DK · kitchenone.dk

Vi har lagerrensning - Gode tilbud på de sidste varer!

Op til 40% på udvalgte japanske knive


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 
 

Gør en god handel!

Til kampagnen
 
 
 

Lige nu kan du finde over 800 interiørprodukter!

til lagersalg
 
 
 

Både professionelle og amatører vælger i stigende grad at bruge japanske knive, hvilket ikke er svært at forstå. De japanske køkkenknive tilbyder en over tusind år lang tradition af kvalitet, og det er fantastisk, at vi i dag kan tage del i den viden og det håndværk, der er blevet forfinet i så mange år.

til kampagnen
 
 

PERSONALETS FAVORITTER

 
 
Global NI starsæt
 

Global NI starsæt

Global NI knivsættet er det perfekte begyndersæt til dig, der elsker professionelle køkkenredskaber. Knivene er alle fremstillede af cromova-stål, hvilket sikrer vedvarende skarphed. Dette knivsæt består af en GN-009 kokkekniv, en GNM-07 grøntsagskniv samt en GNFS-01 allkniv - alle i orientalsk stil.

999 kr.    Førpris 1.699 kr.

Bestil
 
 
Miyabi 5000MCD BIRCH 2-dels knivsæt

Miyabi 5000MCD BIRCH
2-dels knivsæt

Med dette sæt fra Miyabi kan du klare enhver opgave som var det en leg! Sættet består af en Gyutoh 20 cm kokkekniv og en Shoroh 13 cm urte- eller universalkniv.

3.095 kr.    Førpris 3.479 kr.

Bestil
 
 
Satake Kuro knivsæt, 2 dele

Satake Kuro knivsæt
2 dele

Knivsæt i to dele fra serien Satake Kuro. Du får en Kuro Nakiri grøntsagskniv og en Kuro Petty skrællekniv, som begge er meget praktiske og opfylder hver deres funktion i det moderne køkken.

1.299 kr.    Førpris 1.477 kr.

Bestil
 
 
 

Dansk køkkenudstyr af bedste kvalitet og lang holdbarhed. Verdenskendte Scanpan er en af de førende producenter af non-stick produkter. I dag bliver deres non-stick aluminiumsprodukter støbt på deres egen fabrik i Ryomgård på Djursland i Danmark. Scanpan har fuld fokus på de funktionelle og enkle redskaber til køkkenet - både til professionelle såvel som amatørkokke.

til scanpan
 
 
Scanpan CTX Sautérpande, 28 cm.

Scanpan CTX Sautérpande, 28 cm.

CTX-serien er i en klasse for sig, dette ses bl.a. på de kvalitetsmaterialer, der er anvendt til fremstillingen. Kun fantasien sætter begrænsninger for mulighederne med denne Sautérpande i køkkenet.

899 kr.    Førpris 1.399 kr.

Bestil
 
 
Scanpan Fusion 5 Bradepande

Scanpan Fusion 5 Bradepande

Under den elegante og simple Fusion 5 serie fra Scanpan finder du denne fantastiske bradepande. I Fusion 5 serien har omdrejningspunktet været, at fremstille produkter i høj kvalitet og med stor funktionalitet.

849 kr.    Førpris 1.199 kr.

Bestil
 
 
Scanpan HaptIQ stegepandesæt 20 + 28 cm

Scanpan HaptIQ stegepandesæt 20 + 28 cm

Sæt med to stegepander fra Scanpans serie HaptIQ, en serie, der kombinerer dansk design med høj ydeevne. Panderne er udstyret med den grove non-stick-belægning Stratanium+, som er en af de mest hårdføre på markedet. Den giver en flot stegeoverflade, lader ikke noget klæbe fast og er nem at rengøre.

1.299 kr.    Førpris 2.499 kr.

Bestil
 
 
Scanpan STS grydesæt 3 dele, rustfrit stål

Scanpan STS grydesæt 3 dele, rustfrit stål

Grydesæt i STS serien fra Scanpan, som består af en lille kasserolle, en basisgryde og en stor gryde. Perfekt, når du er på udkig efter et komplet sæt, så du kan klare alle dine køkkenopgaver og tilberede alt fra saucer og morgengrød til gryderetter, kartofler og pasta. Gryderne har et stilfuldt design i 18/10 rustfrit stål med integreret afløb.

2.049 kr.    Førpris 2.649 kr.

Bestil
 
 
 
til udsalget
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.