DK · kitchenone.dk

Vinterudsalget er startet! Op til 55% rabat

Køb en Ankarsrum røremaskine - få gratis tilbehør 🍋


This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

                                                           
 
 

Benyt chancen for at shoppe dine udsalgs-favoritter, og start det nye år med et brag!

til kampagnen
 
 
Microplane Gavesæt, rivejern og mandolinjern, sort

Microplane Gavesæt, rivejern og mandolinjern

Med denne praktiske pakke fra Microplane får du et rivejern, der er velegnet til at have på spisebordet under middagen. Smart at have når du vil rive lidt ekstra parmesan eller lignende på pastaen og selv lade dine gæster bestemme, hvor meget de vil have. Rivejernet er også fantastisk til madlavning, når du ønsker at kunne kontrollere, hvor meget citronskal eller ingefær du vil rive. Pakken indeholder også et mandolinjern, der både skærer skiver og strimler med forskellige rasper.

399 kr.    Førpris 599 kr.

Bestil
 
 
Global G-538 knivsæt

Global G-538
knivsæt

I dette sæt finder du 3 Global knive. G-2 kokkekniven er den mest populære fra sortimentet, og dette er med god grund, da den er utrolig alsidig. Derudover indeholder sættet GS-5 kniven, der er et must, når der skal hakkes grøntsager. Endelig finder man også GS-38 kniven, som er lille, smidig og fiks. Den er særlig god som skrællekniv. Med dette sæt har du alle de redskaber, du behøver, ved hånden, når du skal kokkerere et lækkert måltid til dine gæster.

1.299 kr.    Førpris 1.799 kr.

Bestil
 
 
NOD Airfryer ovn 12 L, Tørre- og varmluftsovn

NOD Airfryer ovn 12 L, Tørre- og varmluftsovn

Med NOD Air Fryer, Tørre- og Varmluftsovnen kan du stege, riste, grille, tørre og bage – alt sammen ved hjælp af varmluft.

799 kr.    Førpris 999 kr.

Bestil
 
 
Zwilling TrueFlow grydesæt, 5 dele

Zwilling TrueFlow grydesæt, 5 dele

Det perfekte sæt fra Zwilling til dig, der ønsker at udskifte dine gamle, slidte gryder ud med nye, som med garanti vil holde i mange år.

549 kr.    Førpris 999 kr.

Bestil
 
 
Essentials Pizzaspade 47 x 30,5 cm

Essentials Pizzaspade
47 x 30,5 cm

Det er meget nemmere at lave pizza med denne praktiske Essentials pizzaspade, der er lavet af aluminium med et træskaft. For at gøre det nemmere at håndtere pizzaen anbefales det, at du drysser lidt mel på skovlen for at forhindre, at dejen klistrer fast.

139 kr.    Førpris 199 kr.

Bestil
 
 
Hällmark stegeplade 58 cm

Hällmark stegeplade
58 cm

En god kogeplade fra den svenske producent Hällmark. Fremstillet af stål af høj kvalitet, der tåler kraftig strygning. Med Hällmarks kogeplader kan du lave mad udendørs, selv om vinteren. Kogepladen er lavet af højkvalitets varmtvalset stål, og håndtagene er i forkromet fjederstål.

499 kr.    Førpris 595 kr.

Bestil
 
 
 

SPAR 1500 kr.

Ankarsrums AKM 6230 røremaskine med tilbehørspakke er den eneste køkkenmaskine, du har brug for. Selve røremaskinen er et uundværligt redskab og svær at leve uden, når man først har oplevet, hvor godt den fungerer. Med en kraftig motor på 1500 watt kan AKM 6230 røremaskinen nemt komme igennem selv den hårdeste surdej. Maskinen leveres med dejrulle, dejkniv, dejskraber, dejkrog og fermenteringslåg. Der medfølger også en 3,5 liters piskerisskål i tritanplast, ballonpiskeris og mørdejspiskeris. Derudover indeholder den udvidede tilbehørspakke en kraftfuld blender med en BPA-fri tritan-kande, en citruspresser og en grøntsagsskærer med tre forskellige knive.

Tilbuddet gælder alle farver i kampagneperioden 1/1-14/1-2024.

til kampagnen
 
 

Go Green-tilbehørspakke

Blenderen er ideel til at lave cremet pesto, lækre smoothies og hjemmelavet humus. Den kører med en hastighed på 3500 - 12000 omdrejninger pr. minut, afhængigt af hvilket niveau du vælger.

Citruspresseren er velegnet til alle citrusfrugter og gør det nemt at få al saften ud af citroner og genstridige grapefrugter.

Med grøntsagssnitteren kan du hurtigt snitte en salat eller hakke ingredienser til en lækker gryderet. Kort sagt, AKM 6230 gør det nemmere og sjovere at bage og lave lækker mad fra bunden.

 
 
Ankarsrum AKM 6230 Go Green røremaskine, forrest green

Ankarsrum AKM 6230 Go Green røremaskine
forrest green

5.194 kr.    Førpris 6.694 kr.

Bestil
 
 
Ankarsrum AKM 6230 Go Green røremaskine, harmony beige

Ankarsrum AKM 6230 Go Green røremaskine harmony beige

5.194 kr.    Førpris 6.994 kr.

Bestil
 
 
 

Hvis du kun kunne vælge et køkkenredskab, hvad ville det så være? En rigtig god blender selvfølgelig! Madlavning behøver ikke at være kompliceret eller kræve mange redskaber. Men der er nogle redskaber, der er guld værd i køkkenet og kan klare det meste! En af dem er blenderen. En rigtig god blender gør hverdagen lidt lettere og kan lave både saucer, supper og smoothies. Udover at være let at bruge, får blenderen pluspoint for at optage meget lidt plads på køkkenbordet, og den er også let at rengøre. En blender kan bruges til meget mere, end du måske tror - ​​alt fra pesto til piña colada.

til kampagnen
 
 
Sage SBL820SHY the Q blender stål

Sage SBL820SHY the Q blender stål

SBL820 SHY blenderen fra Sage er det perfekte match for dig, der er på udkig efter en high performance blender. Blenderen er nemlig udstyret med en 2400 watt motor, der sikrer ultimativ ydeevne. Derudover kommer blenderen med 4 one-touch indstillinger samt 5 hastighedsindstillinger, og den passer således til alle dine behov.

2.599 kr.    Førpris 3.499 kr.

Bestil
 
 
Vitamix Ascent A3500i Blender

Vitamix Ascent A3500i Blender

Stilrent design møder banebrydende teknik er kort hvad man kan sige om Vitamix Ascent A3500i. Hele denne serie fra Vitamix er den første serie af blendere der har indbygget trådløs teknologi til fremtidens innovationer. Ascent A3500i har en variabel hastighedskontrol og pulse-funktion, hvorved du nemt kan finjustere alle typer af konsistens.

5.499 kr.    Førpris 6.990 kr.

Bestil
 
 

www.kitchenone.dk

            

Copyright © KitchenOne

Dette nyhedsbrev er sendt af KitchenOne. Du får denne e-mail, da du er registreret kunde eller har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og prisændringer.

Afmeld nyhedsbrevet

 

Recent emails from Kitchenone  See more

Are you sure?

Lists help you organize the brands that you care about. Your lists are private to you.