Knotten
Knotten

☀️Nieuwe te gekke zomertop 🌺

Email sent: May 20, 2020 3:20am

Is this your brand on Milled? You can claim it.

🌺SALE: Capi 10% korting met code CAPI10 ☀️
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
PAPPAGALLO ZOMER TOP

Goedemorgen Milled,

Gisteren even een paar klanten kunnen bellen. Wat leuk om jullie weer eens te spreken! We hebben onze eerste afspraak voor Knotten on the road, dan gaan we langs bij een klant met mooie bolletjes. In het kader van Knotten Connects - 'de klant kan niet naar Knotten komen, dus gaat Knotten naar de klant toe'.

En we hebben een afspraak voor de heropening van onze stenen winkel! Dat wordt donderdag 4 juni en daarvan kunnen jullie mee genieten via FB live om 11 uur. Dus noteer die datum vast in je agenda. Maar wat een heeeeeerlijk vooruitzicht!

Vandaag en morgen met Hemelvaartsdag is de 4 Capi in de aanbieding! Gebruik code Capi10 en ontvang 10% korting! Of klik op de link en de code wordt automatisch ingevuld. Lees ook verder voor meer modellen met de Capi.

We beginnen vandaag met deze geweldige top waarvoor wij niet met de eer mogen strijken! Het is een ontwerp uit het tijdschrift 'Aan de haak', nadat we deze top van Loeke (dankjewel!) voorbij zagen komen. Een echt zomers model waarin drie kleuren Pappagallo worden gebruikt, met daarbij een effen kleur gecombineerd. Helaas zijn niet alle kleuren Pappagallo meer leverbaar, daarom hebben wij zelf de mooiste kleurencombinaties gemaakt. Kies je favoriete kleurencombinatie en haak ook een mooie zomerse top.

Overigens Loeke voelt zich vereerd dat jullie zo enthousiast waren en we hebben haar een cadeaubon gegeven voor de leuke foto.

'NIEUW' KNOTTEN DESIGN - PAPPAGALLO EN ELASTICO

Misschien komt dit sjaaltje jullie wel bekend voor.. Dit is namelijk een ontwerp wat Francis vorig jaar al had gemaakt en wat we nu weer met jullie willen delen in de prachtige kleuren Pappagallo van dit seizoen! Deze variant heeft Annemiek voor ons gehaakt en hij is prachtig! Het patroon vind je gratis op onze website en is dus niet bij het pakket inbegrepen.

Een sjaaltje voor een klein prijsje om blij van te worden! Leuk haken en helemaal leuk dragen.

PAPPAGALLO EN SOLO LINO

Ook dit prachtige vest is gebreid van de Pappagallo, maar dan gecombineerd met de Solo Lino. Een heerlijk vest voor het voorjaar, maar ook perfect voor de koele zomeravonden. Hebben jullie al die prachtige kleurencombinaties ook al gezien?

NIEUW UIT HET ZOMERIDEEËN MAGAZINE

Natuurlijk hebben we vandaag ook weer wat nieuws om aan jullie te laten zien; namelijk deze gehaakte top! Ook weer een zomers model, maar dit keer gehaakt van de Linarte. Een draadje van onder andere katoen en linnen. Er is uit diverse kleuren te kiezen waaronder ook wat opties met een kleurverloop.

ZOMERSE TOPS BREIEN

Niet alleen hebben we zomerse tops om te haken, ook voor de breisters onder ons hebben we een groot aanbod om je zomercollectie compleet te maken.

HAKEN MET SOLO LINO

We hebben nóg een nieuw model uit het nieuwe Zomerideeën magazine voor jullie! Namelijk dit gehaakte hesje in een schelpmotief. Geschikt voor elke gelegenheid.

HAKEN MET SILKHAIR

We hebben dit model dan al wel laten zien, we vinden deze sjaal zo mooi dat we hem nog een keer met jullie willen delen.
In welke kleur zou jij deze sjaal willen haken?

PONCHO IN MATERIALEN- EN PATRONENMIX

Stiekem is dit ons favoriete model uit het Zomerideeën magazine. De gebreide poncho in materialen- en patronenmix. Een ruimvallend model wat voor bijna alle maten geschikt is en door het gebruik van verschillende garens en patronen echt uniek.

HAKEN MET 4 CAPI - 10% KORTING MET CODE CAPI10
KLIK VOOR 10% KORTING OP 4 CAPI

Het bolletje 4 Capi, wij houden ervan! Het is zo leuk om al jullie resultaten te zien met dit leuke bolletje.

OOK 10% KORTING: 4 CAPI STREPENTRUI
KLIK VOOR 10% KORTING OP 4 CAPI

Maar natuurlijk kun je ook breien met de 4 Capi, zoals jullie ook hebben gedaan. Dit is de 4 Capi strepentrui, in meerdere kleuren te bestellen.

MEER 4 CAPI

Maar dat is nog niet alles! We hebben nog meer moois gehaakt met de 4 Capi, namelijk dit hesje in webpatroon en de Southbay stola. En wist je al, dat het patroon voor de Southbay stola gratis op onze website staat?

Dit leuke topje moest ik ook nog even laten zien. Heerlijk breien en dragen in de zomertijd. 

En wat kunnen we lekker veel gaan haken! Vinden jullie dat ook niet geweldig? Ik wel in ieder geval!

Rest mij nog jullie een fijne vrije dag te wensen morgen. Hopelijk kun je genieten in je tuin, op je balkon of op je terras. Vandaag en morgen kun je vast leuk shoppen met de 10% korting op 4 Capi met code Capi10! 

Lieve groetjes,

Francis, Mireille, Monique, Annemiek en de andere Knotjes! 

KLIK VOOR 10% KORTING OP 4 CAPI
Haakpakket zomers Pappagallo topje

Haakpakket zomers Pappagallo topje

Breipakket 4 Capi trui in ruitpatroon

Breipakket 4 Capi trui in ruitpatroon

Breipakket Pappagallo zomertruitje

Breipakket Pappagallo zomertruitje

Haakpakket 4 Capi trui in patronenmix

Haakpakket 4 Capi trui in patronenmix

Stay at home pakket

Stay at home pakket

Breipakket Cresta All year vest

Breipakket Cresta All year vest

Knotten Voldersgracht 23 Delft, Zuid Holland 2611 EV

Liever niet die leuke nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan gerust uit

⭐⭐⭐⭐⭐Bekijk onze meer dan 6000(!) beoordelingen

Other emails from Knotten

Knotten
May 31, 2020
☀️PinksterSALE: nieuwe haakstola met 20% korting🎈
Knotten
May 27, 2020
☀️Nieuw modellen: ook voor een maatje meer 🎈Plus size special!
Knotten
May 24, 2020
🐸Kies nu jouw nieuwe haak- of breipakket 🎈
Knotten
May 17, 2020
🌺SALE: nieuwe Knotten Designs haken en breien! ☀️
Knotten
May 13, 2020
☀️NIEUW! Zomerideeën magazine 🌺
Knotten
May 10, 2020
🚴🚴Gratis verzending, alleen vandaag, op moederdag! 🌺📦