US · lendahand.com

Bestrijd armoede vanuit huis | Nu 5,5% rente | Nieuwsbrief maart

Crowdfund een betere wereld zonder buiten te komen

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Crowdfund een betere wereld zonder buiten te komen

Help ondernemers zoals Zviad op weg

Ons eerste project samen met Symbiotics is nu live! Graag stellen we je voor aan Georgian Credit: een microfinancieringsorganisatie opgericht in 2006. Door te investeren in projecten van Georgian Credit, kun je hardwerkende ondernemers in heel Georgië van werkkapitaal voorzien. De rente op dit project is 3% rente per jaar en de looptijd is 12 maanden.

Investeer in dit project

Ontmoet Symbiotics

Met veel plezier stellen we onze nieuwste cofinancieringspartner aan je voor: Symbiotics. Met 425 gefinancierde instellingen in 83 landen, is Symbiotics een leider in de wereld van impactbeleggen. De samenwerking met Symbiotics is een verrijking van ons netwerk. Het stelt ons in staat om jou een breder en diverser portfolio te bieden.

Lees verder
Maak impact in jouw pyjama

Allereerst hopen we dat jij en je naasten veilig en gezond thuis zijn. Ondanks de situatie zijn er tal van (impactvolle) initiatieven die je vanaf de bank kunt doen. We hebben hier een aantal genoemd. 

Crowdfunden met impact blijft natuurlijk ook een mogelijkheid.
Zoals bijvoorbeeld Agora Microfinance: verstrek werkkapitaal aan 38 bedrijven in Zambia. Het project heeft een rente van 3,5% per jaar en 12 maanden looptijd.

Of Sollatek Electronics. Met deze lening wil Sollatek 37 huishoudens voorzien van producten die het uitvallen van stroom ondervangen. 5,5% rente per jaar en 24 maanden looptijd. 

Bericht van onze CEO

Het corona virus raakt de hele wereld en heeft invloed op ons allemaal. Ook bij Lendahand; op dit moment werkt ons hele team vanuit huis. Gelukkig zijn wij een online platform, waardoor het nog steeds mogelijk is om onze investeerders en alle bedrijven, die afhankelijk zijn van kapitaal, te bedienen. 

We houden de situatie zo goed mogelijk in de gaten en sturen je een update als er iets verandert. Als je ons nodig hebt, zijn we bereikbaar via e-mail, onze social media kanalen en de chatfunctie op de website.


Take care deze maand! We wensen je veel gezondheid en positiviteit toe.

Lees het hele bericht

Want to stay updated on everything Lendahand? Check out our blog!

Copyright © Lendahand 2020 All rights reserved.

You are receiving this email because you subscribed to our newsletter at Lendahand.com. Click
 to Unsubscribe

Eendrachtsplein 3, Unit 2A, 3015 LA Rotterdam

Recent emails from Lendahand.com See more