Krnwtr.nl
Krnwtr.nl

KRNWTR+ update

Email sent: May 4, 2021 9:55am
Van voordelig vooruitbetalen, onze heerlijke siropen en de duurste waterfles ter wereld.
View this email in your browser
De KRNWTR+ Siropenbar
KRNWTR+ staat vooral bekend om
de duurzame watertappunten. Maar kennen jullie onze mooie Siropenbar al? We zijn druk bezig om onze 100% natuurlijke siropen op de kaart te zetten. Als gezond en duurzaam alternatief voor frisdrank vormen ze een heerlijke dorstlesser.

Met de KRNWTR+ Siropenbar verminder je het gebruik van single-use flessen en tap je lokaal jouw limonade. Benieuwd naar onze nieuwe smaken?
 

Hands-free water tappen

Bij KRNWTR+ zijn we continu bezig met het doorontwikkelen van onze producten. Daarom presenteren we met trots de nieuwe toevoeging aan onze tappunten: de handsensor.

Onbeperkt gefilterd, gekoeld en bruisend water tappen kan nu ook hands-free. Dat is nét zo lekker en extra hygiënisch. Zo kan jouw team lekker veilig water tappen wanneer de kantoren weer open gaan.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw tappunt? We helpen je graag.
Wereld Water Dag

Op 22 maart was het Wereld Water Dag. Onder het thema ‘Wat is water je waard?’ lanceerden we dit jaar in plaats van de KRNWTR+ awards een ludieke stunt om aandacht te vragen voor de plasticsoep.

We lanceerden BLUE GOLD, de duurste fles water ter wereld. De opbrengst van de flessen wordt direct ingezet voor een plasticvrije oceaan door de Plastic Soup Foundation.

Ook bijdragen aan dit mooie doel?

Korting & Gemak
Sommige klanten hebben aangegeven dat zij liever een termijn vooruit betalen. Dat scheelt weer een factuur per maand. Hier hebben we twee oplossingen voor bedacht:
1) automatische incasso
2) vooruitbetaling van de jaarlijkse huur

Bij de keuze van vooruitbetaling geldt ook nog eens een directe korting van 2% over het totale bedrag. Dat scheelt niet alleen tijd, maar ook kosten.

Interesse? Laat het ons weten!
#PlasticSoupJump

Een kans om ons in te zetten tegen de plasticsoep? Die kunnen we bij KRNWTR+ natuurlijk niet laten liggen. Ook al betekent dat een duik in het ijskoude water. Ons team heeft namelijk meegedaan met de #PlasticSoupJump.

Met onze Plastic S*cks aan de voeten en onder de leus ‘ik spring mee voor een schone zee’ sprongen we de rivier in. Hiermee steunen we de Plastic Soup Foundation die zich inzet voor een plasticvrije oceaan.
 
 
 
 
 

Je ontvangt deze mail als klant van KRNWTR+ of wanneer je je hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

KRNWTR+
Keizersgracht 433A
1017 DJ Amsterdam
Nederland


Verstuurd naar: -

Uitschrijven

KRNWTR+, Keizersgracht 433A, 1017 DJ Amsterdam, Nederland

Other emails from Krnwtr.nl

Krnwtr.nl
Feb 17, 2021
Aanmelding voltooid