DK · kitchenone.dk

Tilbage til gode rutiner og sund aftensmad - diætisterne vejleder!

Trends, du skal holde øje med i 2024!


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 
 

Her finder du tips til, hvordan du bliver madspildssmart, komposterer i køkkenet og opbevarer maden på bedste måde. Vi vil også gerne inspirere dig til at spise mere vegetarisk og kommer derfor med konkrete tips til, hvordan du kan komme i gang! Sidst men ikke mindst lister vi, hvilke råvarer der er i sæson i den kommende efterårsperiode. Du finder naturligvis også et udvalg af produkter, der hjælper dig med at leve grønnere og mere bæredygtigt!

til kampagnen
 
 
Zwilling Fresh & Save vakuum startsæt 7 dele, plast

Zwilling Fresh & Save vakuum startsæt 7 dele

Praktisk startsæt fra Zwilling, som er perfekt til at undgå madspild, marinere råvarer og holde mad frisk i længere tid. Fresh & Save sættet består af syv dele: en vakuumpumpe, to vakuumposer S (1,25 liter), to vakuumposer M (4 liter), en 1,1 liter plastbeholder med låg og en 2,3 liters plastbeholder med låg.

499 kr.    Førpris 559 kr.

Bestil
 
 
Mareld Trykkoger 6 liter

Mareld Trykkoger
6 liter

At bruge en trykkoger er en smart og effektiv måde at lave mad på. Den koger vand og damp under højt tryk, hvilket betyder, at maden er hurtigere klar og bevarer mere af sin smag, næring og farve. Perfekt til alt fra supper og gryderetter til ris, mørt kød eller grøntsager. Mareld trykkogeren har en kapacitet på 6 liter.

369 kr.    Førpris 549 kr.

Bestil
 
 
GreenPan Elite Slowcooker, rustfrit stål

GreenPan Elite Slowcooker, rustfrit stål

Med GreenPan Elite Slowcooker har det aldrig været nemmere at nyde vidunderlig simremad - perfekt til alt fra gryderetter og pulled pork til gennemstegt kød eller kylling. Via det fleksible LCD-display kan du nemt vælge mellem forudindstillede programmer til slow cooking, helstegtning, bruning/sautering og dampning. Du kan for eksempel starte med at brune kød eller grøntsager, og derefter sænke temperaturen og lade maden simre til perfektion.

2.299 kr.

Bestil
 
 
Eva Solo Green Tool krydderiknuser

Eva Solo Green Tool krydderiknuser

Alle køkkenredskaber fra Green Tool-serien er designet til at gøre det let og sjovt at lave sund mad. Med denne krydderiknuser kan du vælge at male eller knuse krydderierne ved blot at dreje knuseren frem og tilbage. Krydderierne samles derefter i skålen herunder og kan bruges direkte i maden. Det gennemtænkte og ergonomiske design giver dig også et behageligt greb, når du arbejder.Desuden er krydderiknuseren let at rengøre, da alle dele tåler opvaskemaskine.

199 kr.    Førpris 249 kr.

Bestil
 
 
 

Fra Østen, nærmere bestemt fra Kina, kommer et utroligt populært køkkenredskab: wokpanden. Wokpanden bruges hovedsageligt i de sydlige dele af Kina og er en helt unik form for køkkengrej. I Sverige og resten af verden har wokken endda givet navn til en bestemt type ret. Ikke alle ved, at panden kom før retten. Det siger noget om wokpandens storhed.

til kampagnen
 
 
Mareld Støbejerns Wokpande 36 cm

Mareld Støbejerns Wokpande 36 cm

Mareld wokpanden i støbejern med fantastiske varmeegenskaber. Den varmer råvarerne op hurtigt og jævnt, så du kan tilberede maden nemt og opnå gode resultater. Wokpanden har to håndtag, der gør den let at løfte og flytte. Den har også en flad bund, som passer til alle komfurer, også induktion. Gryden måler 36 cm i diameter.

399 kr.

Bestil
 
 
Scanpan CTX wok

Scanpan
CTX wok

CTX wok fra Scanpan. Panden har en diameter på 32cm. Panden passer til alle varmekilder og tåler op til 260 grader celsius i ovnen. Overfladen er den robuste keramiske titanium, der gør at den tåler alle salgs køkkenredskaber. Panden har en non-stick belægning der sikre dig en perfekt tilberedning af maden.

1.049 kr.    Førpris 1.199 kr.

Bestil
 
 
De Buyer Mineral B wok 40 cm.

De Buyer Mineral B wok
40 cm

De Buyers unikke og elegante Mineral B wok er perfekt til at lave mad hurtigt. Wokken har mange funktioner og hjælper dig med alt fra karamellisering af mad til et lave et godt festmåltid. Wokpannen er en del af De Buyers serie 'Mineral B', som karakteriseres af pander i topkvalitets jern med en bivoks belægning.

699 kr.    Førpris 799 kr.

Bestil
 
 
Carl Victor Støbejernswok 30 cm, håndtag i bøgetræ

Carl Victor Støbejernswok 30 cm, håndtag i bøgetræ

Wok i højkvalitets støbejern med en diameter på 30 cm og 15 cm i bunden. Wokken kan bruges på alle typer komfurer inklusive induktion og åben ild. Den er helt perfekt til alle slags wokretter lavet på grøntsager, samt gryderetter med kød og sauce, som får en fantastisk smag af at være tilberedtt i en støbejernsgryde.

599 kr.    Førpris 749 kr.

Bestil
 
 
 

Vi har spurgt vores kollegaer for at finde ud af, hvilke tendenser, vi kommer til at se det kommende år!

til kampagnen
 
 

PLANCHA

Vi tror, at sommerens trend bliver planchaen! En plancha er et stegebord, som man monterer på sin grill eller stegeplade, og som har høje kanter og en fedtopsamler. Så få mest muligt ud af din grilloplevelse, og nyd fajitas, biksemad, æg, bacon, pandekager osv. – mulighederne på din grill bliver uendelige!

 
Petromax Stegebord til Petromax Gas Table
 

Petromax Stegebord til Petromax Gas Table

790 kr.

Bestil
 
 

SOCIAL MADLAVNING & SPISNING UDENDØRS

Vi vil fortsætte med at bruge mere tid sammen omkring madlavningen. Så saml jer omkring det, der skal tilberedes, og lav maden der, hvor den skal spises – omkring bålet eller spisebordet.

 
Light My Fire CampKit for 4, nature mix

Light My Fire CampKit for 4, nature mix

1.099 kr.

Bestil
 
 
Mareld BBQ ildsted med grillrist

Mareld BBQ ildsted med grillrist

1.190 kr.    Førpris 1.699 kr.

Bestil
 
 
 

MOCKTAILS

Vi vil se flere og flere opskrifter på alkoholfrie drinks, eller mocktails, som de også kaldes.

 
Iittala Essence Gin & Cocktailglas 63 cl, 2 stk.

Iittala Essence Gin & Cocktailglas 63 cl, 2 stk.

216 kr.

Bestil
 
 
Aarke Drink mixer, yuzu basil

Aarke Drink mixer, yuzu basil

94 kr. 

Bestil
 
 
 

Lav årets handel allerede nu!

til vinterudsalg
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.