DK · kitchenone.dk

Slå til nu! Op til 55% rabat

Kampagnepriser på espressomaskiner ☕


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 
 

Benyt lejligheden til at shoppe dine favoritter, og start det nye år med et brag!

til kampagnen
 
 
 

Med en espressomaskine kan du skræddersy din kaffe til dine smagsløg. Du behøver ikke at brygge en stor mængde, der enten er for stærk eller for tynd. Hvis du er kaffeelsker, gør du dig selv en stor tjeneste ved at investere i en espressomaskine.

til espressomaskiner
 
 
Sage SES990 The Oracle Touch espressomaskine, stål

Sage SES990 The Oracle Touch espressomaskine, stål

Få din egen, personlige barista med hjem i køkkenet. The Oracle Touch espressomaskinen fra Sage laver perfekt kaffe tilpasset dine præferencer hver gang. Vælg din yndlingskaffe på touch-displayet med dine præferencer og gem netop din yndlingskaffe under navn og ikon, som du selv vælger.

12.990 kr.    Førpris 19.990 kr.

Bestil
 
 
Sage BES980 The Oracle espressomaskine, sølv

Sage BES980 The Oracle espressomaskine, sølv

Normalt skal du vælge mellem en manuel eller automatisk espressomaskine. Men nu har Sage lavet verdens første automatiske manuelle espressomaskine, som giver dig perfekt kaffe, som var den tilberedt på din yndlingscafé. Sage The Oracle både kværner, doserer og stamper automatisk.

10.990 kr.    Førpris 15.999 kr.

Bestil
 
 
KitchenAid Artisan 5KES6503 espressomaskine, medallion silver

KitchenAid Artisan 5KES6503 Espressomaskine
medallion silver

Artisan espressomaskinen fra KitchenAid har et slankt og stilrent design, som du nemt kan placere på køkkenbordet. Men den er ikke kun rigtig elegant i køkkenet - den giver dig også lækker kaffe.

3.349 kr.    Førpris 3.600 kr.

Bestil
 
 
Smeg ECF02 Espressomaskine, creme

Smeg ECF02 Espressomaskine
creme

En espressomaskine, der giver dig caféfornemmelse derhjemme. Lige netop sådan er Smegs espressomaskine, hvor du kan lave kaffe og mælkebaserede drikke ved at trykke på en knap.

3.145 kr.    Førpris 3.495 kr.

Bestil
 
 
 

Invester i en god krydderikværn, så du altid har friskkværnede krydderier klar.

til kampagnen
 
 
Peugeot Paris Duo salt- og peberkværn 18 cm, sort

Peugeot Paris Duo salt- og peberkværn 18 cm, sort

449 kr.    Førpris 499 kr.

Bestil
 
 
Zassenhaus Hamburg Salt/Peberkværn 18 cm.

Zassenhaus Hamburg Salt/Peberkværn 18 cm.

649 kr.    Førpris 799 kr.

Bestil
 
 
 

Grillning omfatter mere end bare at tilberede maden på en rist. Det handler mindst lige så meget om at skabe smage, som ellers er vældig svære at skabe - herunder f.eks. røgsmag. Ægte røgsmag kan man ikke fuske sig til gennem krydderier f.eks. Der findes flere forskellige metoder til at ryge maden derhjemme. Hos KitchenOne finder du et bredt udvalg af redskaber, der kan hjælpe dig til dette. Det smager f.eks. fantastisk med en hjemmerøget fisk.

til rygeovne
 
 
Muurikka Pro Elrygeovn 1100 watt

Muurikka Pro Elrygeovn 1100 watt

Den elektriske rygeovn fra Muurikka kommer nu i en nyere og mere alsidig pro-version. Rygeovnen er let at bruge og er hurtig klar, så du kan ryge fødevarer med det samme ved hjælp af træpiller, eller du kan bruge rygeovnen som en normal grill uden træpiller.

999 kr.    Førpris 1.590 kr.

Bestil
 
 
Mustang Koldrøgsgenerator, rustfrit stål

Mustang Koldrøgsgenerator, rustfrit stål

Med en koldrøgsgenerator fra Mustang har koldrøgning aldrig været nemmere. Apparatet er velegnet til at give en røget smag til alt fra kød og fisk til ost – perfekt til at tilføje en ekstra dimension af smag til dine retter. En genopfyldning rækker til cirka 10-12 timers røgproduktion.

249 kr. 

Bestil
 
 
 
til eva solo
 
 
Eva Solo Emendo bordlampe, black

Eva Solo Emendo bordlampe, black

Emendo bordlampen fra Eva Solo har et moderne, minimalistisk look, der passer perfekt ind i det moderne skandinaviske hjem. Lampen har en indbygget trådløs oplader, så opladningen altid er lige ved hånden. Et godt valg til natbordet, arbejdsværelset, børneværelset og meget mere. Lampen er dæmpbar med tre forskellige lysstyrkeniveauer, og du styrer den nemt via touch funktionen på stangen. Strømforsyning medfølger.

1.549 kr.    Førpris 1.695 kr.

Bestil
 
 
Eva Solo Emendo LED batterilampe, cloud

Eva Solo Emendo LED batterilampe, cloud

Batterilampen Emendo fra Eva Solo er opkaldt efter designprocessen – Emendo betyder nemlig at forbedre. Alt unødvendigt er fjernet, og tilbage står en moderne, funktionel lampe med en form, der er inspireret af et træs krone, stamme og base. Perfekt til at skabe ro på boghylden, middagsbordet eller natbordet. Lampen er fremstillet med energibesparende LED teknologi. Den er dæmpbar med tre lysniveauer.

929 kr.    Førpris 995 kr.

Bestil
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.