US · lendahand.com

Fijne feestdagen | 6% rente | December Nieuwsbrief

Bekijk het videobericht van ons team en onze 3de nominatie op rij voor de IEX Gouden Stier.

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Bekijk het videobericht van ons team en onze 3de nominatie op rij voor de IEX Gouden Stier. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Fijne feestdagen!

2020 is een jaar geweest waarin de hele wereld op zijn kop is gezet. 
Binnen Lendahand zijn wij dankbaar dat wij nog steeds elke dag kunnen werken aan onze missie; armoedebestrijding. We kunnen je niet genoeg bedanken voor het vertrouwen in ons platform. Ons hele team, ook namens de ondernemers, wenst jou hele fijne kerstdagen en een voorspoedig 2021! We kijken er naar uit om samen met jou Lendahand volgend jaar nog beter en impactvoller te maken! 

 

Bekijk kerst video

Ondersteun Keniaanse boeren

Technologische innovatie maakt het mogelijk om economieën op geheel nieuwe manieren te laten groeien. iProcure is zo’n bedrijf, zij zijn het grootste agrarische supply chain-platform op het Afrikaanse platteland. Naast hun platform, bouwen zij ook voorraad depots, waar boeren goedkoper hun spullen kunnen inkopen.

Je kunt nog steeds investeren in het project van iProcure (bijna op 80%), waarmee ze een extra depot kunnen bouwen waar boeren goedkoper landbouwmaterialen en zaden kunnen inkopen. De rente bedraagt 6% per jaar en de looptijd is 24 maanden.

Ga naar project

Driemaal op rij IEX Beste Keuze

Voor de derde keer op rij is Lendahand een IEX Gouden Stier Beste Keuze! We zijn heel trots op deze prestatie. De Beste Keuzes fungeren als keurmerk van de beste producten en diensten in de markt voor particuliere beleggers. Eind januari maakt IEX de winnaars bekend en weten we of wij de titel Beste Crowdfundingplatform van het jaar mogen behouden. Fingers crossed!
Lees verder op IEX.nl

Netflix uitgespeeld?

Een klein voordeel van deze harde lockdown: meer tijd om een paar goede, interessante boeken te lezen. Ons team stelde een lijstje op met hun favoriete boeken om te lezen of om kado te geven deze feestdagen.
Onze tips (in het Engels)

Vrouwelijk ondernemerschap wereldwijd

Vinicius Manjabosco
Wereldwijd is de emancipatie van vrouwen een zeer belangrijk thema. Welke barrières komen vrouwelijke ondernemers in ontwikkelingslanden tegen als ze een eigen onderneming willen beginnen? Onze Lynn zocht het uit:
Lees verder

En nog meer...

  • Five Minutes met onze CEO Koen en Eke, onze office manager
  • De Poverty Awareness Quiz. Armoede bestrijding is onze missie, een eerste stap hierin is bewustwording. Test je kennis over dit onderwerp (in het Engels)
  • Sinds COVID-19 neemt de vraag naar Solar Home-systemen toe, lees waarom.

Want to stay updated on everything Lendahand? Check out our blog!

Copyright © Lendahand 2020 All rights reserved.

You are receiving this email because you subscribed to our newsletter at Lendahand.com. Click
 to Unsubscribe

Eendrachtsplein 3, Unit 2A, 3015 LA Rotterdam

Recent emails from Lendahand.com See more