DK · kitchenone.dk

Spar 2500 kr. på en Ankarsrum med Deluxe-pakken

Lær at lave smagfulde samosaer - en madrejse gennem Afrika


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 
https://www.kitchenone.dk/ankarsrum-kampagne/
 

Dette er den perfekte tilbehørspakke til madelskeren! Den passer perfekt til Ankarsrums Assistent Original og tilbyder en bred vifte af tilbehør til alle lejligheder. Pakken indeholder kværn til at male kød, 4 hulskiver og 3 pølsehorn, der giver variation. Der medfølger også en blender, passerindsats til nem mosning, rivejern, 4 pastaskiver, sprøjtetilbehørsdel, citruspresser og en imponerende mixer. Med denne pakke får du et alsidigt sæt med tilbehør, som vil sætte kulør på dit køkkenliv.

Tilbuddet gælder alle farver i kampagneperioden 19/2-3/3 2024.

til ankarsrum
 
 
Ankarsrum AKM 6230 køkkenmaskine + deluxe pakke, ocean blue

Ankarsrum AKM 6230 køkkenmaskine + deluxe pakke, ocean blue

5.494 kr.    Førpris 7.494 kr.

Bestil
 
 
Ankarsrum AKM 6230 Køkkenmaskine + Deluxe pakke, Lys Creme

Ankarsrum AKM 6230 Køkkenmaskine + Deluxe pakke, Lys Creme

5.494 kr.    Førpris 7.494 kr.

Bestil
 
 
 

Hos KitchenOne kan du finde et stort udvalg af kapselmaskiner fra velkendte mærker som Nespresso, Dualit og Sjöstrand. En kapselmaskine er en praktisk og nem måde at lave en god kop kaffe på, eftersom den tager sig af doseringen og bryggeprocessen for dig. Det betyder, at du kan nyde en lækker kop kaffe på ingen tid og uden at skulle bekymre dig om at skulle male kaffebønner eller rengøre en traditionel kaffemaskine. En kapselmaskine er tilmed ideel til dem, der ønsker at prøve forskellige kaffesmage, da du kan skifte mellem forskellige kapsler og dermed opleve nye smagsvarianter.

til kampagnen
 
 
Nespresso By Sage SNE 900 BSS kapselmaskine

Nespresso By Sage SNE 900 BSS kapselmaskine

Nespresso by Sage SNE 900 BSS kapselmaskinen er en kaffemaskine, der giver dig mulighed for at skabe professionelle kaffedrikke med mælkeskum og latte art derhjemme. Er du vild med kaffe og vil du have en maskine, der kan lave alt fra espresso til cappuccino, er dette maskinen for dig.

4.499 kr.    Førpris 5.899 kr.

Bestil
 
 
Nespresso Vertuo Next Deluxe Value Pack, kaffemaskine og mælkeskummer, pure chrome

Nespresso Vertuo Next Deluxe Value Pack

Med Nespresso Vertuo Next kapselmaskinen i farven pure chrome får du en utrolig god kaffe i en elegant indpakning, der fungerer perfekt på køkkenbordet. Denne kaffemaskine indeholder også en Aeroccino mælkeskummer, så du får endnu flere muligheder.

899 kr.    Førpris 1.344 kr.

Bestil
 
 
 

Fyld køkkenet med duften af ingefær, gurkemeje, lime og persille, når vi tager dig med på en smagsrejse gennem Afrika. Udforsk de afrikanske køkkener med deres mangefacetterede smage sammen med Markiz Tainton, madkreatør og kogebogsforfatter. Hun deler en lækker opskrift på samosa, og vi dykker ned i rettens mangfoldighed inden for de forskellige afrikanske madkulturer.

til kampagnen
 
 
NOD Dual Zone Airfryer 2 x 4 liter

NOD
Dual Zone Airfryer
2 x 4 liter

NOD Dual Airfryer er et smart køkkenapparat, der lader dig lave mad på flere måder. Med denne Airfryer kan du frittere, stege, riste, bage, tørre eller grille dine yndlingsretter ved hjælp af varm luft.

1.299 kr.

Bestil
 
 
KitchenAid Artisan 5KSM70SHXE røremaskine 6,6 liter, black matte

KitchenAid Artisan 5KSM70SHXE røremaskine 6,6 liter, black matte

KitchenAid Artisan 5KSM70SHX er en usædvanlig kraftfuld, holdbar og støjsvag røremaskine. Den kombinerer KitchenAids kraftigste motor med den maksimale skålkapacitet på 6,6 liter.

6.500 kr.    Førpris 7.500 kr.

Bestil
 
 
Our Place Always Pan stegepande, spice
 

Our Place Always Pan stegepande, spice

Med Always Pan fra Our Place får du en multifunktionel pande, som du kan bruge til mange forskellige formål i køkkenet - stegning, braisering, dampning, sautering, kogning og servering og meget mere. Panden leveres med en træspatel og en dampkurv i rustfrit stål.

1.188 kr.

Bestil
 
 
Staub La Cocotte Rund cocotte 24cm. 3,8 liter, kanelfarvet

Staub La Cocotte Rund cocotte 24 cm, 3,8 liter kanelfarvet

Denne klassiske franske stegegryde - eller cocotte, som den også hedder - er perfekt til langtidsstegning, braissering og simreretter. Cocotten er fremstillet af støbejern, som har en naturlig evne til at fordele varmen langsomt og ensartet i hele grydens bund.

1.920 kr.

Bestil
 
 
Mareld Skærebræt XL 55x40x4 cm, FSC-akacietræ

Mareld Skærebræt XL 55x40x4 cm
FSC-akacietræ

Stilfuldt, kraftigt og robust skærebræt fra Mareld i et tidløst design fremstillet af holdbart FSC-certificeret akacietræ. Skærebrættet er glat på begge sider. Rengør begge sider for at undgå skader. Størrelsen på skærebrættet gør den praktisk at anvende.

499 kr.    Førpris 599 kr.

Bestil
 
 
 

KUN TIL DIG!

Som abonnent får du 20% rabat på alt fra Mareld!

Mareld kommer fra den svenske vestkyst og har siden 2016 designet produkter til køkkenet - såsom pander, knive og redskaber - og produkter til bordet. De fokuserer på kvalitet og bæredygtighed i både design og produktion. Ambitionen er at lave produkter, der kun bliver bedre med tiden, og som kan gå i arv og bruges i generationer.

Tilbuddet gælder indtil 25/2-24

til mareld
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.