kr.

Bestil
 
 
Hestan CopperBond grydesæt 10 dele
 

Hestan CopperBond grydesæt 10 dele

Det ultimative grydesæt fra Hestan, som er en del af CopperBond-serien. Sættet består en stegepande 22 cm., en stegepande 28 cm., en kasserolle 1,4 liter med låg, en kasserolle 2,8 liter med låg, en sauterpande 3,3 liter med låg og en gryde 5,7 liter med låg.

9.999 kr.    Førpris 12.999 kr.

Bestil
 
 
Georg Jensen Cobra Gulvstage, Stor

Georg Jensen Cobra Gulvstage, Stor

Denne gulvstage fra Georg Jensen COBRA serien er synonym med elegance. Formsproget er dynamisk og levende, og stagen skaber derfor masser af hygge og bevægelse i hjemmet - nærmest som en pejs.

1.600 kr.

Bestil
 
 
Georg Jensen CC 1993/2023 stjerne, guld

Georg Jensen CC 1993/2023 stjerne, guld

Skab en fortryllende atmosfære i dit hjem denne jul med Georg Jensens eksklusive julestjerne. Du får en smuk guldfarvet stjernedekoration, der vil være en smuk tilføjelse til dit juletræ eller andre steder, der trænger til lidt ekstra glans. Stjernen er lavet i messing, hvilket giver den en solid kvalitet og en flot glød.

299 kr.    Førpris 340 kr.

Bestil
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.