DK · kitchenone.dk

Skarpe tilbud på skarpe knive - op til 30%

15% på udvalgte SMEG produkter


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 
 

Med en god kokkekniv kommer man langt. Men hvis du vil tackle alle køkkenets udfordringer med finesse, anbefaler vi et sæt med mindst en kokkekniv, en urtekniv, en brødkniv og en grøntsagskniv. Lige nu har vi gode tilbud på knive - få op til 30% rabat!

til kampagnen
 
 
Miyabi 6000 MCT Santoku

Miyabi 6000 MCT
Santoku

Mærk forskellen ved at arbejde med santokukniv med en enorm hårdhed og skarphed, når du skal skære kød, fisk eller grøntsager med præcision. Santokukniven er den japanske allround-kniv, der er fantastisk til at skære, hakke og snitte fisk, kød og grønt.

1.399 kr.    Førpris 1.499 kr.

Bestil
 
 
Wüsthof Classic Ikon kokkekniv sort 20 cm.

Wüsthof Classic Ikon kokkekniv sort 20 cm

Classic Ikon kokkekniven er som skabt til dig, der holder af at lave mad, og som ønsker en skarp kniv, der kan klare en lang række skæreopgaver. Den lækre kniv fra Wüsthof er specialhærdet rustfrit stål, hvilket sikrer skarphed og ultimativ udholdenhed.

1.095 kr.    Førpris 1.209 kr.

Bestil
 
 
Global SAI kokkekniv

Global SAI
kokkekniv 19 cm

Global SAI kokkekniven er en eksklusiv, brugervenlig og stilfuld kniv, der er kendt fra det populære MasterChef køkken. Standarden er professionel, og dette mærkes fra første berøring.

849 kr.    Førpris 999 kr.

Bestil
 
 
Kai Shun Classic DM-0716 Urtekniv 10,5 cm.

Kai Shun Classic DM-0716 Urtekniv 10,5 cm

De japanske knive Kai Shun er kendetegnet ved deres unikke mønster i stålet. Denne urtekniv tilhører Classic-serien, som har et skæfte, der er udarbejdet af sortbejdset birketræ, som giver et yderst behageligt og godt greb.

899 kr.    Førpris 949 kr.

Bestil
 
 
 

Smeg har en omfattende viden og en dyb passion for design og kunst. De forstår, at når disse to kombineres på den rigtige måde, skabes der smukke og tidløse produkter.

til smeg
 
 
Smeg Tritan Renew blender 1,5 liter, hvid

Smeg Tritan Renew blender 1,5 liter, hvid

Brug koden 15SMEG ved
checkout for 15% rabat på prisen nedenfor.

2.295 kr.

Bestil
 
 
Smeg TSF01BLEU Brødrister sort

Smeg TSF01BLEU
Brødrister sort

Brug koden 15SMEG ved
checkout for 15% rabat på prisen nedenfor.

1.495 kr. 

Bestil
 
 
Smeg MFF01 Mælkeskummer sort

Smeg MFF01 Mælkeskummer sort

Brug koden 15SMEG ved
checkout for 15% rabat på prisen nedenfor.

1.695 kr.

Bestil
 
 
Smeg Stavblender HBF02WHEU

Smeg Stavblender HBF02WHEU

Brug koden 15SMEG ved
checkout for 15% rabat på prisen nedenfor.

1.400 kr. 

Bestil
 
 
 

Med en espressomaskine kan du skræddersy din kaffe til dine smagsløg. Du behøver ikke at brygge en stor mængde, der enten er for stærk eller for svag. Hvis du er kaffeelsker, vil du gøre dig selv en stor tjeneste ved at investere i en espressomaskine.

til kampagnen
 
 
Smeg ECF02 Espressomaskine, sort

Smeg ECF02 Espressomaskine
sort

En espressomaskine, der giver dig caféfornemmelse derhjemme. Lige netop sådan er Smegs espressomaskine, hvor du kan lave kaffe og mælkebaserede drikke ved at trykke på en knap.

3.495 kr.

Bestil
 
 
KitchenAid Artisan 5KES6503 espressomaskine, onyx black

KitchenAid Artisan 5KES6503 espressomaskine, onyx black

Artisan espressomaskinen fra KitchenAid har et slankt og stilrent design, som du nemt kan placere på køkkenbordet. Men den er ikke kun rigtig elegant i køkkenet - den brygger også god kaffe.

2.999 kr.    Førpris 3.600 kr.

Bestil
 
 
Sage SES990 The Oracle Touch espressomaskine, stål

Sage SES990 The Oracle Touch espressomaskine, stål

Få din egen, personlige barista med hjem i køkkenet. The Oracle Touch espressomaskinen fra Sage laver perfekt kaffe tilpasset dine præferencer hver gang. Vælg din yndlingskaffe på touch-displayet med dine præferencer og gem netop din yndlingskaffe under navn og ikon, som du selv vælger.

13.990 kr.    Førpris 19.990 kr.

Bestil
 
 
DeLonghi ECAM370.95.S espressomaskine

DeLonghi ECAM370.95.S espressomaskine

Denne fuldautomatiske kaffemaskine fra Delonghi sikrer dig friskkværnet kaffe hver morgen. Den indbyggede kaffekværn samt aromakontrollen giver dig den bedst mulige smagsoplevelse hver gang. ECAM370.95.S opretholder den optimale temperatur og giver dig den perfekte mængde mælkeskum.

5.499 kr.    Førpris 5.749 kr.

Bestil
 
 
Gaggia Classic EVO PRO espressomaskine

Gaggia Classic
EVO PRO
espressomaskine

Gaggia Classic Evo Pro-espressomaskinen er en opgraderet udgave af den ikoniske Gaggia Classic, som blev introduceret på markedet tilbage i 1991. Du får her en stilfuld halvautomatisk espressomaskine med et gennemprøvet design, udviklet med øje for detaljer. Den har en solid kombination af tradition, erfaring og innovation, men nu med endnu bedre ydeevne og materialer. Gaggio Evo Pro er udstyret med en trevejsventil, som sænker trykket i filterholderen, når du har brygget espressoshottet.

3.199 kr.    Førpris 3.999 kr.

Bestil
 
 
La Pavoni Botticelli Botticelli Evoluzione Pid Espressomaskine LPSGEV02NO

La Pavoni Botticelli Botticelli Evoluzione Pid Espressomaskine

Elegant og effektiv espressomaskine, som derudover også er brugervenlig. Du kan med denne maskine lave den perfekte espresso rig på smag og aroma. La Pavoni LPSGEG03NO espressomaskinen sikrer dig en lækker kop kaffe hver gang.  Den er udstyret med en aftagelig vandbeholder på 3 liter, og den brygger din kaffe med et pumpetryk på 20 bar, hvilket ofte anses for at være det ideelle tryk til at brygge espresso. Foran på maskinen sidder desuden et indbygget barometer, så du kan kontrollere trykket under brygningen.

16.795 kr.    Førpris 20.995 kr.

Bestil
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.