DK · kitchenone.dk

Spar penge og undgå stress til julemiddagen - vores bedste tips!

Op til 30% rabat på Zwilling Fresh and Save


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 
 

Julen – overraskelsernes tid – er her endelig! Køkkenet dufter nu af lækre julekrydderier, og radioen spiller klassiske julemelodier. Langsomt spreder julestemningen sig til alle hjørner af hjemmet. Julen indebærer en masse forberedelser. Der er gaver, der skal købes, lækkerier, der skal bages, og retter, der skal tilberedes. Mange gange kan det være svært at følge med i alt det, der skal gøres. Sammen med Johanne Mosgaard har vi samlet vores bedste tips til at reducere julestress!

Johanne er en fantastisk madkreatør, der bor i Nordjylland med sin datter, mand og deres to hunde. Fælles for Johanne og Zwilling er deres mål om at reducere madspild på en kreativ måde. Scroll ned for at se Johannes lækre opskrift, som med garanti vil pynte på ethvert julebord. Men først kan du læse vores fem bedste tips.

udforsk fresh and save
 
 
Zwilling Fresh & Save vakuum startsæt 7 dele, glas

Zwilling Fresh & Save vakuum startsæt 7 dele, glas

Hold mad frisk i længere tid, mariner råvarer og undgå madspild - altsammen takket være Fresh & Save startsættet fra Zwilling. Når maden opbevares under vakuum, vil vitaminer og mineraler også bibeholdes mere end ellers, og det er den perfekte løsning, hvis man ønsker at tilberede mad i Sous Vide.

549 kr.    Førpris 599 kr.

Bestil
 
 
Zwilling Fresh & Save vakuumbeholder glas 3 stk.

Zwilling Fresh & Save vakuumbeholder glas 3 stk.

Den smarte Fresh & Save vakuumbeholder fra Zwilling gør det muligt at gemme madvarer, der er ved at blive dårlige. Faktisk sørger beholderen for at holde maden frisk i op til fem gange længere tid takket være det medfølgende vakuumlåg. Låget er udstyret med en innovativ dobbelt forseglingsteknologi.

239 kr.    Førpris 279 kr.

Bestil
 
 

1. Forbered og forlæng holdbarheden af dine fødevarer

Med Fresh and Save er det muligt. Forsegl maden med vakuumpakningsteknologi, så den holder sig frisk op til 5 gange længere. Serien inkluderer lufttætte beholdere og poser samt en brugervenlig vakuumpumpe. Med et enkelt tryk på en knap kan du forsegle dine råvarer.

 
 

2. Spar penge – og tid

Med Fresh and Save kan du købe ingredienser på forhånd og opbevare dem, så de holder sig friske i længere tid. Det betyder, at du kan udnytte tilbud og rabatter i fødevarebutikkerne, før de løber tør, og stadig have frisk mad til sæsonens middage.

 
 

3. Enkelhed er nøglen

Takket være et litiumbatteri behøver vakuumpumpen sjældent genoplades. Den har en praktisk størrelse og passer i bestikskuffen – altid lige ved hånden, når du har brug for den. Både beholdere og poser tåler mikroovn og fryser. Glasbeholderne tåler desuden ovn, så du kan tilberede maden direkte i dem. Ud over opbevaring er poserne også velegnede til marinering og er særligt gode til sous vide.

 
 

4. Smid ikke julens bedste madrester ud

Med et tryk på en knap på vakuumpumpen kan du hurtigt gemme resterne og få glæde af dem senere. Måske skal børnene på udflugt i juleferien? Fresh & Save har også praktiske madkasser til dem. Maden holder i flere dage og er klar til udflugtsdagen. Med Zwillings Fresh and Save vinprop kan du forlænge holdbarheden på din vin og bevare smagen.

 
 

5. Mere tid til at nyde julen

Endelig skal du huske, at julen handler om at tilbringe tid med dem, du holder af. Tag en pause – stop op – og nyd de gode stunder. Med nem madforberedelse til alle vinterens festligheder og lige så nem udnyttelse af rester, sparer du ikke kun tid, men også penge. Det er et af håbene bag Fresh & Save – at give dig mere afslapning i julen og mere tid sammen med dem, du holder allermest af.

 
https://www.kitchenone.dk/julekalenderen/
 

Hver dag frem til juleaften åbner vi en kalenderlåge med en ny superdeal!
Men skynd dig, tilbuddet gælder kun én dag!

 
Georg Jensen Cobra Bestickset 16 dele giftbox
 

Georg Jensen Cobra Bestickset 16 dele giftbox

Dette stilfulde bestiksæt fra Georg Jensens berømte Cobra-kollektion repræsenterer en spændende ny tilføjelse. Hvert stykke bærer præg af Constantin Wortmanns unikke designfilosofi, der understreger, at design aldrig må tages for seriøst. Hans nyeste bidrag til Cobra-serien bevarer den samme bølgeformede æstetik, så der skabes et ensartet design i hele sættet.

1.499 kr.    Førpris 1.919 kr.

Bestil
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.