DK · kitchenone.dk

Slå til i vores store mærkevareudsalg!

Kampagnepriser på design til køkkenet!


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 
 

Shop vores store mærkevareudsalg fyldt med fantastiske produkter fra kendte mærker!

til kampagnen
 
 
Shop her
 
 
shop her
 
 
shop her
 
 
shop her
 
shop her
 
 
shop her
 
shop her
 
 
shop her
 
 
 

Endelig indretningsuger! Opgrader dit køkken med elegante ure, store vaser og trendy opbevaringsløsninger. I løbet af vores indretningsuger håber vi, at du finder det, du skal bruge for at skabe dit drømmekøkken.

til kampagnen
 
 
HAY Arcs Trolley High vogn, auburn red

HAY Arcs Trolley High vogn, auburn red

Arcs Trolley High fra danske HAY er en praktisk og dekorativ trolleyvogn, der gør opbevaring både stilfuld og nem. Et lille, funktionelt og alsidigt møbel med et gennemtænkt design, der kommer til sin ret mange steder i hjemmet, for eksempel som serveringsvogn, sidebord, natbord eller til stilfuld ekstra hyldeplads i køkkenet. Trolleyen er designet af den belgiske designduo Muller Van Severen, som har brugt en kombination af industriel teknologi og poetiske linjer til at give den et karakteristisk og skulpturelt look.

1.719 kr.    Førpris 2.469 kr.

Bestil
 
 
Andersen Furniture A-Wall vægur

Andersen Furniture A-Wall vægur

Pryd hjemmet med det smukkeste vægur fra Andersen Furniture, som er fremstillet af egetræ. A-Wall uret er udstyret med visere og detaljer, såsom metalringen, af elegant messing. Kombinationen af messing og eg skaber en moderne elegance, der med garanti vil pynte i det skandinaviske hjem. Det betyder, at foruden at kunne holde øje med tiden, vil uret også fungere optimalt som en form for dekoration på væggen, hvad end det er i stuen, i køkkenet, på kontoret eller lignende. Væguret har simple og grafiske detaljer.

729 kr.    Førpris 765 kr.

Bestil
 
 
Cooee Design Gry Wide vase, 24 cm, clear

Cooee Design Gry Wide vase, 24 cm, clear

Smuk vase fra serien Gry fra svenske Cooee Design. Vasen er fremstillet af mundblæst glas, og derfor er hvert eksemplar unik. Serien indeholder tre forskellige vaser og en fyrfadsstage. Samtlige dele fås i tre forskellige farver.

1.049 kr.    Førpris 1.117 kr.

Bestil
 
 
Andersen Furniture A-Shelf medium hylde, dark wood

Andersen Furniture A-Shelf medium hylde, dark wood

Giv dit hjem et moderne twist med A-Shelf, en nyfortolkning af den berømte Amagerhylde. A-Shelf er alsidig og kan monteres på væggen i forskellige retninger, hvilket kan stimulere din kreativitet og bringer innovative ideer ind i dit hjem.

799 kr.    Førpris 872 kr.

Bestil
 
 
HAY Wall Clock, grøn, Ø26,5

HAY Wall Clock
Grøn Ø26,5

Den britiske designer Jasper Morrison designede oprindeligt Wall Clock i 2008. Nu er det ikoniske vægur tilbage i udvalgte farver, der komplementerer HAY-universet.

549 kr.    Førpris 595 kr.

Bestil
 
 
Georg Jensen Cobra Gulvstage, Lille

Georg Jensen Cobra Gulvstage, Lille

COBRA gulvstagen fra Georg Jensen skaber et dynamisk og levende udtryk i hjemmet - næsten som en pejs. Lysestagen er udført i blankpoleret, rustfrit stål, og formsproget er dramatisk og kurvet.

1.199 kr.    Førpris 1.299 kr.

Bestil
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.