Knotten
Knotten

De mooiste garens met elkaar gecombineerd

Email sent: May 5, 2021 3:27am
🌻 Nieuwe kleuren voor de moederdagpakketten! 🌻
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Bekijk de nieuwsbrief in je browser

Shadow

Goedemorgen Milled,

We openen vandaag met de Nederlandse vlag, want in Nederland is het bevrijdingsdag. We staan dan samen stil bij vrijheid. Vrijheid krijgt opeens een heel ander gevoel. Want die vrijheid wordt wel wat beperkt door het virus dat ons leven een beetje opslokt.

Ik hoop oprecht dat we dit jaar ons ook weer vrij kunnen voelen zonder de angst van het virus en met plezier dat we zouden moeten beleven. Vandaag gaan we ons ook richten op plezier! Het plezier in het haken en breien met de mooiste bolletjes! Lees onderaan ook over onze plannetjes om jullie de bolletjes weer 'live' te kunnen laten zien!

De vlag in bolletjes Ecopuno is oprecht mooi!

MOOIE PLAID HAKEN

Prachtige combinatie

Het nieuwe haakboekje van Lana Grossa staat 'bol' van de leukste haakpatronen, zoals deze plaid! Heb je zin in een wat groter project om ze zomer mee bezig te zijn, dan is deze gehaakte plaid van Organico echt iets voor jou!

BREIEN IN GARENMIX

Prachtige combinatie

Dit leuke topje, dat is helemaal leuk om te gaan maken vanwege al die mooie materialen die worden gecombineerd en waar ook een streepje Ecopuno in zit!

Ook bij deze top bleek een foutje in het patroon te zitten van Lana Grossa, we hebben de hoeveelheden bolletjes aangepast zodat er nu voldoende materiaal in het pakket zit!

OOK HAKEN IN GARENMIX

Mooie spencer

We kunnen natuurlijk ook leuk gaan haken in een mix van materialen. Dit is een supergave spencer, en ja de spencer bepaalt dit jaar echt het modebeeld! Vandaar dat deze top staat in het About Berlin Magazine, waar de hippe ontwerpers uit Berlijn hun creativiteit hebben laten gaan!

DE MOOISTE MODELLEN MET AMOROSO

Uit het Lookbook

Omdat we dit seizoen wel heel veel moois al hebben mogen presenteren, gaan we die mooie modellen nog een keer terughalen. Zoveel moois, dat moet je toch gewoonweg even gezien hebben? Zoals ook de Amoroso: een mooie grote bol met een langzaam kleurverloop.

Zie hieronder wat jullie ervan hebben gemaakt. 

Amoroso trui volgens Veerle ⭐⭐⭐⭐⭐
"Ik heb de Amoroso trui gewoon in tricotsteek gebreid, omdat ik vind dat dit garen op zich al een bepaald effect geeft en daardoor geen speciale steek nodig heeft. Ik heb de hals minder diep gemaakt en nu vind ik hem super geslaagd."
Amoroso Top(per) in blauw volgens Carin ⭐⭐⭐⭐⭐
"Amoroso breit heerlijk met een mooi kleurverloop. De ajourrand was wel even puzzelen, maar geeft een superleuk effect.
Het valt wel wat groter uit dan verwacht, maar ik ben weer heel tevreden!!
Het is lastig te fotograferen, want de "beige" rand is wel gewoon grijs, hoor. En ook blauw en paars zijn wat feller. Gewoon weer een topper dus!"

OOK LEUKE KNOTTEN DESIGNS

Met Amoroso

En natuurlijk hebben we ook onze eigen ontwerpen nog met de Amoroso. Voor de haaksters onder ons is er dat leuke Faded Memories vest, naar ontwerp van Francis. Brei je liever? Dan is die gave shrug echt wat voor jou, een feestje om te breien in deze ajoursteek.

VESTJE BREIEN

Linarte & Silkhair

Vinden jullie dit vestje ook zo prachtig staan bij Francis? Dit is het Linarte Silkhair vestje van Lana Grossa, wat Loes voor ons heeft gebreid. De combinatie van deze twee garens is werkelijk prachtig en draagt heerlijk.

Het leuke shirt dat Francis draagt, hebben we geleend bij Pleck - ook een leuke winkel aan de Voldersgracht!

OOK LINARTE MET SILKHAIR

Trui in ajourpatroon

Ook deze trui is gebreid in die fijne combinatie van garens, maar krijgt door het andere patroon weer een geheel andere uitstraling. 

LANGE MANTEL BREIEN

Meer Silkhair en Linarte

Deze mantel wordt dan niet met een dubbele draad gebreid, maar wel wordt hier de SIlkhair weer gecombineerd met de Linarte. Door de Silkhair Haze dégrade krijg je een prachtig kleurverloop, de geborduurde bloemen met Linarte maken dit vest helemaal af.

STREPENTRUI BREIEN

Alta Moda Cotolana

Strepen, wij zijn er gek op! Deze trui wordt ook gebreid in strepen ribbelsteek afgewisseld met tricotsteek. Dan ook nog de verschillende kleuren maakt het tot een echte strepentrui in meerdere opzichten.

MEER ALTA MODA COTOLANA

Heerlijk breien

Maar natuurlijk hebben we meer mooie modellen welke je kunt breien met de Alta Moda Cotolana. Wat vind je bijvoorbeeld van die stoere modellen voor hem? Bekijk de Alta Moda Cotolana hier.

MOEDERDAGPAKKETTEN

Nu meer nieuwe kleuren

De moederdagpakketten zijn weer een groot succes! En omdat de Vrijmarkt pakketten vorige week helaas al zo snel waren uitverkocht, hebben we nu voor deze pakketten nog meer kleurencombinaties samengesteld! Nu ook met effen gekleurde Silkhair bolletjes om mee aan de slag te gaan.

SOKKEN BREIEN VOOR BEGINNERS

Leuk cadeautje

Een echt leuk moederdagcadeautje, zowel om te geven als om te krijgen, is dit leuke pakketje. In dit pakketje zitten alle tools die je nodig hebt om een mooi paar sokken te breien. Wie wil jij met dit pakket verrassen?

KIMONOVESTJE HAKEN

In verschillende garens

Het kimonovestje is en blijft een van de top-haakpakketten van dit seizoen. Het patroon is wel wat uitdagend, maar er wordt onderling goed geholpen om dit vestje tot een succes te maken. Ook Marloes is klaar met haar versie van het vestje, dat ze wat korter en smaller heeft gemaakt naar haar maat!

Echt een uitdaging! ⭐⭐⭐⭐⭐
Heel blij met het mooie garen voor dit vest. Zoals altijd is het een feest om zo'n pakketje te ontvangen. De beschrijving van het strepenpatroon is best lastig te volgen, vandaar dat ik het zelf heb uitgeschreven zodat ik afvinken waar ik ben gebleven.
Ik ben nog maar net op weg maar het wordt nu al heel mooi.
Prachtig kimonovest ⭐⭐⭐⭐⭐
Snelle en mooie verzorging van het bestelde pakket. En ook nu weer een mooi kaartje van de Knotjes wat het persoonlijk maakt. Prettig garen om mee te werken. Duidelijk patroon.
Heel blij met de uitgekozen kleuren.

TUNISCH HAKEN

Babydekentje

Heb jij ook al eens tunisch gehaakt? Dit is zo een leuke techniek, wat eigenlijk op zowel breien als haken lijkt. Dit babydekentje is tunisch gehaakt met de Cashseta.

LIEVE BABYSET BREIEN

Alta Moda Cotolana

Ook deze mooie set is voor de kleinsten, maar dan gebreid. De set bestaat uit een dekentje, mutsje en schoentjes en wordt gebreid met de Alta Moda Cotolana.

SUMMER VIBES - HET 2E PATROON

We zijn al lekker op weg met de Royal Summer Vibes CAL2021! De tweede week van het patroon is gisteren gepubliceerd. 

We zijn zo heerlijk bezig met al dat haken en breien en ik voel me zo fortuinlijk dat we dat kunnen en mogen doen! Graag delen we alles ook weer 'live'met jullie, voor nu doen we dat nog in de Facebook Live uitzending om 10 uur op woensdagen.

Maar ik kan nu wel gaan verklappen dat we bezig zijn met een pop-up winkel! Ook aan de Voldersgracht! Onze winkel is omgetoverd tot een magazijn dus daar kunnen we niet echt meer op een mooie manier al die prachtige materialen laten zien. Maar in de pop-up kunnen we alles tentoonstellen en kun je rustig snuffelen! We streven naar openen in juni - op een veilige manier natuurlijk - dus hou onze site, facebook en nieuwsbrief in de gaten!

Lieve groetjes,

Francis, Mireille en de rest van de Knotjes!

ZIT HIER IETS LEUKS TUSSEN?

Breipakket Ecopuno Colorblock sjaal

Breipakket Ecopuno Colorblock sjaal

Breipakket Amoroso sjaal

Breipakket Amoroso sjaal

Breipakket Lala Berlin Harmony stola in structuurpatroon

Breipakket Lala Berlin Harmony stola in structuurpatroon

Breipakket Gomitolo Aloha top

Breipakket Gomitolo Aloha top

Breipakket A Mano Silkhair zomertrui

Breipakket A Mano Silkhair zomertrui

Breipakket Lala Berlin Harmony capuchon mantel

Breipakket Lala Berlin Harmony capuchon mantel

SUMMER VIBES CAL 2021
FILATI JOURNAL 61
ABOUT BERLIN 9
FILATI HAKEN 3
HAKEN
BREIEN

Knotten Voldersgracht 23 Delft, Zuid Holland 2611 EV

Liever niet die leuke nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan gerust uit

⭐⭐⭐⭐⭐Bekijk onze meer dan 14.800(!) beoordelingen met foto (inspiratie)

Other emails from Knotten

Knotten
May 2, 2021
30% korting op moederdagpakket en meer cadeau-ideen
Knotten
Apr 28, 2021
NIEUW: de nieuwe Filati Haken is uit!
Knotten
Apr 25, 2021
50% korting op vrijmarktpakketten: sla je slag
Knotten
Apr 21, 2021
NIEUW: De mooiste modellen met handgeverfde garens!
Knotten
Apr 14, 2021
NIEUW: Happy Handmade Living haakpakketten!